Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op een congres voor hogere wiskunde experts, hield dagvoorzitter Sofie van den Enk zich buitengewoon goed staande. Bleef scherp, nieuwsgierig en ontwapenend. Bereidde zich goed voor. Sprak vloeiend Engels op het hoogste expertniveau, wist de sfeer evengoed ontspannen te maken/houden. Zeer goede reacties vanuit het (online) publiek. En ondertussen ook nog de tijd bewakend waardoor we geen minuut uitliepen. Dit is wat je van een dagvoorzitter hoopt maar niet durft te verwachten!
Career Guide

Sprekers Drijfveren

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling/Drijfveren

Wil jij ook meer te weten komen over de drijfveren van personeel? Wat vinden zij echt belangrijk en wat is voor de organisatie belangrijk? Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren. Ontdek je drijfveren en wordt nog succesvoller!

32 Sprekers gevonden

Mark Tuitert spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
mindy howard Bekijken
Bewaar als favoriet
Erwin Frunt en Hendrik Stiksma Bekijken
Bewaar als favoriet
Sandra Ysbrandy spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over drijfveren

De intrinsieke motivatie van personeel is erg belangrijk. Worden er dingen gedaan omdat zij het graag willen of omdat het moet? Aan de hand van voorbeelden leren jullie meer over jezelf en over elkaar. Leer elkaars krachten kennen en gebruik deze als drijfveer. Zo kunnen jullie effectiever en gemotiveerder samen werken. Drijfveren hebben o.a. te maken met gedrag en motivatie. In deze veranderlijke wereld is het goed om het hier zo nu en dan over te hebben. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over drijfveren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.