Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Onder de titel "de toekomst is al begonnen" heeft Peter tijdens het Gwynt klant-event de deelnemers meegenomen op een inspirerende reis door de tijd. Gepassioneerd en eloquent heeft hij de klanten wakker geschud over de mogelijkheden en uitdagingen die de toekomst ons biedt. Als we met behulp van nieuwe technologieën onze ambities weten te realiseren en het spel op de juiste manier weten te spelen, wordt het een fantastische toekomst. Peter's verhaal verdient een groot podium om dromen werkelijkheid te maken!!
GWYNT

Sprekers Verbinden

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Verbinden

Verbinding met het team, verbinding met klanten maar ook verbinding met jezelf. Dit heeft allemaal te maken met communicatie en samenwerken. Waarom is verbinding belangrijk en creëer je verbinding? Laat onze sprekers en trainers je inspireren!

56 Sprekers gevonden

Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard de Hoop Bekijken
Bewaar als favoriet
Nicolaas Duin Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeannette Welp Bekijken
Bewaar als favoriet
Corine Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
angelique van 't riet Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over verbinden

Zijn jullie opzoek naar meer verbinding, intern of extern? Onze sprekers en trainers helpen graag, door zich te verdiepen in jullie verhaal. Waar lopen jullie tegenaan en waar willen jullie naar toe? Door met elkaar in gesprek te gaan en iemand van buitenaf vragen te laten stellen, wordt er snel meer duidelijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over verbinden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.