Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op 30 januari 2013 de bijeenkomst met Ruud Veltenaar over de toekomst van werk en het nieuwe werken voor de Rabobank bijgewoond. Echt genieten! De wereld is niet mooi, het gaat helemaal niet goed. Ga allemaal eens zelf nadenken waar je passie ligt. Het enthousiasme van Ruud, de inhoud van zijn presentatie en mijn gevoel kloppen gewoon bij zijn uiteenzettingen van energie en duidelijke taal. Super blij van! Ik haal nog geen zwervers van de straat zoals Ruud, maar 'k heb weer een hoop om over na te denken in mijn bezinningsmomenten Super bedank! Marion de vries Manager Rabobank Nijmegen
Rabobank

Sprekers Bekende Nederlanders

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Bekende Nederlanders

Laat onze sprekers je inspireren. Er wordt veel gevraagd naar naar bekende Nederlanders. Alleen al een bekende naam in de uitnodiging helpt soms om mensen te enthousiasmeren. Daarnaast krijg je natuurlijk de kans om een vraag te stellen, meer te weten te komen over de persoon en haar of zijn verhaal.

43 Sprekers gevonden

Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet
Jo van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Ruben Nicolai Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een bekende Nederlander

Bekende Nederlanders hebben ook verhalen die je niet eerder heb gehoord. Belangrijke lessen, verhalen afgestemd op jullie organisatie en volledig de aandacht voor jullie genodigden. Onze sprekers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.