Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

‘In een wereld die toenemend gekenmerkt wordt door meer VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity en Ambiquity) is een goede strategiebepaling samen met een purpose voor de organisatie belangrijk, doch succesvolle strategie-executie in combinatie met de juiste snelheid is doorslaggevend voor het succes! Het gaat immers niet om de powerpoints, maar om tijdig voorbereid te zijn op de nieuwe realiteit. De volgende verandering komt er per definitie alweer bijna aan, maakt Jacques Pijl duidelijk. Hij inspireert leiders en teams die voor grote veranderingen staan en deelt veel goede ideeën hoe meer focus te leggen op de succesvolle omzetting en executie van de veranderstrategie.’ Harry J.M. Brouwer, CEO
Unilever Food Solutions

Sprekers Soft Skills

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit/Soft Skills

Wordt er bij jullie ook veel gesproken over soft skills, oftewel people skills? Zou je graag meer van dit onderwerp willen weten,maak kennis met onze sprekers. Leer meer over soft skills!

10 Sprekers gevonden

Rijn Vogelaar Bekijken
Bewaar als favoriet
henk noort Bekijken
Bewaar als favoriet
Walter Vermeer Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Let's connect online Bekijken
Bewaar als favoriet
Giel Boes Bekijken
Bewaar als favoriet
Bart Flos Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over soft skills

Er komt steeds meer ruimte om persoonlijke vaardigheden, soft skills, te ontwikkelen tijdens werktijd. Voorbeelden van soft skills zijn: feedback geven en ontvangen, presenteren, netwerken, wendbaar, gedreven en assertief.