Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van de midi-workshop De Kracht van Anti-klagen gecombineerd met Denktanken met Breinkracht op de personeelsdag van Slachtofferhulp Nederland in Utrecht: Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,1 (Algemeen 8,1 | Inhoud 8,0 | Docent 8,3) Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Zeer inspirerend! Verrassend. Energiek, humoristisch en leerzaam. Met humor een boodschap overgebracht Aansluitend op onze ‘zorgen’ d.m.v. humor en inhoud gezamenlijk tot concrete en leuke dingen komen. Wat vind je de sterke punten uit het programma? De balans tussen inhoud en zelf aan de slag gaan. En humor is grote pluspunt! Veel inzichten verkregen over klagen en hoe daar mee om te gaan. Het zeuren en zaniken in hele kleine dingen kan zitten en de snelheid van hoe problemen opgelost kunnen worden. […] het tweede deel, waarin we in groepjes creatieve ideeën moesten verzinnen [was] leerzaam, omdat je leert dat je met meerdere mensen in korte tijd tot creatieve oplossingen voor een probleem kunt komen.
Slachtofferhulp Nederland

Keynote Spreker

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Keynote spreker

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een keynote, online of offline. Een keynote spreker kan ingezet worden met verschillende doeleinden. Onze sprekers gaan graag in gesprek om de keynote persoonlijk en boeiend te maken voor jullie organisatie!

30 Sprekers gevonden

Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een keynote spreker

Een externe spreker inhuren geeft een extra lading aan de bijeenkomst. Dat kunnen bekende of onbekende sprekers zijn. Gastsprekers delen hun kennis uit enthousiasme. Vaak zijn de onderwerpen waar ze over spreken hun passie. Keynote sprekers hebben de nodige ervaring. Ze spelen in op het publiek en delen hun kennis aan de hand van voorbeelden en opdrachten. Er is interactie en ook zeker gelegenheid voor vragen. Vraag vandaag nog advies aan voor jullie keynote spreker. Onze sprekers maken hun keynote op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.