Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik merk dat Glenns speech, maar ook de manier waarop het geheel is verlopen, de positiviteit de gastvrijheid de openheid en het contact vooraf, mij ook zeer heeft geïnspireerd. Graag wil ik nogmaals mijn dank uitspreken daarvoor. Uit de organisatie heb ik heel veel positieve geluiden gehoord. Het is zeer gewaardeerd. Soms tot tranen toe.
Mark Jager

Sprekers Samenwerken

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Samenwerken

Goed samenwerken met je collega’s, goed samenwerken als een team, hoe doe je dat? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over samenwerken.

125 Sprekers gevonden

Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Bergmans Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Rob de Haas - Effectief en energiek digitaal vergaderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Coen Jutte Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over samenwerken

Samenwerken komt in ieder bedrijf wel voor. We gaan van nature met elkaar om, soms gaat het vanzelf goed, maar soms ook niet. Hoe werk je samen en kun je dat leren? Als je goed samenwerkt heeft dat een effectieve werking op je taken. Door elkaars krachten te gebruiken, kun je vaak taken sneller voor elkaar krijgen. Daarvoor is het dus wel belangrijk om elkaar te kennen, wat kun je goed en wat doe je graag? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over samenwerken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.