Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij willen de heer Kooijman hartelijk danken voor zijn bijdrage aan de benefietavond. Zonder de aanwezigheid van de heer Kooijman was de veiling tijdens de benefietavond Heppie Benefit nooit zo'n groot succes geworden. De heer Kooijman kreeg met zijn indrukwekkende outfit en pakkende teksten de zaal op zijn hand. Wij zijn blij dat wij hebben gekozen voor een professionele veilingmeester en raden mensen die een veiling willen gaan houden ook zeker aan dit te doen. Met vriendelijke groeten, Organisatoren Heppie Benefit
Heppie Benefit

Sprekers Verbinden

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Verbinden

Verbinding met het team, verbinding met klanten maar ook verbinding met jezelf. Dit heeft allemaal te maken met communicatie en samenwerken. Waarom is verbinding belangrijk en creëer je verbinding? Laat onze sprekers en trainers je inspireren!

62 Sprekers gevonden

Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard de Hoop Bekijken
Bewaar als favoriet
Nicolaas Duin Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeannette Welp Bekijken
Bewaar als favoriet
Corine Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
angelique van 't riet Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over verbinden

Zijn jullie opzoek naar meer verbinding, intern of extern? Onze sprekers en trainers helpen graag, door zich te verdiepen in jullie verhaal. Waar lopen jullie tegenaan en waar willen jullie naar toe? Door met elkaar in gesprek te gaan en iemand van buitenaf vragen te laten stellen, wordt er snel meer duidelijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over verbinden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.