Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik heb Karin na haar masteropleiding mogen begeleiden tijdens haar promotieonderzoek en haar leren kennen als een uiterst gedreven onderzoeker en auteur met veel oog en oor voor de dagelijkse praktijk in organisaties. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren diverse keren colleges verzorgd over organisatiecultuur, op basis van haar onderzoeksresultaten, voor vaak meer dan 100 studenten. Zij deed dat met veel verve, ontspannen en met de nodige humor, gemakkelijk switchend tussen theorie en praktijk, zodat beide inzichtelijk werden gemaakt. De evaluaties bevestigden voortdurend haar kwaliteiten als begenadigd, boeiend en enthousiast spreker.
Universiteit Utrecht / Departement Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Keynote Spreker

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Keynote spreker

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een keynote, online of offline. Een keynote spreker kan ingezet worden met verschillende doeleinden. Onze sprekers gaan graag in gesprek om de keynote persoonlijk en boeiend te maken voor jullie organisatie!

34 Sprekers gevonden

Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet
Bert Hubert Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Pont Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een keynote spreker

Een externe spreker inhuren geeft een extra lading aan de bijeenkomst. Dat kunnen bekende of onbekende sprekers zijn. Gastsprekers delen hun kennis uit enthousiasme. Vaak zijn de onderwerpen waar ze over spreken hun passie. Keynote sprekers hebben de nodige ervaring. Ze spelen in op het publiek en delen hun kennis aan de hand van voorbeelden en opdrachten. Er is interactie en ook zeker gelegenheid voor vragen. Vraag vandaag nog advies aan voor jullie keynote spreker. Onze sprekers maken hun keynote op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.