Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jochem Nooyen wist tijdens ons evenement met zijn show naadloos aan te sluiten op ons thema: veiligheid zichtbaar en voelbaar. Hij liet een zaal van ruim 150 gasten ervaren hoe snel je een menselijke denk/waarnemingsfout kunt maken en hoe dit kan leiden tot een onveilige situatie, hierbij werd feilloos de link naar ons werkveld gelegd. Daarnaast was het ook gewoon genieten van de trucs die hij op het podium liet zijn en de interactie die hij met zjin publiek maakte. De samenwerking met DeSpreker hebben we als positief ervaren, alles is netjes doorgesproken en begeleid. Kortom, een succes!
Enexis

Sprekers Keynote

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Keynote

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een keynote, online of offline. Een keynote kan ingezet worden met verschillende doeleinden. Onze sprekers gaan graag in gesprek om de keynote persoonlijk en boeiend te maken voor jullie organisatie!

26 Sprekers gevonden

Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick van Hees Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Stand-up lezing: Welkom terug Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een keynoyte spreker

Een externe spreker inhuren geeft een extra lading aan de bijeenkomst. Dat kunnen bekende of onbekende sprekers zijn. Gastsprekers delen hun kennis uit enthousiasme. Vaak zijn de onderwerpen waar ze over spreken hun passie. Keynote sprekers hebben de nodige ervaring. Ze spelen in op het publiek en delen hun kennis aan de hand van voorbeelden en opdrachten. Er is interactie en ook zeker gelegenheid voor vragen. Onze sprekers maken hun keynote op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.