Ad Bastiaanse: Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider
Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Dat is ook mijn persoonlijke missie. Ik spiegel mijn publiek graag aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Ik probeer de verbindende schakel te zijn in de vele samenwerkingsverbanden die onze samenleving rijk is. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven.

“Je kunt mensen niet aanleren hoe ze zich authentiek moeten gedragen. Je kunt mensen wel afleren om zich identiek aan anderen te gedragen. Je bent tenslotte je eigen merk.”

Workshops
Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.
– Humour Resource
– Timemanagement
– De Kracht van Feedback
– De Kunst van Storytelling
– Creativiteit en Innovatie
– Pitchen en Personal Branding
– Teambuilding en Teamspirit

Achtergrond Ad Bastiaanse
Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is al ruim 25 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als gediplomeerd verpleegkundige – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap. Sinds 2008 is Ad trainer van het Crestcom Bullet Proof Management Program. Dit trainingsconcept is met name gericht op het operationele management van organisaties uit het Midden Klein Bedrijf waarin onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijk Leiderschap, Strategie en Effectieve Communicatie centraal staan.

Ad werkte en trad inmiddels op voor ruim 1450 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en business-events in binnen- en buitenland.

“Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.”

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?
Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ad Bastiaanse SKU UPC Model

Ad heeft vooraf aan de opdracht goed overleg met ons gehad, waardoor de afstemming optimaal te noemen was. Verder was Ad tijdens de voordracht heel go

Jul 05, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sprankel & Co • 
Datum Evenement: 10 juni 2017 

Ad heeft vooraf aan de opdracht goed overleg met ons gehad, waardoor de afstemming optimaal te noemen was. Verder was Ad tijdens de voordracht heel goed in staat om zijn verhaal aan de doelgroep aan te passen. Ad inspireert en brengt in beweging, maakt dat je nadenkt en blijft tegelijk licht en humorvol.


Ad heeft ons laten zien welke persoonlijke eigenschappen nodig zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan onze teamprestaties. Omdat Ad op een rustige

May 08, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Polytemp • 
Datum Evenement: 2 mei 2017 

Ad heeft ons laten zien welke persoonlijke eigenschappen nodig zijn om een bijdrage te kunnen leveren aan onze teamprestaties. Omdat Ad op een rustige en humoristische manier blijft boeien is hij een prettig persoon om naar te luisteren. De afwisseling tussen humor, theorie en interactie waren mooi in balans. Tips en adviezen worden heel concreet gemaakt en zijn, bij wijze van spreken, de volgende werkdag toepasbaar.

In de voorgesprekken merk je dat Ad een ervaren trainer is die snapt waar de behoefte ligt en dit vervolgens een plek geeft in zijn workshop.
Voor een MKB organisatie zoals ons (>20 pers.) is dit een zeer waardevolle dag geweest. Wij bevelen Ad dan ook zeker aan bij andere MKB/familiebedrijven.


Ad was erg betrokken bij de voorbereidingen van het event en vond het erg belangrijk om 1 geheel van het programma te maken. Hij had goede ideeën ove

Mar 23, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ENGIE 

Ad was erg betrokken bij de voorbereidingen van het event en vond het erg belangrijk om 1 geheel van het programma te maken. Hij had goede ideeën over verschillende vormen die we konden gebruiken en bracht dit goed in praktijk. Jammer dat de voorbereidingen op locatie niet liepen zoals verwacht, de beamer wilde niet een groter beeld geven. Op een gegeven moment aangegeven dat we het dan doen met de middelen die we hebben. Ad vond het lastig om dat los te laten. Ad heeft de kracht verschillende rollen goed te combineren en werkt ook nog met een dosis humor. In de wandelgangen heb ik al vernomen dat ENGIE hem nogmaals wil vragen. Volgens mij is dat het grootste compliment dat je kan krijgen. Het was een prettige samenwerking.


5.0 5.0 13 13 Ad heeft vooraf aan de opdracht goed overleg met ons gehad, waardoor de afstemming optimaal te noemen was. Verder was Ad tijdens de voordracht heel goed in staat om zijn verhaal aa Ad Bastiaanse
Page:
12345