Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik wil je nogmaals bedanken voor het optreden van afgelopen vrijdag. Het is zeer goed bevallen en het heeft zeer goed gewerkt.Ik vond dat je heel mooi de verhalen van fokker wist te vertalen naar jouw show.
Fokker

Een cabaretier boeken voor jouw (online) bijeenkomst?

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Cabaretier

Laat onze cabaretiers je inspireren! Cabaretiers kunnen zorgen voor een humorvolle start van de dag, voor een mooie afsluiting of gewoon een originele manier om een boodschap over te brengen. Een ding is zeker, het is nooit saai.

20 Sprekers gevonden

Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Joep van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Improjuice Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Otto Wijnen Bekijken
Bewaar als favoriet
Edson de Graca Bekijken
Bewaar als favoriet

Cabaretier inhuren?

Er zijn verschillende soorten cabaretiers. Wellicht schieten er namen door je heen. Guido Weijers, Joep van Deudekom, Paul Smit en ga zo maar door. Iedere cabaretier heeft zijn of haar eigen specialiteit. De optredens van cabaretiers zijn verschillend. Sommige cabaretiers gebruiken muziek, sommige improviseren optredens. Onze cabaretier maken hun optredens op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.