Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De inspiratiesessie met Rob en Joep is zeer positief ontvangen door de collega\'s van BCO. De heren brengen een frisse blik op zaken, grappige items tijdens hun programma als inspiratie om anders te denken en anders te kijken naar situaties en mensen. Dit was een welkome afwisseling voor de veelal thuiswerkende collega\'s. De voorbereiding en samenwerking met ons als projectteam was ook prettig en effectief.
Gemeente Rotterdam

Sprekers Investeren

HomeSprekers/Ondernemerschap/Investeren

Leer te denken als investeerder. Het helpt je als ondernemer om goede rendementen op je geld te behalen. En om als startende ondernemer geld van investeerders op te halen. Laat je inspireren door een ervaren spreker of workshopleider.

5 Sprekers gevonden

Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet
bernd mintjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Christian Kromme Bekijken
Bewaar als favoriet
Frits de Ruyter de Wildt Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Investeren

Er zijn verschillende manieren om je geld te investeren. De kunst is om een zo hoog mogelijk rendement te halen met zo weinig mogelijk risico. Nu de rente op spaarrekeningen praktisch nul is, zoeken velen naar alternatieve manieren. Zo kun je investeren in vastgoed, goud, startups of zgn. peer-to-peer (P2P) leningen, ook wel bekend als crowdfunding. Ook ondernemers die geld willen ophalen, profiteren van nieuwe investeringsvormen als crowdfunding. Hierbij is het wel van belang dat je investeerders kan overtuigen. Je moet weten waar een investeerder op let en welke taal een investeerder verstaat. En hoe je een winnende pitch maakt. Of je nu geld wil investeren of ophalen, bij deSpreker.nl kun je leren van de meest succesvolle investeerders. Zij leren je als investeerder naar een bedrijf te kijken. Je eigen bedrijf of het bedrijf waar je je geld in wil investeren. In hun lezingen of workshops nemen ze je mee met praktische voorbeelden, valkuilen en best practices. Dus neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.