Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De sessie van Aniek was sloot inhoudelijk zeer goed aan bij het doel van de bijeenkomst, was aantrekkelijke vorm gegeven en ingevuld, en bleef continu inspirerend door mooie en leuke voorbeelden. De voorbereiding met Aniek was goed en er is op een zeer prettige manier samengewerkt. We zijn er zeer tevreden over en zouden Aniek met veel plezier aanraden aan anderen.
Deltares

Sprekers Fakespeech

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Fakespeech

Laat onze sprekers je inspireren en verrassen door middel van een fakespeech. Zijn jullie er klaar voor? Een nep speech voor jullie medewerker of relaties.

3 Sprekers gevonden

Afbeelding Otto Wijnen Bekijken
Bewaar als favoriet
Guido Thys Bekijken
Bewaar als favoriet
Onno Innemee Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Fakespeech

Is jullie organisatie klaar voor een fakespeech? Laat je verrassen en inspireren. Een fakespeech brengt humor en een luchtige sfeer. Het breekt het ijs en er wordt achteraf nog veel over na gepraat. Onze sprekers maken hun fakespeech. op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.