Toegewijd advies
Sprekers met een missie
Nr.1 online sprekersbureau
8.8 op basis van 615 klantreviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

'I have come to know Bjorn as a very balanced, energetic and highly professional and pleasant person. Bjorn has got the incredible gift and ability to inspire people in the right way which that person individually needs. He gives the people the knowledge and the confidence to do things which they thought they could never do. He lets people experience the freedom of the mind and spirit and to use that experience in their daily routine with how to deal with situations, people and the essence of life. He brings the East closer to the West. Bjorn really makes a difference.'
Transavia

Ethical Hackers overzicht

HomeSpreker/IT en Innovatie/Cyber Security/Ethical Hacker

Wat is een certified ethical hacker? En hoe gaat hij te werk? Hoe kun je jouw organisatie wapenen tegen cyberaanvallen? Boek een ethical hacker als spreker voor jouw event of workshop en laat je informeren en inspireren!

0 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop van een Ethical Hacker

Hacken spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Hackers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak onderscheid gemaakt in white hat, grey hat en black hat hackers. White hat hackers worden ook wel ethical hackers genoemd. Zij zijn computerspecialisten die beveiligingssystemen en/of netwerken testen op een positieve manier en met goede intenties. Ze zoeken in opdracht op een verantwoorde manier naar kwetsbaarheden in systemen. Als een ethisch hacker bijvoorbeeld op een veiligheidslek stuit, meldt hij dat bij de betreffende organisatie of instelling. Hun doel is om voor hun opdrachtgevers kwetsbaarheden en datalekken te vinden en ze hiermee beter te beveiligen. De grey hat hacker heeft geen toestemming gekregen om in te breken in een website of computersysteem. Hij heeft echter wel goede intenties en zal zijn bevindingen dan ook melden bij de eigenaar van het gehackte systeem. De black hat hacker heeft geen goede intenties. De activiteiten van zo’n hacker zijn strafbaar. Als hij als iets meldt bij de eigenaar van een gehackt systeem, is dat vaak om geld hiermee te verdienen. Veel organisaties maken inmiddels gebruik van ethische hackers. Zij proberen hiermee hun systemen te beveiligen tegen kwaadwillende hackers. Met een certified ethical hacker (ceh) training leer je denken als een hacker. En kun je de systemen beter beveiligen tegen hun pogingen om in te breken. De sprekers en workshopleiders van deSpreker.nl maken lastige onderwerpen als cybersecurity en ethisch hacken begrijpbaar. Ze geven je meer bewustwording van digitale dreigingen en praktische handvatten om die te kunnen tegengaan. En ze willen jouw organisatie helpen in de strijd tegen cybercriminaliteit. Geïnteresseerd in een lezing of workshop van één van deze ‘good guys van het internet’? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.