Melvin Redeker: inspirerende spreker over samenwerken en verandering
Wat is het geheim van succesvol en resultaatgericht samenwerken? Hoe kun je persoonlijk en zakelijk succes makkelijker realiseren in teamverband? Hebben jouw medewerkers moeite de veranderingen bij te benen?

Melvin Redeker daagt zijn publiek uit mee te denken. Hij stelt scherpe vragen en legt ze dilemma’s voor. Zo neemt hij ze mee in het beslisproces tijdens zijn Himalaya expedities en laat hij ze nadenken over thema’s die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Melvin is een bevlogen avonturier en expeditieleider. Hij studeerde bedrijfseconomie en stond op de steilste pieken van de Himalaya.

Melvin is niet alleen avonturier, hij is een gepassioneerd verteller. Hij verhaalt over zijn gedurfde avonturen op de grens van de natuur en zijn moed. Hij deelt zijn waardevolle en doorleefde inzichten over het succes op de top en de momenten waar het bijna mis ging. Over samenwerken, leiderschap, omgaan met verandering en tegenslag.

Het is zijn missie om mensen anders naar de wereld te laten kijken en te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Lezing over Verandering:
Verandering gaat gepaard met onzekerheid. Als veranderingen voor je bepaald worden, bijvoorbeeld bij een reorganisatie, dan zijn ze nog moeilijker te accepteren. Hij laat jouw medewerkers inzien dat ze veranderingen een kans moeten geven. Ook inspireer ik ze tot meer persoonlijk leiderschap en geef ik ze tips om te werken aan zelfvertrouwen zodat ze zelf aan het stuur blijven en sterker uit de verandering komen. De wereld verandert en jij verandert mee.

Lezing over Samenwerken:
Echt samenwerken is jezelf opofferen voor een ander als dat nodig is voor het team. Wat zijn de succesfactoren voor resultaatgericht samenwerken? Hoe win je vertrouwen? Hoe smeed je een hecht team? Wie beslist onder druk en risico? Wat doe je als een collega niet aan de verwachtingen kan voldoen?

Lezing over Duurzaamheid
Melvin heeft een nieuwe presentatie waarin de zee een centrale rol speelt. Alle moderne maatschappelijke problemen komen samen in de zee. Klimaatverandering (zeespiegelstijging), plastic soep (overconsumptie), energietransitie (windmolenparken). Met zijn expedities plaatst hij zich in de voorhoede en komt hij op plaatsen die voor anderen onbereikbaar zijn. Hij gaat op ontdekking en doet onderzoek (werk samen met wetenschappers). Via zijn presentaties deel ik de opgedane kennis en ervaringen. Melvin kan door de combinatie van avontuur (oog in oog met walvissen en orka’s op de zeebodem) en wetenschappelijke achtergrond een boeiende en inspirerende presentatie geven over duurzaamheid en de volgende stap die we als bedrijfsleven en overheid moeten zetten.

Melvin Redeker is een inspirerende spreker die zijn publiek op het puntje van hun stoel zet.
Hij heeft interactieve presentaties van 20 tot 90 minuten. Tot de mogelijkheid behoren sessies van drie uur tot een volledig dagprogramma. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Melvin Redeker boeken als spreker?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Melvin Redeker SKU UPC Model

“Met enorm veel plezier heeft ons team van directeuren geluisterd naar het verhaal van Melvin Redeker. Zijn inspirerende presentatie was gebouwd op

Aug 24, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: SALTO Eindhoven - directeurenbijeenkomst 

“Met enorm veel plezier heeft ons team van directeuren geluisterd naar het verhaal van Melvin Redeker. Zijn inspirerende presentatie was gebouwd op de kernbegrippen die onze organisatie hoog in het vaandel heeft staan: ‘ leidinggeven door het geven van vertrouwen’. De enorm vele positieve reacties na de bijeenkomst maakten dat ik er veel vertrouwen in heb dat SALTO een goede start van het nieuwe schooljaar heeft gemaakt.

Angelica Bus
Voorzitter College van Bestuur Salto


Melvin is in staat om met verhalen, theoretische onderbouwing en eigen beelden het thema Samen Werken in Zorgorganisaties fantastisch over te brengen.

Aug 24, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Medisch Centrum Leeuwarden 

Melvin is in staat om met verhalen, theoretische onderbouwing en eigen beelden het thema Samen Werken in Zorgorganisaties fantastisch over te brengen. De interactieve momenten zorgen ervoor dat je als toehoorder betrokken blijft tot het laatste moment.
Wilma Westers, WestersConsult


“Melvin nu twee keer horen spreken en ik was twee keer overtuigd van zijn verhaal. Een uitstekende keynote speaker, welke zijn ervaringen parallel k

Aug 24, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Heliview Conferences & Training 

“Melvin nu twee keer horen spreken en ik was twee keer overtuigd van zijn verhaal. Een uitstekende keynote speaker, welke zijn ervaringen parallel kan trekken met bijna elk probleem wat binnen een organisatie speelt. communicatie, veiligheid, integerheid etc. Kortom, een aanwinst voor elk congres of incentive”
Diede Saarloos, conference producer at Heliview Conferences & Training


4.8 5.0 5 5 “Met enorm veel plezier heeft ons team van directeuren geluisterd naar het verhaal van Melvin Redeker. Zijn inspirerende presentatie was gebouwd op de kernbegrippen die onze orga Melvin Redeker
Page:
12