Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van twee gelijkwaardige presentaties Anti-klagen – ‘Eerste hulp bij zeuren en zaniken’ op de Huisartsbeurs – Jaarbeurs Utrecht De twee presentaties werden als geheel beoordeeld met een 8,2 (Inhoud 7,8 | Presentatie 8,9 | Docent 8,8 | Programma 7,9) Opzwepend en cabaresque | Actief en verrassend Het geeft inzicht in klaaggedrag en hoe je hiermee om kunt gaan Beter dan verwacht; heel leuk gebracht, inspirerend, zet aan tot nadenken Complimenten! | Leuke, enthousiaste docent
Huisartsenbeurs Jaarbeurs Utrecht

Sprekers Werkdruk

HomeSpreker/Ontwikkeling medewerkers/Duurzame inzetbaarheid/Werkdruk

Het komt steeds vaker ter sprake, werkdruk. Je hoort het o.a. in de zorg en het onderwijs. Uit onderzoek blijkt dat bijna iedere branche te maken heeft met werkdruk. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren hoe je omgaat met werkdruk.

16 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over werkdruk

Werkdruk speelt veel onder medewerkers. Er wordt niet altijd onderzoek naar gedaan binnen een bedrijf, maar er zijn veel werknemers die op de vraag hoe gaat het? Antwoorden met, goed maar wel erg druk. Heerst dit ook bij jullie in het bedrijf? Dan kan een lezing of workshop helpen.