Ad Bastiaanse: Spreker – Dagvoorzitter – Trainer – Workshopbegeleider
Al eeuwenlang is het theater de weerspiegeling van de samenleving. Dat is ook mijn persoonlijke missie. Ik spiegel mijn publiek graag aan de normen en trends van de actualiteit. De actualiteit die zij als mens, collega, klant of vriend mede bepalen. Ik probeer de verbindende schakel te zijn in de vele samenwerkingsverbanden die onze samenleving rijk is. Beleving en humor zijn in mijn werk van onschatbare waarde. Want humor relativeert. Relativeren is afstand nemen. Afstand om scherper te kunnen zien.

In zijn werkwijze nodigt Ad zijn publiek voortdurend uit om de persoonlijke kaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven.

“Je kunt mensen niet aanleren hoe ze zich authentiek moeten gedragen. Je kunt mensen wel afleren om zich identiek aan anderen te gedragen. Je bent tenslotte je eigen merk.”

Workshops
Ad begeleidt ook workshops over verschillende thema’s.
– Humour Resource
– Timemanagement
– De Kracht van Feedback
– De Kunst van Storytelling
– Creativiteit en Innovatie
– Pitchen en Personal Branding
– Teambuilding en Teamspirit

Achtergrond Ad Bastiaanse
Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Hij is al ruim 25 jaar actief als presentator, spreker, dagvoorzitter, acteur en trainer in het bedrijfsleven. Daarvoor werkte hij gedurende 7 jaar in de gezondheidszorg als gediplomeerd verpleegkundige – specialisatie Neurologie.

Sinds 15 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap. Sinds 2008 is Ad trainer van het Crestcom Bullet Proof Management Program. Dit trainingsconcept is met name gericht op het operationele management van organisaties uit het Midden Klein Bedrijf waarin onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijk Leiderschap, Strategie en Effectieve Communicatie centraal staan.

Ad werkte en trad inmiddels op voor ruim 1450 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en business-events in binnen- en buitenland.

“Een optreden van Ad Bastiaanse kantelt de werkelijkheid, werkt op je zenuwen, verleidt je tot hilariteit, weerspiegelt de bedrijfscultuur, speelt met je persoonlijkheid, onthult knelpunten en geeft inzicht. Veel meer kan het publiek niet verdragen.”

Ad Bastiaanse inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ad Bastiaanse SKU UPC Model

Ad Bastiaanse heeft onze dag een goede kickstart gegeven met een enerverende, komische en boeiende voorstelling. Hij wist de aandacht goed vast te hou

Nov 22, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Reclassering Nederland 

Ad Bastiaanse heeft onze dag een goede kickstart gegeven met een enerverende, komische en boeiende voorstelling. Hij wist de aandacht goed vast te houden en mensen te enthousiasmeren om actief mee te doen en denken.
Dankzij een fijn en uitgebreid voorgesprek sloot de boodschap van zijn verhaal goed aan bij het doel van de dag.


Ad Bastiaanse heeft een prima slotstuk verzorgd van onze medewerkersdag. Dit is in goede samenwerking gegaan. Hij is zeer professioneel en kan zich go

Oct 05, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Ministerie van VWS 

Ad Bastiaanse heeft een prima slotstuk verzorgd van onze medewerkersdag. Dit is in goede samenwerking gegaan. Hij is zeer professioneel en kan zich goed inleven in de wensen van de opdrachtgever.


"Als je loslaat, heb je twee handen vrij !!"Deze simpele, maar o zo veelzeggende uitspraak van Loesje staat symbool voor de krampachtige wijze waa

Sep 12, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sigra 

"Als je loslaat, heb je twee handen vrij !!"

Deze simpele, maar o zo veelzeggende uitspraak van Loesje staat symbool voor de krampachtige wijze waarop veel zorgmedewerkers de touwtjes van hun drukke bestaan in eigen handen willen houden. Het was een van de thema's van de SIGRA (Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam) conferentie “ Van altijd druk naar werkgeluk". Voor de openingspresentatie hadden we Ad Bastiaanse ingehuurd. Zelf kende ik hem niet, maar hoorde in mijn omgeving al positieve dingen. Hij heeft zelf gewerkt in de gezondheidszorg en had bij ons daarom een streepje voor.
En dan op de dag zelf: Wat een schot in de roos, wat een inspiratie en wat een helder betoog. Zijn presentatie duurde ongeveer een uur, maar leek wel "een minuut", want iedereen bleef aan zijn lippen hangen. Hij wist alle luisteraars tot aan het einde bij de les te houden en kreeg 160 zorgmedewerkers letterlijk aan het dansen. En niet alleen de organisatie van de conferentie was lovend, na afloop kwam menig deelnemer ons bedanken voor zijn inspirerende verhaal.
Dus als je een goede spreker zoekt, hij maakt het helemaal waar. En het is niet alleen een verhaal, maar ook een goede vertaling naar het thema van jouw dag!

Max Holtes - Projectleider mobiliteit SIGRA


5.0 5.0 16 16 Ad Bastiaanse heeft onze dag een goede kickstart gegeven met een enerverende, komische en boeiende voorstelling. Hij wist de aandacht goed vast te houden en mensen te enthousiasmer Ad Bastiaanse
Page:
123»