Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In eerste instantie hadden we de spreker geboekt voor een live event, toen kwam corona ertussen. Robert heeft ontzettend goed met ons meegedacht over hoe hij zijn verhaal ook via een livestream kon overbrengen. Zijn energie en enthousiasme kwamen zeker ook goed over via het scherm. Het verhaal was uiteindelijk wel wat lang om online blijven volgen, dat konden we allemaal nog niet echt inschatten, maar de kern van het verhaal is zeker blijven hangen en gaat zorgen voor goede vervolggesprekken. Al met al een hele prettige samenwerking en verhaal op maat.
De Connectie

Sprekers Bekende Nederlanders

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Bekende Nederlanders

Laat onze sprekers je inspireren. Er wordt veel gevraagd naar naar bekende Nederlanders. Alleen al een bekende naam in de uitnodiging helpt soms om mensen te enthousiasmeren. Daarnaast krijg je natuurlijk de kans om een vraag te stellen, meer te weten te komen over de persoon en haar of zijn verhaal.

34 Sprekers gevonden

Tim Schouten presentator Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Ruben Nicolai Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Makkelie Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een bekende Nederlander

Bekende Nederlanders hebben ook verhalen die je niet eerder heb gehoord. Belangrijke lessen, verhalen afgestemd op jullie organisatie en volledig de aandacht voor jullie genodigden. Onze sprekers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.