Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Alf Smolders geeft bij Railforum zowel online als live workshops over ‘contractmanagement op basis van vertrouwen’. Focus ligt op samenwerking tussen partijen in de railsector waarbij het lastig blijkt om in de huidige contractvormen goede oplossingen te vinden bij calamiteiten, afwijkingen e.d. Meerwaarde van Alf is zijn kennis en creativiteit, zowel theoretisch onderlegd als op de praktijk gestoeld. Hij kan de patronen doorgronden en tijdens de workshop nieuwe inzichten aanreiken. Daarnaast weet hij telkens een veilige sfeer te behoeden, waardoor onze leden zich vrij voelen om te leren. Ook als het collega’s of contractpartners betreft. De deelnemers zijn telkens enthousiast en daarom geven wij de komende jaren graag vaker dit soort workshops zodat zoveel mogelijk leden daarvan kunnen leren.
Railforum

Sprekers Fakespeech

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Fakespeech

Laat onze sprekers je inspireren en verrassen door middel van een fakespeech. Zijn jullie er klaar voor? Een nep speech voor jullie medewerker of relaties.

3 Sprekers gevonden

Afbeelding Otto Wijnen Bekijken
Bewaar als favoriet
Onno Innemee Bekijken
Bewaar als favoriet
Guido Thys Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Fakespeech

Is jullie organisatie klaar voor een fakespeech? Laat je verrassen en inspireren. Een fakespeech brengt humor en een luchtige sfeer. Het breekt het ijs en er wordt achteraf nog veel over na gepraat. Onze sprekers maken hun fakespeech. op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.