Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

‘Martijn heeft met zijn verhaal bewezen wat er mogelijk is wanneer je gelooft in je eigen droom en hoe anderen kunnen helpen jouw droom te verwezenlijken. Onze klanten werden sterk aangemoedigd om hun droom waar te maken en daarmee buiten jezelf te treden/andere wegen bewandelen. Erg enthousiasmerend en inspirerend verhaal.’ - Jan van Goch, Commercieel directeur Connexys
Connexys

Sprekers Big data

HomeSprekers/IT en Innovatie/Big data

Wil je Big Data & Analytics succesvol toepassen? Laat je dan door onze Big data sprekers, trainers en workshopleiders meenemen in de fascinerende wereld van Big data en Data Analyse.

18 Sprekers gevonden

Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Joosten Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Hooijdonk Bekijken
Bewaar als favoriet
Adjiedj Bakas Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van der Vorst Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan van Vliet Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Big data

Wat is Big Data precies? Big Data kent veel verschillende definities. De experts zijn het over 1 ding eens. Big Data gaat over datasets die te groot zijn om op te slaan en te analyseren in traditionele databases. De hoeveelheid data groeit door de opkomst van Social Media explosief. Als je deze data analyseert, breng je patronen in kaart. Dit kan voor jouw organisatie veel voordelen opleveren. Zo krijg je inzicht in het gedrag van klanten en kun je op basis daarvan voorspellingen doen. Dit heet Predictive Analytics. Met Predictive Analytics verhoog je de financiële resultaten van je activiteiten en campagnes. De hoeveelheid data neemt nog verder toe als het Internet of Things ingeburgerd raakt. Nieuwe bronnen van data worden dan namelijk aan de bestaande data toegevoegd. Denk hierbij aan producten zoals brillen, thermostaten en koelkasten die met internet verbonden worden. Wil je weten hoe je Big Data en Data Analyse in jouw organisatie slim kan toepassen? Boek dan een spreker, trainer of workshopleider op het gebied van Big Data. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.