Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In 2012 en 2013 heeft Peter ter Horst in het stadsdeel Escamp in Den Haag een aantal stadsdeelgesprekken geleid als dagvoorzitter. Hij deed dat professionele wijze, waarbij hij heel knap de balans wist te vinden tussen structuur en improvisatie. Vanwege een gedegen voorbereiding kon hij met kennis van zaken sturing geven aan discussies tussen bewoners en deskundigen op het gebied van gezondheidszorg, veiligheid en jongerenproblematiek. De bewoners vonden hem een prettige voorzitter die iedereen aan het woord liet en niet alleen ’ the usual suspects’. Als een spreker zich te buiten ging aan verwijten of een klaagzang hield, gaf Peter, al dan niet voorzien van de nodige humor, voldoende tegengas. Rene Baron Gemeente Den Haag, Stadsdeeldirecteur Escamp
Gemeente Den Haag

Sprekers Paralympics

HomeSprekers/Spreker Sport/Paralympics

Doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslag, motivatie en inspiratie. Laat onze sprekers je meenemen in hun verhaal over o.a. de paralympische spelen. Met natuurlijk een link naar jullie organisatie. Lift mee op de lessen die paralympische sporters hebben gehad en neem mee wat voor helpend kan zijn.

4 Sprekers gevonden

Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc-van-de-Kuilen Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Karreman Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Rolf Schrama Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Paralympics

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en er kan vaak heel goed een link gelegd worden van sport naar het bedrijfsleven. Sporters weten als geen ander wat teambuilding is, wat je daarvoor nodig hebt en welke fases je door gaat. Onze sprekers maken hun lezing over de paralympics op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.