Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rolf Schrama’s faam was hem al vooruitgesneld. Via velen van mijn collega’s die hadden deelgenomen aan de ‘Transavia Inspiratiedagen’ hoorde ik al over de grote en positieve impact die hij als spreker op zijn publiek maakte. Nieuwsgierig geworden zorgde ik ervoor dat ik ook bij een van deze dagen aanwezig kon zijn. Een zeer goede beslissing! Rolf is een innemende persoonlijkheid die aan de hand van zijn persoonlijk verhaal, in alle kwetsbaarheid verteld, mensen laat zien dat doorzettingsvermogen, doelen stellen, kunnen falen en leren, en bovenal het durven najagen van je dromen het verschil kan maken. Het mooie is dat het niet het standaard succesverhaal is van ‘krantenjongen tot industrieel magnaat’, maar een emotionele kijk in een moeilijk leven vol tegenslagen en overwinningen. Een deel van het publiek zal zich aangesproken voelen door de zakelijke aspecten in het verhaal, anderen door de emoties. Maar niemand kan ontsnappen aan de boodschap: jij bent verantwoordelijkheid voor je eigen succes en geluk! Ik kan elke organisatie, ieder team, op zoek zijn naar een inspirerende spreker die zorgt voor een blijvende positieve impact, Rolf zonder enige aarzeling aanraden. Beter zal je niet snel vinden.
CEO Transavia

Sprekers Keynote

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Keynote

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een keynote, online of offline. Een keynote kan ingezet worden met verschillende doeleinden. Onze sprekers gaan graag in gesprek om de keynote persoonlijk en boeiend te maken voor jullie organisatie!

18 Sprekers gevonden

MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Farid Tabarki Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een keynoyte spreker

Een externe spreker inhuren geeft een extra lading aan de bijeenkomst. Dat kunnen bekende of onbekende sprekers zijn. Gastsprekers delen hun kennis uit enthousiasme. Vaak zijn de onderwerpen waar ze over spreken hun passie. Keynote sprekers hebben de nodige ervaring. Ze spelen in op het publiek en delen hun kennis aan de hand van voorbeelden en opdrachten. Er is interactie en ook zeker gelegenheid voor vragen. Onze sprekers maken hun keynote op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.