Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ad was erg betrokken bij de voorbereidingen van het event en vond het erg belangrijk om 1 geheel van het programma te maken. Hij had goede ideeën over verschillende vormen die we konden gebruiken en bracht dit goed in praktijk. Jammer dat de voorbereidingen op locatie niet liepen zoals verwacht, de beamer wilde niet een groter beeld geven. Op een gegeven moment aangegeven dat we het dan doen met de middelen die we hebben. Ad vond het lastig om dat los te laten. Ad heeft de kracht verschillende rollen goed te combineren en werkt ook nog met een dosis humor. In de wandelgangen heb ik al vernomen dat ENGIE hem nogmaals wil vragen. Volgens mij is dat het grootste compliment dat je kan krijgen. Het was een prettige samenwerking.
ENGIE

Sprekers Drijfveren

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling/Drijfveren

Wil jij ook meer te weten komen over de drijfveren van personeel? Wat vinden zij echt belangrijk en wat is voor de organisatie belangrijk? Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren. Ontdek je drijfveren en wordt nog succesvoller!

23 Sprekers gevonden

Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Afke van de Wouw Bekijken
Bewaar als favoriet
Sierd Nutma Bekijken
Bewaar als favoriet
mindy howard Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over drijfveren

De intrinsieke motivatie van personeel is erg belangrijk. Worden er dingen gedaan omdat zij het graag willen of omdat het moet? Aan de hand van voorbeelden leren jullie meer over jezelf en over elkaar. Leer elkaars krachten kennen en gebruik deze als drijfveer. Zo kunnen jullie effectiever en gemotiveerder samen werken. Drijfveren hebben o.a. te maken met gedrag en motivatie. In deze veranderlijke wereld is het goed om het hier zo nu en dan over te hebben. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over drijfveren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.