Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Dhr. Jos Burgers als spreker gehad op ons congres, in 1 woord: geweldig. Veel humor, maar ook de spijker op zijn kop en dus een duidelijke boodschap. Echt een aanrader!! Communicatie vooraf was ook erg goed.
VSN

Sprekers Klassenmanagement

HomeSprekers/Onderwijs/Klassenmanagement

Normen en waarden veranderen en zijn voor iedereen anders. Leraren hebben allerlei soorten te maken, maar hoe doe je dat? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over klassenmanagement.

5 Sprekers gevonden

Sjef Drummen Bekijken
Bewaar als favoriet
Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
marcel van herpen Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Pont Bekijken
Bewaar als favoriet
Emma Stoks Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over klassenmanagement

Voor de klas staan is niet niets. Docenten hebben heel wat te managen, orde houden in de klas, time management, samenwerken het team en met ouders. Wil je meer leren over hoe je dit aanpakt? De sprekers en trainers nemen je graag mee in hun verhaal. Aan de hand van voorbeelden en opdrachten gaan zij graag aan de slag. Klassenmanagement bestaat uit veel onderdelen, allemaal belangrijk voor een goed balans in de klas. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over klassenmanagement op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.