Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Het jaarlijkse customer experience event van Blauw Research stond in het teken van creative positive change; het prikkelen van zintuigen was een van de onderdelen. De dag is dan ook afgesloten met een sessie van Joep en onder zijn begeleiding hebben we muziek gemaakt. Dan blijkt hoe lastig het is om een groep mensen samen te laten spelen tot iets moois….maar als het lukt…..klinkt het fantastisch! En dat is precies waar organisaties mee worstelen, hoe kom je samen tot iets moois, tot een klantgerichte én succesvolle organisatie. Het was een energieke sessie waarin Joep zelfs mensen die hier niet van houden in beweging kreeg. Een aanrader!
Blauw Research

Sprekers Soft Skills

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit Medewerkers/Soft Skills

Wordt er bij jullie ook veel gesproken over soft skills, oftewel people skills? Zou je graag meer van dit onderwerp willen weten,maak kennis met onze sprekers. Leer meer over soft skills!

15 Sprekers gevonden

MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Wouter de Jong mindgym Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet
Nicolaas Duin Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
henk noort Bekijken
Bewaar als favoriet
Rijn Vogelaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Overweg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over soft skills

Er komt steeds meer ruimte om persoonlijke vaardigheden, soft skills, te ontwikkelen tijdens werktijd. Voorbeelden van soft skills zijn: feedback geven en ontvangen, presenteren, netwerken, wendbaar, gedreven en assertief.