Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

KRACHT.............Dat sprak van voor naar achter uit het verhaal van Lowie van Gorp. Gisteravond mocht ik zijn lezing bijwonen in Goes, samen met mijn 14 jarige dochter. Bewondering,respect, voor hoe hij zijn verhaal, van hem zijn vrouw en hun 6 kinderen verteld! Een bevlogen verhaal dat over grenzen heen gaat......en waarvan ik vind dat het verteld moet en mag worden. Ieder mens kan er in dit leven zijn ding uithalen, er iets mee doen, voor zichzelf of voor een ander. Het stuk waarin Lowie verteld dat kleine veranderingen in zijn eigen denken dingen anders en soms ook mooier kunnen maken is blijven hangen, als ook het verhaal over Guusje zelf mee naar huis nemen. Het is belangrijk dat mensen weten wat de mogelijkheden zijn bij ziekte, bij overlijden. Maar ook dat alles anders is als je zelf op die momenten aankomt. Geen verhaal is hetzelfde.............. Bedankt Lowie dat ik een kijkje mocht en mag nemen in je leven en je gezin. Je lezing heeft me weer op de grond gezet en de kracht gegeven om dat weer te gaan doen waar mijn hart en ziel al jaren liggen.....
Hester van Maanen

Sprekers Samenwerken

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Samenwerken

Goed samenwerken met je collega’s, goed samenwerken als een team, hoe doe je dat? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over samenwerken.

126 Sprekers gevonden

Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Bergmans - spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Rob de Haas - Effectief en energiek digitaal vergaderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over samenwerken

Samenwerken komt in ieder bedrijf wel voor. We gaan van nature met elkaar om, soms gaat het vanzelf goed, maar soms ook niet. Hoe werk je samen en kun je dat leren? Als je goed samenwerkt heeft dat een effectieve werking op je taken. Door elkaars krachten te gebruiken, kun je vaak taken sneller voor elkaar krijgen. Daarvoor is het dus wel belangrijk om elkaar te kennen, wat kun je goed en wat doe je graag? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over samenwerken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.