Ad Bastiaanse: Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider

Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Dat is ook mijn persoonlijke missie. Ik spiegel mijn publiek graag aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Ik probeer de verbindende schakel te zijn in de vele samenwerkingsverbanden die onze samenleving rijk is. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven.

“Je kunt mensen niet aanleren hoe ze zich authentiek moeten gedragen. Je kunt mensen wel afleren om zich identiek aan anderen te gedragen. Tenslotte ben je je eigen merk.”

Workshops

Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.
– Humour Resource
– Timemanagement
– De Kracht van Feedback
– De Kunst van Storytelling
– Creativiteit en Innovatie
– Pitchen en Personal Branding
– Teambuilding en Teamspirit

Achtergrond Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is al ruim 25 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als gediplomeerd verpleegkundige – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap. Sinds 2008 is Ad trainer van het Crestcom Bullet Proof Management Program. Dit trainingsconcept is met name gericht op het operationele management van organisaties uit het Midden Klein Bedrijf waarin onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijk Leiderschap, Strategie en Effectieve Communicatie centraal staan.

Ad werkte en trad inmiddels op voor ruim 1450 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en business-events in binnen- en buitenland.

“Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.”

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ad Bastiaanse SKU UPC Model

Wij waren erg blij met Ad, presentatie was super en precies zoals gehoopt. Jullie hebben de opdracht perfect begrepen en de juiste spreker hierbij gev

Jul 11, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Neele-Vat 

Wij waren erg blij met Ad, presentatie was super en precies zoals gehoopt. Jullie hebben de opdracht perfect begrepen en de juiste spreker hierbij gevonden, dank hiervoor


Ad is een creatief persoon welke alle mensen actief mee krijgt in zijn verhaal. Zet mensen aan het denken wat we nu werkelijk doen, mensen blijven nie

Jun 17, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Aviagen 

Ad is een creatief persoon welke alle mensen actief mee krijgt in zijn verhaal. Zet mensen aan het denken wat we nu werkelijk doen, mensen blijven nieuwsgierig naar de uit eindelijke oplossingen.


Ad Bastiaanse is door jullie aanbevolen na informatieoverdracht. Hij was bij een vorige bijeenkomst ook spreker. Nu weer. Er was chemie tussen de deel

May 28, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: STLWerkt 

Ad Bastiaanse is door jullie aanbevolen na informatieoverdracht. Hij was bij een vorige bijeenkomst ook spreker. Nu weer. Er was chemie tussen de deelnemers en Ad. Dat werd ook teruggegeven door de deelnemers. Ad werd gemiddeld beoordeeld met een 9.


5.0 5.0 24 24 Wij waren erg blij met Ad, presentatie was super en precies zoals gehoopt. Jullie hebben de opdracht perfect begrepen en de juiste spreker hierbij gevonden, dank hiervoor Ad Bastiaanse
Page:
123»