Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Doelen Bereiken

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Doelen Bereiken

Doelen stellen is één. Ze ook behalen is twee. Dat op een leuke manier kunnen doen is drie. De sprekers en workshopleiders van deSpreker.nl putten uit eigen ervaring en passen hun inspirerende verhaal toe op jouw team of organisatie.

43 Sprekers gevonden

Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald Bos Bekijken
Bewaar als favoriet
Des Balentien Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Robbert Charroe Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Doelen Bereiken

Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt? Wat is de beste weg om je gestelde doelen te bereiken? En hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Via deSpreker.nl vind je sprekers, trainers of workshopleiders die veel ervaring hebben met deze vragen. Zij helpen mensen en organisaties om hun doelstellingen concreet uit te werken en deze vervolgens te behalen. Stel je voor: je hebt jouw doelen SMART geformuleerd. Ze voldoen met andere woorden aan de criteria Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Maar dan komt de volgende uitdaging. De huidige prikkel- en stressvolle wereld dwingt je om nieuwe vaardigheden en eigenschappen te ontwikkelen om je doelen te behalen. Daarom is het de kunst om je doelen op een zo slim en leuk mogelijke manier te behalen. Laat je inspireren door een spreker die weet wat het is om doelen te stellen èn te behalen. Dat kan zijn in de persoonlijke sfeer, bijvoorbeeld het omgooien van een ongezonde levensstijl. Of een topsporter die met doorzettingsvermogen tegenslagen heeft overwonnen en heeft geleerd dat hard werken beloond wordt. Voorbeelden die 1-op-1 toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Neem daarom contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.