Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Alf Smolders geeft bij Railforum zowel online als live workshops over ‘contractmanagement op basis van vertrouwen’. Focus ligt op samenwerking tussen partijen in de railsector waarbij het lastig blijkt om in de huidige contractvormen goede oplossingen te vinden bij calamiteiten, afwijkingen e.d. Meerwaarde van Alf is zijn kennis en creativiteit, zowel theoretisch onderlegd als op de praktijk gestoeld. Hij kan de patronen doorgronden en tijdens de workshop nieuwe inzichten aanreiken. Daarnaast weet hij telkens een veilige sfeer te behoeden, waardoor onze leden zich vrij voelen om te leren. Ook als het collega’s of contractpartners betreft. De deelnemers zijn telkens enthousiast en daarom geven wij de komende jaren graag vaker dit soort workshops zodat zoveel mogelijk leden daarvan kunnen leren.
Railforum

Sprekers Drijfveren

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling/Drijfveren

Wil jij ook meer te weten komen over de drijfveren van personeel? Wat vinden zij echt belangrijk en wat is voor de organisatie belangrijk? Laat onze sprekers en trainers meehelpen en je inspireren. Ontdek je drijfveren en wordt nog succesvoller!

28 Sprekers gevonden

Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
Erwin Frunt en Hendrik Stiksma Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben Tomesen Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Coutinho Bekijken
Bewaar als favoriet
Sierd Nutma Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over drijfveren

De intrinsieke motivatie van personeel is erg belangrijk. Worden er dingen gedaan omdat zij het graag willen of omdat het moet? Aan de hand van voorbeelden leren jullie meer over jezelf en over elkaar. Leer elkaars krachten kennen en gebruik deze als drijfveer. Zo kunnen jullie effectiever en gemotiveerder samen werken. Drijfveren hebben o.a. te maken met gedrag en motivatie. In deze veranderlijke wereld is het goed om het hier zo nu en dan over te hebben. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over drijfveren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.