Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Communicatie met zowel Marloes Plomp als Jesse van Doren is als zéér positief ervaren. Beiden keynotes sloten goed aan op de TBX-thema\'s. Extra groot pluspunt (eveneens voor beiden) is hun bereidheid om ook náást hun keynote nog extra input te leveren voor het event.
VNU Europe / Jaarbeurs Utrecht

Sprekers Ondernemerschap

HomeSprekers/Ondernemerschap

Het ondernemerschap vraagt veel van jezelf. Je moet scherp blijven en alert blijven. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over ondernemerschap.

157 Sprekers gevonden

Kristel Groenenboom zakenvrouw van het jaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Verheul Bekijken
Bewaar als favoriet
Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet
Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
bernd mintjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Arko van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
René Sabelberg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Ondernemerschap

Het ondernemerschap bestaat uit veel onderdelen. Daarnaast verschilt het ook of jullie en startup zijn, jonge ondernemers, of al jaren ondernemer. Het is belangrijk dat de spreker aansluit bij de onderneming. Waar zijn jullie naar op zoek en wat willen jullie uiteindelijk bereiken? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over ondernemerschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.