Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik zag Ymkje tijdens de Politie TEDX in de Theater hangaar in Katwijk in mei 2019. Ze opende de dag en wist de zaal in no time stil te krijgen en te betrekken in haar pakkende verhaal, waarin ze haar persoonlijke transitie als slechtziende gebruikte om de transitie van de organisatie uit te leggen, ze staat als een huis, heeft een prettige rustige stem en een goed verhaal waar iedereen het in de pauze over had.
Fondsenwerver Rode Kruis

Sprekers Klassenmanagement

HomeSprekers/Onderwijs/Klassenmanagement

Normen en waarden veranderen en zijn voor iedereen anders. Leraren hebben allerlei soorten te maken, maar hoe doe je dat? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over klassenmanagement.

10 Sprekers gevonden

Maike Douglas - Westland Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan Postma Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Pont Bekijken
Bewaar als favoriet
Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Hoefnagels Bekijken
Bewaar als favoriet
Sjef Drummen Bekijken
Bewaar als favoriet
Emma Stoks Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over klassenmanagement

Voor de klas staan is niet niets. Docenten hebben heel wat te managen, orde houden in de klas, time management, samenwerken het team en met ouders. Wil je meer leren over hoe je dit aanpakt? De sprekers en trainers nemen je graag mee in hun verhaal. Aan de hand van voorbeelden en opdrachten gaan zij graag aan de slag. Klassenmanagement bestaat uit veel onderdelen, allemaal belangrijk voor een goed balans in de klas. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over klassenmanagement op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.