Sierd Nutma – Lezingen over Mentale Veerkracht
Sierd Nutma is spreker, trainer en auteur. Hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Als gepassioneerd en openhartige spreker laat hij het publiek nadenken over hun eigen verhaal. In 2016 publiceerde hij zijn boek Mentale Veerkracht voor Professionals.

Als oud beroepsmilitair kent Sierd het klappen van de zweep als het gaat om leidinggeven en presteren onder zware omstandigheden. Jarenlang maakte hij deel uit van eliteteams van de Nederlandse krijgsmacht. Zijn werkervaring gecombineerd met de passie voor extreme expedities en het verleggen van grenzen maakt Sierd uniek. Dit zie je terug in zijn trainingen en presentaties. Hij prikkelt, daagt uit en zoekt grenzen. Zijn presentaties en lezingen zijn grensverleggend en zullen mensen niet onbewogen laten.

“Mijn expedities gaan niet zozeer over fysieke prestaties. Het is meer een zoektocht naar drijfveren en een constante behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling.”

Presentaties:
Mentale Veerkracht – De Formule
Mentale Veerkracht is het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. In deze interactieve presentatie legt Sierd Nutma uit hoe je Mentale Veerkracht kunt trainen met behulp van een unieke formule. (MV=M+D+V) Persoonlijke en inspirerende verhalen zullen worden afgewisseld met interactieve oefeningen. Wil je weten hoe je succesvol omgaat met tegenslag? Of uiterst effectief blijft wanneer het er toe doet? Ontdek de toegevoegde waarde van jouw verhaal! Boek deze lezing en mensen zullen worden geprikkeld en uitgedaagd!

Expeditie Noorwegen – over leiderschap, teamvorming, dromen delen en waardecreatie
Hoe bereik je een onmogelijk geacht doel? In september 2015 leidde Sierd Nutma een expeditie waarbij een team van vrijwilligers het mogelijk maakte dat een groep van 6 mensen met een lichamelijke beperking een berg in Noorwegen kon beklimmen. Boek deze lezing over een onmogelijke expeditie en ontdek de succesfactoren van jouw team!

The North Pole Marathon – over drijfveren en doelen stellen
Geen talent en toch prestaties leveren? Als iemand met een bloedhekel aan hardlopen rende Sierd bij -32 graden Celsiuszijn eerste marathon ooit. Waarom? Omdat iemand ooit zei dat hij niet kon hardlopen…. Sierd Nutma neemt u mee in een wereld van drijfveren en doelen stellen. Boek deze lezing en ontdek dat motivatie het altijd zal winnen van talent!

6000km Solo door Siberië – over motivatie, doelen stellen en doorzettingsvermogen
In 2009 trachtte Sierd, als eerste mens op aarde, de route van de Transsiberië Express op eigen kracht af te leggen. Een openhartig verhaal over een eenzame tocht van 3 maanden dwars door Siberië. Ontdek hoe jouw motivatie de sleutel is tot ongekende resultaten en prestaties. En ontdek de enorme kracht van jouw verhaal.

Werkdruk bestaat niet!
Als je de zogenaamde werkdruk weg wilt nemen moet je stoppen met het wijzen naar anderen en jouw gedrag aanpassen. De wereld om je heen gaat zich namelijk niet aan jou aanpassen. Onconventioneel, confronterend en met een liefdevolle spiegel. Durf jij te kiezen? Boek deze lezing en ontdek hoe jij voor eens en altijd afrekent met werkdruk!

Meer interesse in een workshop van Sierd Nutma?
Sierd geeft ook workshops over mentale veerkracht, zie onderstaande link:

Mentale Veerkracht in 3 uur of in een dag

Sierd Nutma boeken of inhuren voor een lezing of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tarief op aanvraag.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Joost Rigter

  Joost Rigter heeft het over thema’s als omgaan met verandering en tegenslag, acceptatie en doorzettingsvermogen. Hij neemt zijn publiek letterlijk mee in het donker om te laten ervaren hoe het is om werkelijk geen zicht te hebben. Als ras-optimist maakt Joost duidelijk dat je in elke beperking of tegenslag ook kracht kan vinden.

   

 • Joseph Oubelkas

  Joseph Oubelkas heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten in een gevangenis in Marokko. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Als spreker heeft Joseph al tienduizenden mensen met zijn verhaal mogen inspireren.

   

 • Wilco van Rooijen

  Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits en de Three Poles bereikte. De lezingen van Wilco gaan over moed, wilskracht, teamgeest, doorzettingsvermogen, tactiek, creativiteit, mentale en fysieke hardheid.

   

 • Yuri Klaver

  Yuri Klaver werkte als adviseur duurzaamheid voor bedrijven en de overheid. Tegenwoordig is hij ondernemer met een passie voor baanbrekende solo expedities in de noordelijke wildernis van Siberië en Alaska. Zijn verhalen, beelden en analyses van de mens in relatie tot zichzelf en de natuur zijn een bron van inspiratie en bieden veel stof tot nadenken.