Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op 23 juni jl. had ik het voorrecht om het webinar 'Brainpower' bij te wonen. Na al heel veel webinars te hebben gezien, was dit, met afstand, het beste webinar dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Rick gaf de deelnemers de energie en interactie alsof je er 'live' bij was. In combinatie met de zeer interessante content waar je direct wat mee kan en de mooie aankleding van het webinar, had je totaal niet het idee dat je 'al' een uur bezig was. Ria Outshoorn - Outperform Marketing, Marketing & Sales Consultant
Outperform Marketing

Sprekers Drijfveren

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling/Drijfveren

Wil jij ook meer te weten komen over de drijfveren van personeel? Wat vinden zij echt belangrijk en wat is voor de organisatie belangrijk? Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren. Ontdek je drijfveren en wordt nog succesvoller!

20 Sprekers gevonden

Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Sven Rickli Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans-van-der-Loo Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
Sierd Nutma Bekijken
Bewaar als favoriet
mindy howard Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over drijfveren

De intrinsieke motivatie van personeel is erg belangrijk. Worden er dingen gedaan omdat zij het graag willen of omdat het moet? Aan de hand van voorbeelden leren jullie meer over jezelf en over elkaar. Leer elkaars krachten kennen en gebruik deze als drijfveer. Zo kunnen jullie effectiever en gemotiveerder samen werken. Drijfveren hebben o.a. te maken met gedrag en motivatie. In deze veranderlijke wereld is het goed om het hier zo nu en dan over te hebben. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over drijfveren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.