Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Confronterend, stimulerend en inspirerend. Met een groep van 15 partners hebben wij met Inge van Nuijten gesproken over en gewerkt aan de ontwikkeling van eenieders persoonlijk, dienend leiderschap. Zonder powerplay en met veel professionaliteit, kennis en voorbeelden en vooral handvatten nam Inge ons mee in de te zetten stappen om te komen tot een eigen stijl van leiderschap. De organisatie door en de follow up door deSpreker.nl en vervolgens door Inge van Nuijten zelf was uitstekend.
Ten Holter Noordam advocaten

Sprekers Illusionist

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Illusionist

Laat onze illusionist je inspireren en meenemen in de magie. Zijn jullie opzoek naar een spetterende opening, afsluiting of iets ‘luchtigs’ tussendoor. Dan is een illusionist, bekende nederlandse goochelaar.

7 Sprekers gevonden

Georges Hilaul de connectionist Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Steve Carlin Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans Kazan Bekijken
Bewaar als favoriet
Kariem Ahmed Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Nooyen Bekijken
Bewaar als favoriet
Roshan Nejal Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Illusionist

Een illusionist brengt iets magisch, iets mysterieus en spannends. Zijn jullie opzoek naar iets luchtigs, maar ook boeiends dan is een illusionist een goede keuze. Het publiek wordt betrokken en zal verbaasd zijn. Onze illusionisten maken hun optreden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.