Ad Bastiaanse: Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider

Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Dat is ook mijn persoonlijke missie. Ik spiegel mijn publiek graag aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Ik probeer de verbindende schakel te zijn in de vele samenwerkingsverbanden die onze samenleving rijk is. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven.

“Je kunt mensen niet aanleren hoe ze zich authentiek moeten gedragen. Je kunt mensen wel afleren om zich identiek aan anderen te gedragen. Tenslotte ben je je eigen merk.”

Workshops

Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.
– Humour Resource
– Timemanagement
– De Kracht van Feedback
– De Kunst van Storytelling
– Creativiteit en Innovatie
– Pitchen en Personal Branding
– Teambuilding en Teamspirit

Achtergrond Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is al ruim 25 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als gediplomeerd verpleegkundige – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap. Sinds 2008 is Ad trainer van het Crestcom Bullet Proof Management Program. Dit trainingsconcept is met name gericht op het operationele management van organisaties uit het Midden Klein Bedrijf waarin onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijk Leiderschap, Strategie en Effectieve Communicatie centraal staan.

Ad werkte en trad inmiddels op voor ruim 1450 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en business-events in binnen- en buitenland.

“Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.”

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ad Bastiaanse SKU UPC Model

Mede dankzij de inbreng van dagvoorzitter Ad Bastiaanse kijken wij terug op een geslaagd event. Ad krijgt het voor elkaar om het publiek uit de comfor

Jan 22, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: BVB Substrates 

Mede dankzij de inbreng van dagvoorzitter Ad Bastiaanse kijken wij terug op een geslaagd event. Ad krijgt het voor elkaar om het publiek uit de comfort zone te halen en op positieve wijze te ethousiasmeren.


De spreker Ad Bastiaanse was uitmuntend. Hij las de zaal perfect en speelde daar met humor, sprekende voorbeelden en enkele gedachte experimenten heer

Nov 20, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Omega Pharma 

De spreker Ad Bastiaanse was uitmuntend. Hij las de zaal perfect en speelde daar met humor, sprekende voorbeelden en enkele gedachte experimenten heerlijk op in. Veel lachsalvo's volgden momenten van bezinking op. De 2,5uur vlogen voorbij en vormden een ideaal einde op onze tweedaagse. Het hele bedrijf heeft genoten, in elke laag van het bedrijf.


Iedereen was enthousiast na een toch wel lange dag met een vol programma. Een leuke, enthousiaste afsluiting met toch een leerzame boodschap. Prima co

Apr 30, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Arjo Nederland BV 

Iedereen was enthousiast na een toch wel lange dag met een vol programma. Een leuke, enthousiaste afsluiting met toch een leerzame boodschap. Prima combinatie voor een positieve afsluiting!


5.0 5.0 21 21 Mede dankzij de inbreng van dagvoorzitter Ad Bastiaanse kijken wij terug op een geslaagd event. Ad krijgt het voor elkaar om het publiek uit de comfort zone te halen en op positiev Ad Bastiaanse
Page:
123»

Gerelateerde sprekers

 • Rick van Asperen

  Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur. Op een dynamische en verrassende wijze inspireert hij graag mensen op het gebied van toegepaste breinkennis, persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

   

 • Walter Vermeer

  Walter Vermeer spreekt over onderwerpen als zelfvertrouwen, communicatie op de werkvloer en persoonlijke groei. Met humor, persoonlijke verhalen, muziek, interactie en 100% energie raakt hij het publiek telkens weer. Met Walter haal je een absolute meerwaarde in huis voor jouw congres of evenement. Walter is ook in te zetten als dagvoorzitter

   

 • Bart Flos

  Auteur van goed verkochte management boeken zoals het Anti-klaagboek, het Anti-sleurboek en Het perfecte project. Recent verscheen ‘De kenniskermis’ waar hij laat zien hoe je de kennisparadox omzeilt en weer plezier beleeft aan je eigen informatieoverload. Flos is een levendig en geestdriftig spreker en inspirator; hij zet je al lachend aan het denken.