Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rolf Schrama’s faam was hem al vooruitgesneld. Via velen van mijn collega’s die hadden deelgenomen aan de ‘Transavia Inspiratiedagen’ hoorde ik al over de grote en positieve impact die hij als spreker op zijn publiek maakte. Nieuwsgierig geworden zorgde ik ervoor dat ik ook bij een van deze dagen aanwezig kon zijn. Een zeer goede beslissing! Rolf is een innemende persoonlijkheid die aan de hand van zijn persoonlijk verhaal, in alle kwetsbaarheid verteld, mensen laat zien dat doorzettingsvermogen, doelen stellen, kunnen falen en leren, en bovenal het durven najagen van je dromen het verschil kan maken. Het mooie is dat het niet het standaard succesverhaal is van ‘krantenjongen tot industrieel magnaat’, maar een emotionele kijk in een moeilijk leven vol tegenslagen en overwinningen. Een deel van het publiek zal zich aangesproken voelen door de zakelijke aspecten in het verhaal, anderen door de emoties. Maar niemand kan ontsnappen aan de boodschap: jij bent verantwoordelijkheid voor je eigen succes en geluk! Ik kan elke organisatie, ieder team, op zoek zijn naar een inspirerende spreker die zorgt voor een blijvende positieve impact, Rolf zonder enige aarzeling aanraden. Beter zal je niet snel vinden.
CEO Transavia

Sprekers Duurzaam bouwen

HomeSprekers/Duurzaamheid/Duurzaam bouwen

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van duurzaam, energieneutraal en ecologisch bouwen? Onze deskundige sprekers en workshopleiders brengen je graag op de hoogte van de nieuwste kansen ontwikkelingen binnen duurzaam bouwen.

9 Sprekers gevonden

Rolf Heynen Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Grootenbroer Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald Rovers Bekijken
Bewaar als favoriet
Hennes de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick vandenbempt Bekijken
Bewaar als favoriet
Jos Lichtenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Marjet Rutten Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Duurzaam bouwen

Duurzaam en ecologisch bouwen worden steeds belangrijker binnen onze duurzame samenleving. Dat is niet verbazingwekkend omdat gebouwen zorgen voor 30 procent van de wereldwijde uitstoot van CO2. Daarom neemt het aantal energieneutrale huizen steeds verder toe. Een energieneutraal gebouw is een gebouw dat net zoveel energie opwekt (op een duurzame manier) als het verbruikt. Een energieneutrale woning noemen we ook wel balanswoning, CO2-neutrale woning of Nul-op-de-Meter-woning. Door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen komt het netto energiegebruik op nul uit. Denk bij deze voorzieningen aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Laat je informeren en inspireren door onze sprekers op het gebied van duurzaam bouwen. In begrijpelijke taal en met aansprekende praktijkvoorbeelden brengen zij ecologisch bouwen tot leven. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.