Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben met heel veel plezier samengewerkt met Glenn van der Burg als dagvoorzitter voor een MVO evenement met 11 Vebegobedrijven. Zijn betrokkenheid, kritisch oog, verrassende invalshoeken en interactieve stijl van presenteren hebben bijzonder bijgedragen aan een boeiend en afwisselend programma. Van de vele dagvoorzitters waarmee ik heb samengewerkt, springt Glenn er absoluut bovenuit als het gaat om het meedenken in aanloop naar het evenement. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Vebego

Sprekers Leiderschap

HomeSprekers/Management en Leiderschap/Leiderschap

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over leiderschap. Er zijn verschillende management en leiderschap stijlen. Zijn jullie bewust van de stijl die jullie hanteren? Leer meer over de verschillende stijlen aan de hand van theorie en voorbeelden.

161 Sprekers gevonden

Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Inge Nuijten Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeff Gaspersz Bekijken
Bewaar als favoriet
Joël Aerts Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Kodden Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Leiderschap

Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl van leiderschap. Wil je meer kennis opdoen? Dan helpen onze sprekers je graag. Verzamel nieuwe inzichten en pas toe wat je hebt geleerd. Aan de hand van voorbeelden, oefeningen en theorie leer je meer. Natuurlijk is er ook tijd voor vragen. Onze sprekers maken hun lezing over leiderschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.