Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Twee presentaties van Jochen meegemaakt over IT Security , de ene, een lezing, in het Engels voor een netwerk van internationale docenten , de andere, een workshop voor het team Commerce. Beiden zeer succesvol, Jochen is deskundig en enthousiast, en weet effectief te schakelen tussen mondiale macrotrends en it security in de privésfeer en je bedrijf. Vanuit awareness toont hij de risico's maar gelukkig ook mogelijke oplossingen. Daarbij, interactief en humorvol. Max Knap, Stenden Hogeschool,
Stenden Hogeschool,

Sprekers Burn out

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Burn out

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over een burn-out. Hoe werkt het precies, hoe kom je eruit en hoe kun je het begrijpen als buitenstaander? Een burn-out is complex, en voor sommige moeilijk te begrijpen.

20 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Antoinette van Alphen Bekijken
Bewaar als favoriet
Sven Rickli Bekijken
Bewaar als favoriet
Mieke Roovers Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick van Hees Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Burn out

Een burn-out kan iedereen gebeuren, maar wat is het precies? Letterlijk betekent het ‘opgebrand’ Onze sprekers vertellen je graag meer over het process van een burn-out. Je leert o.a. meer over wat de oorzaak en symptomen kunnen zijn en hoe iemand zich voelt. Een burn-out is een term dat veel voorkomt. Er wordt veel over gesproken en geschreven, maar wat zijn de feiten? De sprekers zijn experts op het gebied van stress en burn out's. Zij weten ook meer te vertellen over de rol van het bedrijf, collega’s en managers. Onze sprekers maken hun lezing over burn-outs op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.