Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In een woord Fantastisch!! Wat heb ik zitten smullen van de inspirerende en visionaire presentatie van Ruud Veltenaar over de toekomst van onderwijs op het BVE congres 2013. En wat een contrast met de middagsessies, die waren namelijk saai, ambtelijk en vooral erg regulerend. Ik ben blij deelgenoot te zijn als ondernemer in de particuliere sector van het onderwijs. In alle verhalen van de middag is het privaat onderwijs niet genoemd! Alsof wij niet bestaan met een omzet van 3,8 miljard euro! Na jou presentatie ben ik zeer geinspireerd geraakt en heb je geintroduceerd bij onze branche organisatie NRTO. Ik hoop nog eens van je wijze woorden te kunnen genieten en nog gelukkiger te worden om jong oud te sterven, aldus jou citaat. Dank je wel en wat heb ik medelijden met de sprekers na jou gehad! Maar dit terzijde. Het ga jou ook goed!! Wilfried van Rijswoud Directeur Rescue Nederland Groep
Rescue Nederland Groep

Sprekers Verbinden

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Verbinden

Verbinding met het team, verbinding met klanten maar ook verbinding met jezelf. Dit heeft allemaal te maken met communicatie en samenwerken. Waarom is verbinding belangrijk en creëer je verbinding? Laat onze sprekers en trainers je inspireren!

34 Sprekers gevonden

Stephen Ummelen Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Dadara Daniel Rozenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald van der Molen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over verbinden

Zijn jullie opzoek naar meer verbinding, intern of extern? Onze sprekers en trainers helpen graag, door zich te verdiepen in jullie verhaal. Waar lopen jullie tegenaan en waar willen jullie naar toe? Door met elkaar in gesprek te gaan en iemand van buitenaf vragen te laten stellen, wordt er snel meer duidelijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over verbinden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.