Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ad heeft gedurende de periode Oktober 2016 - Januari 2017 met veel creativiteit en betrokkenheid onze organisatie geholpen bij het herdefiniëren van onze bedrijfsvisie. Middels een drietal workshops heeft Ad een interactief programma gemaakt specifiek toegespitst op onze organisatie en wensen. Als moderator maar vooral ook inspirator heeft Ad ertoe bijgedragen dat we weer een heldere visie hebben waarbij een groot deel van de organisatie betrokken is geweest en waarin iedereen zich herkent. Ad speelde een actieve rol in zowel de voorbereidende fase als tijdens de workshops, waarbij hij als dagvoorzitter en facilitator met veel humor en interactie een luchtig maar doelgericht programma heeft neergezet. Hierbij maakte hij op een speelse manier gebruik van zijn acteer talent en wist hij veel creativiteit en inspiratie in de groep los te maken wat resulteerde in een voor ons hernieuwde bedrijfsvisie. Ad is een ervaren prettige moderator en inspirator die ik iedereen van harte kan aanbevelen!
CRH Mobile Fencing

Een cabaretier boeken voor jouw (online) bijeenkomst?

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Cabaretier

Onderstaand een aantal sprekers die met veel humor een bijdrage aan jullie bijeenkomst kunnen leveren. Ben je op zoek naar een bekende cabaretier die hier niet bij staat? Neem dan even contact met ons op dan gaan wij de beschikbaarheid ook graag voor jullie na.

10 Sprekers gevonden

Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Joep van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Theater tussen de bedrijven Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Otto Wijnen Bekijken
Bewaar als favoriet

Cabaretier inhuren?

Een cabaretier is vaak een leuke afsluiting van een zakelijke bijeenkomst. Sommige cabaretiers zijn ook in te zetten als dagvoorzitter of voor een wrap up van de bijeenkomst. Ben je benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een cabaretier? We informeren je graag. We hebben ook rechtstreeks contact met veel van de cabaretiers en comedians die nu in Nederland langs de theaters toeren.