Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een dag voor ons congres HotelTech 2017 op 20 november, ontvingen wij het bericht dat een van onze keynotesprekers niet aanwezig kon zijn wegens ziekte. Op zo’n korte termijn een vervanger sturen die ook een inhoudelijke presentatie over B2B Sales in het digitale, mobiele tijdperk kon houden, scheen onmogelijk. Met de inspanningen van Speakers Academy en de flexibiliteit van Paul Hassels Mönning werd de oplossing gevonden. Paul bleek een zeer waardevolle vervanger die een mooie, inhoudelijke presentatie heeft gehouden die perfect aansloot op onze doelgroep. En dat in zo’n korte tijd… Carina Thaens Manager Operations bij Uitgeverij PS: bv
Uitgeverij PS: bv

Sprekers Sales

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales

Voor bijna alle salesonderwerpen heeft deSpreker.nl een spreker, trainer of workshopleider beschikbaar. Van Koude acquisitie via Social selling naar Onderhandelen. Boek een spreker en geef jouw sales een boost.

35 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Sales

Op zoek naar een spreker in de categorie Sales? deSpreker.nl werkt samen met de beste sprekers, trainers en workshopleiders op het gebied van sales. De mogelijkheden zijn legio. Van een verkooptraining op het gebied van koude acquisitie tot het schrijven van onweerstaanbare offertes. En van een workshop onderhandelingstechnieken tot structuur aanbrengen in verkoopgesprekken. Voor elke salesfunctie is er dus wel een workshop, training of lezing beschikbaar. Voor managers is er de interactieve workshop Commerciële strategie. Organisaties die social media voor hun klantcontacten willen inzetten, kunnen gebruik maken van Social selling. Ook als je je medewerkers beter wilt leren netwerken, ben je bij deSpreker.nl op het juiste adres. Alle sprekers, trainers en workshopleiders hebben een bewezen trackrecord in sales. Zij weten met andere woorden wat het is om klanten te vinden, te hebben en te houden. Laat je daarom door hen inspireren en neem contact op met het team van DeSpreker.nl. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.