Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dominique Schreinemachers
Bewaar als favoriet

Dominique Schreinemachers

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Dominique, bekend van ‘Het mooiste meisje van de Klas’ en ‘HUNTED’, is een vrouwelijke militair vlieger. Ze deelt haar inspirerende verhaal over uitdagende trainingen en missies, inclusief het overleven van een Taliban-aanval op haar helikopter. Haar lessen richten zich op het leven, teamwerk en zelfreflectie.

Dominique Schreinemachers

Dominique Schreinemachers is bij het publiek bekend van “Het mooiste meisje van de Klas” en als een van de Hunters in het AVROTROS programma HUNTED. Ze is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht, mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Dominique is opgeleid door oud Vietnam veteranen in de Verenigde Staten. Ze heeft zich als vrouw staande weten te houden in een mannenwereld tijdens de meest uitdagende trainingen en missies.

Haar schat aan ervaringen, vormt de inspiratiebron voor haar uitzonderlijke speeches. Ze weet je te boeien en emotioneel te raken als ze vertelt over haar bizarre opleidingen en uitzendingen. Met ‘on top of it all’ het verhaal dat haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban en ze dit maar ternauwernood wist te overleven.

Ze deelt haar lessen en leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf. Met de unieke mix van discipline, aanpassingsvermogen en een diepgaand begrip van menselijk gedrag, is ze in staat individuen boven zichzelf uit te laten stijgen.

Onderwerpen waar Dominique Schreinemachers over spreekt

  • Samenwerken
  • Leiderschap
  • Gedrag
  • Mentale en emotionele weerbaarheid
  • Communicatie
  • Ongewenst gedrag
  • Safety

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit deze onderwerpen of een combinatie hiervan.

Achtergrond Dominique Schreinemachers

Op de leeftijd van 11 jaar had Dominique al de ambitie om later de meest indrukwekkende functie te bekleden: vlieger bij Defensie. Dominique Schreinemacher is inmiddels al twintig jaar militair vlieger en geeft naast haar werk bij Defensie lezingen en trainingen over de kwaliteiten en vaardigheden van militairen.

Dominique Schreinemachers boeken of inhuren als spreker?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor beschikbaarheid en tarieven via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Dominique Schreinemachers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid