Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

We waren met het hele personeel van Baken Stad College met elkaar aan de gang gegaan met het thema 'betrokkenheid/samenwerking' vanuit het gezichtspunt dat je alleen in goede samenwerking met elkaar en betrokkenheid bij elkaar en uiteraard onze leerlingen en hun ouders een hele goede school kunt zijn waar het prettig is om te leren. Na een inhoudelijk programma in de ochtend sloot het middagprogramma dat werd ingevuld door Joep Everts van Klanklichaam hier prachtig op aan. Joep Everts liet ons, door samen muziek te maken, ervaren wat samenwerking in een orkest betekent. Je moet heel goed met elkaar kunnen samenspelen maar ook kunnen inspelen op elkaar. Maar ook de dirigent speelt een hele belangrijke rol oftewel degene die de leiding heeft bepaalt welke muziek er gemaakt wordt. Naast dat we de theorie heel mooi konden linken aan de praktijk van het orkest was het ook een moment van ontspanning en heel veel plezier. Er is heel veel met elkaar gelachen en sommige collega's bleken over onvermoede talenten te beschikken!
Baken Stad College

Sprekers Digitalisering

HomeSprekers/IT en Innovatie/Digitalisering

De wereld digitaliseert in rap tempo. En de veranderingen lijken steeds sneller te gaan, met alle positieve en negatieve gevolgen van dien. Onze ervaren sprekers en workshopleiders belichten alle kanten van digitale transformatie.

42 Sprekers gevonden

Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans Hoornstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Marelle van Beerschoten Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Ros Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Hinssen Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Reijgersberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Digitalisering

De digitale revolutie is een feit. Onze wereld digitaliseert. Digitalisering raakt iedereen en iedereen kan eraan bijdragen. Elke sector heeft met een digitale transformatie te maken, van gezondheidszorg tot detailhandel en van landbouw tot onderwijs. In het onderwijs moet het mes zelfs aan 2 kanten snijden. Naast het digitaliseren van het lesprogramma, moet het onderwijs ook zorgen voor digitaal geletterde leerlingen. Digitale vaardigheden zijn immers onontbeerlijk om goed te kunnen functioneren in de samenleving. Digitalisering biedt grote kansen voor bijna iedereen. De digitale transformatie zal naar verwachting ook steeds sneller gaan. We zullen ons daarom in onze werk- en privéomgeving moeten blijven aanpassen. Digitale technologie is fantastisch, maar helaas is er ook een keerzijde. Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en een hormonale disbalans. Met als gevolg een forse stijging van stressgerelateerde klachten die kunnen leiden tot een burnout bij werknemers. Digitale transformatie is meer dan alleen processen digitaliseren en communiceren met andere toepassingen. Het heeft namelijk ook gevolgen voor de gehele bedrijfscultuur. Ook heeft het invloed op klantbeleving, marketing en sales, businessmodellen, IT-oplossingen en (digitaal) leiderschap. Meer weten over de gevolgen van digitalisering voor jouw onderneming? Of een kijkje in de toekomst van digitalization? Overweeg dan eens een presentatie van een spreker of trendwatcher over digitalisatie. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.