Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Menno Lanting laat zien dat de wereld voortdurend verandert. De snelheid waarmee je als organisatie kan leren, is dan van essentieel belang.”, Chris Buijink, Voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken, voormalig secretaris-generaal ministerie van Economische Zaken.
Nederlandse Vereniging van Banken

Sprekers Congresafsluiting

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Congresafsluiting

Laat onze sprekers je inspireren en zorg voor een onvergetelijke congresaflsuiting. Tijdens een congresafsluiting wordt er een samenvatting gegeven over de dag. De belangrijkste punten worden nogmaals verteld, zodat de belangrijkste informatie nog een keer langskomen.

20 Sprekers gevonden

De Kiesmannen Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Madelijne Kool Bekijken
Bewaar als favoriet
Max van den Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Improjuice Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Congresafsluiting

Nog een keer samenvattend de belangrijkste informatie van het congres.. Dat werkt verhelderend na een lange dag. Congresafsluitingen hoeven echt niet saai te zijn. Onze sprekers inspireren je graag! Er zijn verschillende soorten congressen en ook verschillende congresafsluitingen. Sommige bijeenkomsten hebben een korte en krachtige afsluiting, andere worden afgesloten doormiddel van bijvoorbeeld muziek. Onze sprekers maken een congresafsluiting op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.