Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wederom dank voor een inspirerende sessie. Verhaal is prima gevallen. Plezant en relevant! Het lijkt me onvermijdelijk dat er meer beroep op je gedaan gaat worden vanuit de BAR de komende maanden dus… u hoort nog van ons.
Gemeente Barendrecht/Albrandswaard/Ridderkerk

Sprekers Duurzaam bouwen

HomeSprekers/Duurzaamheid/Duurzaam bouwen

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van duurzaam, energieneutraal en ecologisch bouwen? Onze deskundige sprekers en workshopleiders brengen je graag op de hoogte van de nieuwste kansen ontwikkelingen binnen duurzaam bouwen.

7 Sprekers gevonden

Patrick vandenbempt Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Grootenbroer Bekijken
Bewaar als favoriet
Hennes de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
Jos Lichtenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald Rovers Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Duurzaam bouwen

Duurzaam en ecologisch bouwen worden steeds belangrijker binnen onze duurzame samenleving. Dat is niet verbazingwekkend omdat gebouwen zorgen voor 30 procent van de wereldwijde uitstoot van CO2. Daarom neemt het aantal energieneutrale huizen steeds verder toe. Een energieneutraal gebouw is een gebouw dat net zoveel energie opwekt (op een duurzame manier) als het verbruikt. Een energieneutrale woning noemen we ook wel balanswoning, CO2-neutrale woning of Nul-op-de-Meter-woning. Door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen komt het netto energiegebruik op nul uit. Denk bij deze voorzieningen aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Laat je informeren en inspireren door onze sprekers op het gebied van duurzaam bouwen. In begrijpelijke taal en met aansprekende praktijkvoorbeelden brengen zij ecologisch bouwen tot leven. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.