Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Deloitte met 140 collega´s in een prachtige locatie: Oceanium Diergaarde Blijdorp een zeer goede opstart van de dag onder leiding van Isabelle Schuurman. Jouw Workshop voldeed volledig aan de verwachtingen met alle metaforen naar het bedrijfsleven! Isabelle, dank voor de plezierige workshop die je geleid hebt. We vonden het een fijne ervaring en een goede toevoeging aan het programma! Henk Wokke, geassocieerd partner Rijnconsult.
Deloitte

Incompany workshops Communicatie

HomeZakelijke workshops/Communicatie

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over communicatie. Communiceren blijft in de meeste organisaties een punt van aandacht. Er worden communicatieplannen geschreven en verschillende communicatiemiddelen aangeboden, maar is dit de oplossing?

33 resultaten gevonden

Workshops voor diepere verbinding en soepele samenwerking Bekijken
Bewaar als favoriet
Feedback 2.0 - Weg met de regels Bekijken
Bewaar als favoriet
Webinar & 7 technieken voor psychologische veiligheid in meetings Bekijken
Bewaar als favoriet
Alf Smolders workshop Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Zakelijk flirten na corona Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
De kracht van Feedback Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Garten Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Communicatie

Door over het onderwerp communicatie te spreken kom je vaak veel verder. Ga met elkaar in gesprek door middel van een workshop en je zult zien dat de communicatie vooruit gaat. Een workshop geeft veel inzicht en door de verschillende opdrachten kunnen jullie gelijk aan de slag! Onze sprekers maken hun lezing over communicatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.