Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter Schuttevaar is in staat om het ongebruikelijke in te zetten om groepsprocessen begrijpelijker te maken. Met voorbeelden uit de psychoanalyse, de pianistiek en de dierenwereld weet hij groepsprocessen vanuit een geheel ander perspectief te belichten. Verfrissend en inspirerend! Frank Zwetsloot, Director of Science Alliance
Science Allience

Een cabaretier boeken voor jouw (online) bijeenkomst?

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Cabaretier

Laat onze cabaretiers je inspireren! Cabrateries kunnen zorgen voor een humorvolle start van de dag, voor een mooie afsluiting of gewoon een originele manier om een boodschap over te brengen. Een ding is zeker, het is nooit saai.

11 Sprekers gevonden

tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Otto Wijnen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rob Urgert spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Joep van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Theater tussen de bedrijven Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet

Cabaretier inhuren?

Er zijn verschillende soorten cabaretiers. Wellicht schieten er namen door je heen.. Guido Weijers, Joep van Deudekom, Paul Smit en ga zo maar door. Iedere cabaretier heeft zijn of haar eigen specialiteit. De optredens van cabaretiers zijn verschillend. Sommige cabaretiers gebruiken muziek, sommige improviseren optredens. Onze cabaretier maken hun optredens op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.