Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik vond dat je een leuke & interessante presentatie bij ons hebt gehouden en dat je goede interactie had met het team. Je bent enthousiast en toegankelijk.
Allen & Overy LLP

Sprekers Congresafsluiting

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Congresafsluiting

Laat onze sprekers je inspireren en zorg voor een onvergetelijke congresaflsuiting. Tijdens een congresafsluiting wordt er een samenvatting gegeven over de dag. De belangrijkste punten worden nogmaals verteld, zodat de belangrijkste informatie nog een keer langskomen.

18 Sprekers gevonden

De SuperConnectors Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Calmer Roos Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Lash Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Max Van den Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
De Speld LIVE Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Congresafsluiting

Nog een keer samenvattend de belangrijkste informatie van het congres.. Dat werkt verhelderend na een lange dag. Congresafsluitingen hoeven echt niet saai te zijn. Onze sprekers inspireren je graag! Er zijn verschillende soorten congressen en ook verschillende congresafsluitingen. Sommige bijeenkomsten hebben een korte en krachtige afsluiting, andere worden afgesloten doormiddel van bijvoorbeeld muziek. Onze sprekers maken een congresafsluiting op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.