Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een mooie energieke ervaring! Snelle communicatie en afstemming. Ron Zwerver maakte er een mooi energiek verhaal van waar we de rest van de dag op konden voortborduren.
Stichting iHub

Sprekers Branding

HomeSprekers/Marketing en Sales/Marketing/Branding

Hoe profileert jouw bedrijf zich in de markt? Wat straalt jouw merk uit? Hoe ziet jouw branding marketing strategie eruit? Maak jouw merk nóg sterker met een lezing van onze sprekers op het gebied van Branding!

25 Sprekers gevonden

Bekijken
Bewaar als favoriet
Igor-Beuker-spreker-website Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan Elbers Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert-Jan Knoop Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Reijgersberg Bekijken
Bewaar als favoriet
aruna gopal online personal brand Bekijken
Bewaar als favoriet
Stephan Ummelen Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Schoppen - lezing Herbouwen van vertrouwen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Branding

Hoe je als organisatie jezelf en jouw producten en diensten onder een merknaam in de markt profileert, heet Brand Management. Het doel van Branding is door de bekendheid te vergroten een sterk merk te maken. Door te bouwen aan je merk ondersteun je ook gelijk je andere marketingactiviteiten. Straalt jouw merk nog steeds datgene uit wat jij voor ogen hebt? En slaat dit beeld aan bij jouw voorkeursdoelgroep? Heeft jouw merk al een plek veroverd in de hoofden en harten van jouw ideale klant? En hoeveel van jouw klanten zijn al uitgegroeid tot merkambassadeur? Vormen alle uitingen van jouw organisatie één geheel en versterken ze elkaar? Allemaal vragen die aan de basis staan van goed Brand Management. Leer van onze Branding sprekers wat de sleutel tot een sterke branding is. En laat je inspireren! Je nog verder verdiepen in branding? Kijk ook eens naar onze sprekers op het gebied van Reputatiemanagement en Personal Branding. Of volg één van de workshops op het gebied van Branding en leer onze ervaren workshopleiders kennen. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.