Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik vond het een leerzame, goede presentatie. Ik weet wel aardig wat van sociale media en Google, maar je verhaal werkte voor mij meer als een kapstok. Na je presentatie nam ik me voor om meer relevantie op te bouwen op andere manieren dan blog en sociale media (waar ik nu al actief mee bezig ben). Verder had je een krachtige, vlotte presentatiestijl met een krachtige stem, een structureel goed opgebouwde powerpoint presentatie en je merkte dat veel mensen informatie op allerlei manieren vastlegden.
First Row Entertainment

Incompany workshops Communicatie

HomeZakelijke workshops/Communicatie

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over communicatie. Communiceren blijft in de meeste organisaties een punt van aandacht. Er worden communicatieplannen geschreven en verschillende communicatiemiddelen aangeboden, maar is dit de oplossing?

30 resultaten gevonden

Workshop Zakelijk flirten na corona Bekijken
Bewaar als favoriet
De kracht van Feedback Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Garten Bekijken
Bewaar als favoriet
teken je toekomst en chantal vermeer Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop communicatiestijlen Bekijken
Bewaar als favoriet
Chris van Fleuten THE FUTURE IS NOW! Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Communicatie

Door over het onderwerp communicatie te spreken kom je vaak veel verder. Ga met elkaar in gesprek door middel van een workshop en je zult zien dat de communicatie vooruit gaat. Een workshop geeft veel inzicht en door de verschillende opdrachten kunnen jullie gelijk aan de slag! Onze sprekers maken hun lezing over communicatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.