Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Eva Bos
Bewaar als favoriet

Eva Bos

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Eva is trainer-psycholoog en artiest. Ze helpt professionals effectiever communiceren voor meer verbinding op de werkvloer. Tijdens haar lezingen provoceert ze graag jullie denken en doen, zodanig dat het (werkzame) leven voor jullie nóg beter en leuker wordt.

Melanie van Hoeve, Trainer Motiverende gespreksvoering

"Tijdens de organisatie van het congres over Motiverende Gespreksvoering, dat we vanuit MINTned vorm hebben gegeven, waren we op zoek naar een dagvoorzitter. Het werd een duo (Matijs en Eva). Allebei lid van de vereniging. Ik kende Eva als trainer en artiest, maar nog niet in een rol als dagvoorzitter. En wat heeft ze die rol met verve vervuld. De reacties van de deelnemers waren ook super positief. Wat mij vooral heeft aangesproken is haar energie, de humor, de afstemming met het publiek en haar heerlijke eigen kwetsbare vorm. Top voorbereid en professioneel uitgevoerd. Dankjewel Eva; mede dankzij jou en Matijs is het congres een super geslaagde dag geworden."

Eva Bos

Eva Bos is trainer-psycholoog gespecialiseerd in persoonlijke en professionele gespreksvoeringstechnieken en gedragsverandering. Bovendien is ze een artiest met haar eigen programma in de Nederlandse theaters, waardoor Eva een zeer boeiende combinatie van eigenschappen en kwaliteiten met zich meebrengt.

Met veel enthousiasme en bevlogenheid spreekt Eva Bos over haar passie: hoe wij als mensen en professionals effectiever met elkaar kunnen communiceren. Om (blijvende) gedragsverandering te bewerkstelligen en vooral ook om te verbinden.

Onderwerpen waar Eva Bos over spreekt

  • Hoe motiveer je mensen tot langdurige gedragsverandering?
  • Hoe zorg je voor verbinding en wat is jouw rol daarin?
  • Hoe communiceren we effectief?
  • Wat gelijkwaardigheid voor verschil kan maken
  • Wat echt luisteren is en wat het effect is wanneer je dit toepast
  • Hoe echt te luisteren
  • Welke basishouding effectief is voor een fijne samenwerking?
  • Hoe je feedback geeft én kunt ontvangen?
  • Hoe je je oordeel uit kunt stellen en wat het voordeel hiervan kan zijn?

Eva is tevens inzetbaar als dagvoorzitter.

Persoonlijke achtergrond Eva Bos

Al op jonge leeftijd raakte Eva gefrustreerd als ze twee mensen zag die wel van elkaar houden, maar geen echte verbinding konden maken door miscommunicatie. Ze wilden hetzelfde, maar begrepen elkaar niet omdat ze elkaars woorden anders interpreteerden. Na haar jeugd in het Veendam (GR) is Eva Sociale Psychologie en Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam gaan studeren.

Na de twee bachelors is Eva Bos toegelaten tot de selectieve master in Psychologie, namelijk ‘Training and development’. Hier heeft zij zich gespecialiseerd in het geven en ontwikkelen van trainingen rondom onderwerpen als kwetsbaarheid, leiderschap en professionele gespreksvoering. Een cadeau voor het leven: ze heeft veel over zichzelf geleerd, over hoe ze communiceert, hoe dat overkomt én over hoe mensen leren. Bijvoorbeeld dat het belangrijk is om fouten te durven maken.

In 2017 werd Eva zelfstandig ondernemer en werkt sindsdien voor vele uiteenlopend opdrachtgevers rondom het thema professionele gespreksvoering, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In 2018 heeft ze in Amerika een opleiding Motiverende Gespreksvoering gevolgd.

Interesse in een lezing van Eva Bos?

Zoek jij een spreker die een grote groep kan verbinden, een zaal laat lachen, het publiek ‘aan het werk zet’, een keynote écht op maat maakt en eigen muziek in kan zetten als extra onderdeel? Dan is Eva Bos wellicht de match voor jullie!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Iris Bergman – Psycholoog

" Eva heeft voor onze scholing driedaagse de keynote verzorgd én aansluitend workshops ver motiverende gespreksvoering. Eva dacht voorafgaand ons Scholingsfestival actief mee over de invulling van het thema en kon hierin snel schakelen, waarbij de keynote volledig aansloot bij onze wensen. Het is Eva gelukt om de groep tijdens de aanvang van het scholingsfestival in beweging en aan het lachen te krijgen, en tegelijk ook een onderliggende boodschap over te brengen met kernelementen uit de motiverende gespreksvoering. "

Peter Dijkstra, project -en interimmanager zorg

" Eva was de keynote speaker tijdens het driedaags scholingsfestival. Ze neemt je op een pakkende manier mee, hoe om te gaan met veranderprocessen, in een mooie melange van scherpe observaties, humor en theater. Dat doet ze door het delen van eigen ervaringen, het schetsen van herkenbare situaties en met veel zelfspot. Ze houdt je continu een spiegel voor en zet je op een speelse en elegante wijze aan het denken hoe je om kunt gaan met alle hobbels die je zeker zult tegenkomen. "

Beschikbaarheid en informatie

Eva Bos

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid