Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvend offerte en/of toegewijd advies
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jeroen Swolfs is een unieke spreker. Met zijn foto’s, verhalen en films neemt hij je mee op een ongeëvenaarde reis van zeven jaar naar 194 landen. Maar zijn verhaal gaat over meer dan zijn reis, waarbij je van onbekende eilandjes via megasteden naar oorlogsgebieden reist. Ook de weg naar de start van het project is indrukwekkend om naar te luisteren en draait om visie, doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Streets of the World heeft vele invalshoeken en voor Canon legde Jeroen de nadruk op het fotografische aspect waardoor zijn lezingen aansluiting vonden bij onze gasten en gebruikers. Zowel de enthousiaste amateur als de gelouterde professional heeft ademloos geluisterd naar het relaas van deze bijzondere fotograaf, ondernemer en avonturier. Jan-Ton Prinsze, Country Director BeNeLux Canon Consumer Imaging Group
Canon Nederland

Sprekers Drijfveren

HomeSpreker/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling/Drijfveren

Wil jij ook meer te weten komen over de drijfveren van personeel? Wat vinden zij echt belangrijk en wat is voor de organisatie belangrijk? Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren. Ontdek je drijfveren en wordt nog succesvoller!

4 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over drijfveren

De intrinsieke motivatie van personeel is erg belangrijk. Worden er dingen gedaan omdat zij het graag willen of omdat het moet? Aan de hand van voorbeelden leren jullie meer over jezelf en over elkaar. Leer elkaars krachten kennen en gebruik deze als drijfveer. Zo kunnen jullie effectiever en gemotiveerder samen werken. Drijfveren hebben o.a. te maken met gedrag en motivatie. In deze veranderlijke wereld is het goed om het hier zo nu en dan over te hebben. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over drijfveren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.