Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij zochten iemand die onze 350 collega's zou kunnen inspireren, in hun kracht zou weten te zetten. Iemand als Erik Scherder van DWDD, al dachten we dat dat niet mogelijk zou zijn voor een klein schoolbestuur. En voor onze specifieke behoefte : inspirerende input. Doordat Annemieke van de Spreker doorvroeg naar onze wensen en ideeën is Erik Scherder op onze inspiratiedag gekomen en heeft méér dan inspiratie gebracht: collega's gaan weer bevlogen aan het werk met zijn aanbevelingen, ten gunste van de leerlingen maar ook ten gunste van zichzelf. Wij hebben een geweldige dag gehad waar we met warme gevoelens op terugkijken!
CPOV

Sprekers Werkdruk

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Duurzame inzetbaarheid/Werkdruk

Het komt steeds vaker ter sprake, werkdruk. Je hoort het o.a. in de zorg en het onderwijs. Uit onderzoek blijkt dat bijna iedere branche te maken heeft met werkdruk. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren hoe je omgaat met werkdruk.

21 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Multitasken is een mythe Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick van Hees Bekijken
Bewaar als favoriet
Sven Rickli Bekijken
Bewaar als favoriet
Arko van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over werkdruk

Werkdruk speelt veel onder medewerkers. Er wordt niet altijd onderzoek naar gedaan binnen een bedrijf, maar er zijn veel werknemers die op de vraag hoe gaat het? Antwoorden met, goed maar wel erg druk. Heerst dit ook bij jullie in het bedrijf? Dan kan een lezing of workshop helpen.