Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een digitaal seminar voor een kritische groep onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar de praktische doorvertaling. Ga er maar aan staan. Remy heeft laten zien ‘the man for the job’ te zijn. Hij ontzorgt, denkt mee met het programma en is mateloos enthousiast. Een verrijking voor het programma!
Joyce Reijmerink Dyade Academy

Sprekers Bekende Nederlanders

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers/Bekende Nederlanders

Laat onze sprekers je inspireren. Er wordt veel gevraagd naar naar bekende Nederlanders. Alleen al een bekende naam in de uitnodiging helpt soms om mensen te enthousiasmeren. Daarnaast krijg je natuurlijk de kans om een vraag te stellen, meer te weten te komen over de persoon en haar of zijn verhaal.

42 Sprekers gevonden

Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet
Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
Jo van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Ruben Nicolai Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een bekende Nederlander

Bekende Nederlanders hebben ook verhalen die je niet eerder heb gehoord. Belangrijke lessen, verhalen afgestemd op jullie organisatie en volledig de aandacht voor jullie genodigden. Onze sprekers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.