Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Koos Groenewoud is een zeer bevlogen spreker die een zaal weet te boeien en vermaken. Met zijn enorme ervaring op gebied van facilitymanagement en hospitality is hij een van de weinige management goeroe’s die zich nadrukkelijk ook richt op de ondersteunende processen binnen organisaties. Processen die van invloed zijn op het functioneren van medewerkers. Dienend leiderschap is voor hem geen verhaaltje, maar een op ervaring gebaseerde passie. Jan Pieter Klep Huisvestingsadviseur bij Solved.
Solved

Keynote Spreker

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Keynote spreker

Laat onze sprekers je inspireren door middel van een keynote, online of offline. Een keynote spreker kan ingezet worden met verschillende doeleinden. Onze sprekers gaan graag in gesprek om de keynote persoonlijk en boeiend te maken voor jullie organisatie!

27 Sprekers gevonden

Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick van Hees Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een keynote spreker

Een externe spreker inhuren geeft een extra lading aan de bijeenkomst. Dat kunnen bekende of onbekende sprekers zijn. Gastsprekers delen hun kennis uit enthousiasme. Vaak zijn de onderwerpen waar ze over spreken hun passie. Keynote sprekers hebben de nodige ervaring. Ze spelen in op het publiek en delen hun kennis aan de hand van voorbeelden en opdrachten. Er is interactie en ook zeker gelegenheid voor vragen. Vraag vandaag nog advies aan voor jullie keynote spreker. Onze sprekers maken hun keynote op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.