Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rolf Schrama’s faam was hem al vooruitgesneld. Via velen van mijn collega’s die hadden deelgenomen aan de ‘Transavia Inspiratiedagen’ hoorde ik al over de grote en positieve impact die hij als spreker op zijn publiek maakte. Nieuwsgierig geworden zorgde ik ervoor dat ik ook bij een van deze dagen aanwezig kon zijn. Een zeer goede beslissing! Rolf is een innemende persoonlijkheid die aan de hand van zijn persoonlijk verhaal, in alle kwetsbaarheid verteld, mensen laat zien dat doorzettingsvermogen, doelen stellen, kunnen falen en leren, en bovenal het durven najagen van je dromen het verschil kan maken. Het mooie is dat het niet het standaard succesverhaal is van ‘krantenjongen tot industrieel magnaat’, maar een emotionele kijk in een moeilijk leven vol tegenslagen en overwinningen. Een deel van het publiek zal zich aangesproken voelen door de zakelijke aspecten in het verhaal, anderen door de emoties. Maar niemand kan ontsnappen aan de boodschap: jij bent verantwoordelijkheid voor je eigen succes en geluk! Ik kan elke organisatie, ieder team, op zoek zijn naar een inspirerende spreker die zorgt voor een blijvende positieve impact, Rolf zonder enige aarzeling aanraden. Beter zal je niet snel vinden.
CEO Transavia

Sprekers Big data

HomeSprekers/IT en Innovatie/Big data

Wil je Big Data & Analytics succesvol toepassen? Laat je dan door onze Big data sprekers, trainers en workshopleiders meenemen in de fascinerende wereld van Big data en Data Analyse.

18 Sprekers gevonden

Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Joosten Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Hooijdonk Bekijken
Bewaar als favoriet
Adjiedj Bakas Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van der Vorst Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan van Vliet Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Big data

Wat is Big Data precies? Big Data kent veel verschillende definities. De experts zijn het over 1 ding eens. Big Data gaat over datasets die te groot zijn om op te slaan en te analyseren in traditionele databases. De hoeveelheid data groeit door de opkomst van Social Media explosief. Als je deze data analyseert, breng je patronen in kaart. Dit kan voor jouw organisatie veel voordelen opleveren. Zo krijg je inzicht in het gedrag van klanten en kun je op basis daarvan voorspellingen doen. Dit heet Predictive Analytics. Met Predictive Analytics verhoog je de financiële resultaten van je activiteiten en campagnes. De hoeveelheid data neemt nog verder toe als het Internet of Things ingeburgerd raakt. Nieuwe bronnen van data worden dan namelijk aan de bestaande data toegevoegd. Denk hierbij aan producten zoals brillen, thermostaten en koelkasten die met internet verbonden worden. Wil je weten hoe je Big Data en Data Analyse in jouw organisatie slim kan toepassen? Boek dan een spreker, trainer of workshopleider op het gebied van Big Data. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.