Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Voordat ik Hans Visser leerde kennen was ik als Directeur Eigenaar van een middelgroot re-integratiebedrijf niet in staat de vinger op de zere plek in mijn bedrijf te leggen. Er was gevoelsmatig sprake van veel Onbenut Vermogen bij de medewerkers en een hoog Mentaal Verzuim. Hans heeft mij beide zaken leren herkennen en onderkennen en heeft mij met behulp van zijn persoonlijke ondersteuning anders leren denken en handelen binnen mijn bedrijf. Elke dag opnieuw plukken mijn medewerkers, mijn bedrijf en ik zelf hier de vruchten van. Het meeste Onbenut Vermogen werd herwonnen.“ Algemeen Directeur, Reïntegratiebedrijf Epheon
Epheon

Sprekers Samenwerken

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Samenwerken

Goed samenwerken met je collega’s, goed samenwerken als een team, hoe doe je dat? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over samenwerken.

98 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over samenwerken

Samenwerken komt in ieder bedrijf wel voor. We gaan van nature met elkaar om, soms gaat het vanzelf goed, maar soms ook niet. Hoe werk je samen en kun je dat leren? Als je goed samenwerkt heeft dat een effectieve werking op je taken. Door elkaars krachten te gebruiken, kun je vaak taken sneller voor elkaar krijgen. Daarvoor is het dus wel belangrijk om elkaar te kennen, wat kun je goed en wat doe je graag? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over samenwerken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.