Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik ben meer dan tevreden. Het contact en de samenwerking met "De Spreker.nl" alsmede de spreker Ralph Kolen zelf, is uiterst plezierig en professioneel verlopen. Alle gemaakte afspraken zijn tijdig en volledig nagekomen.
Stedin

Sprekers Teamontwikkeling

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Teamontwikkeling

Goed samenwerken is hard werken. Teams zijn constant in ontwikkeling. Teamontwikkeling kun je stimuleren o.a. door middel van een teamcoach of teambuilding spellen. Laat onze sprekers met je meedenken en kijken wat past voor jullie.

62 Sprekers gevonden

Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Norbert Overvelde Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan van Setten - Fotograaf Nienke van Denderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef van den Hout Bekijken
Bewaar als favoriet
Simone van Neerven Bekijken
Bewaar als favoriet
Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over teamontwikkeling

Door de snel veranderende wereld is het belangrijk om mee te bewegen. Je kunt niet stil staan. Daarom is de ontwikkeling van teams belangrijk. Hoe ga je met elkaar om en waar wil je samen heen? Door te ontwikkelen kun je groeien. Er zijn veel verschillende werkvormen, ook daarin wordt veel ontwikkeld. Dit kunnen systemen zijn, maar ook spellen met collega’s. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over teamontwikkeling op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.