Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Kim Jansen spreekt heel duidelijk het publiek toe, heeft een open verschijning en is daarom prettig om naar te kijken en naar te luisteren. De Future Proof Skills workshop kwam heel duidelijk over, mijn collega’s deden (inter)actief mee met haar workshop en velen maakte gebruik van de pole vragen, welke gesteld werden via onze app. Ik kan zeggen dat deze workshop een succes was aangezien we verder gaan met de resultaten van de pole vragen en dus met knelpunten binnen het bedrijf. Verder heb ik voorafgaand aan onze conferentie de communicatie tussen Kim en mijzelf als heel prettig ervaren. Wij hebben vaak telefonisch contact gehad, wat altijd duidelijk was.
ProQR Therapeutics NV

Sprekers Paralympics

HomeSprekers/Spreker Sport/Paralympics

Doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslag, motivatie en inspiratie. Laat onze sprekers je meenemen in hun verhaal over o.a. de paralympische spelen. Met natuurlijk een link naar jullie organisatie. Lift mee op de lessen die paralympische sporters hebben gehad en neem mee wat voor helpend kan zijn.

4 Sprekers gevonden

Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc-van-de-Kuilen Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Karreman Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Rolf Schrama Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Paralympics

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en er kan vaak heel goed een link gelegd worden van sport naar het bedrijfsleven. Sporters weten als geen ander wat teambuilding is, wat je daarvoor nodig hebt en welke fases je door gaat. Onze sprekers maken hun lezing over de paralympics op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.