Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Ik waande me tijdens de presentatie als in een roller coaster die dwars door het oneindige universum reed en waar leven en dood in elkaar vloeien en er geen evolutie noch bestemming is enkel zijn. Met trillende benen stapte ik aan het einde van de presentatie uit en realiseerde nog nauwelijks dat ik een unieke reis had meegemaakt met Kris als reisleider. Schitterend!" John Veldhoen, voorzitter NEVI kring Zuid
Nevi Kring Zuid

Sprekers Keynote

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Keynote

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een keynote, online of offline. Een keynote kan ingezet worden met verschillende doeleinden. Onze sprekers gaan graag in gesprek om de keynote persoonlijk en boeiend te maken voor jullie organisatie!

18 Sprekers gevonden

Feike Cats webinar - Verleuken na 13 maanden corona Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Farid Tabarki Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Arko van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een keynoyte spreker

Een externe spreker inhuren geeft een extra lading aan de bijeenkomst. Dat kunnen bekende of onbekende sprekers zijn. Gastsprekers delen hun kennis uit enthousiasme. Vaak zijn de onderwerpen waar ze over spreken hun passie. Keynote sprekers hebben de nodige ervaring. Ze spelen in op het publiek en delen hun kennis aan de hand van voorbeelden en opdrachten. Er is interactie en ook zeker gelegenheid voor vragen. Onze sprekers maken hun keynote op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.