Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Ik wil je graag nogmaals van harte bedanken voor de zeer gewaardeerde bijdrage. Zonder jou hadden we al onze gasten nooit dit inspirerende event kunnen bieden.” - Roos Mertens - Beleggersfair
Beleggersfair

Sprekers Paralympics

HomeSprekers/Spreker Sport/Paralympics

Doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslag, motivatie en inspiratie. Laat onze sprekers je meenemen in hun verhaal over o.a. de paralympische spelen. Met natuurlijk een link naar jullie organisatie. Lift mee op de lessen die paralympische sporters hebben gehad en neem mee wat voor helpend kan zijn.

6 Sprekers gevonden

Afbeelding Rolf Schrama Bekijken
Bewaar als favoriet
Bo Kramer Bekijken
Bewaar als favoriet
Wim de Bundel Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc-van-de-Kuilen Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Karreman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Paralympics

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en er kan vaak heel goed een link gelegd worden van sport naar het bedrijfsleven. Sporters weten als geen ander wat teambuilding is, wat je daarvoor nodig hebt en welke fases je door gaat. Onze sprekers maken hun lezing over de paralympics op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.