Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Tijdens het digitaal Sportcongres hebben we de digitale masterclass voor sportverenigingenaangeboden. In één woord geweldig!  Wat heb ik en de trainers veel geleerd. Dit programma is je geld meer dan waard. De hoeveelheid bruikbare informatie, de tips, de gestructureerde manier waarop het wordt aangeboden, de groepsdynamiek ondanks dat het via Zoom plaats vond, te veel om op te noemen. Met een heerlijke rust legt Simone alles uit tot in detail. Het webinar was veel meer dan ik vooraf had verwacht, zoveel meer dan luisteren alleen. En het belangrijkste doel, praktische adviezen en tips in de aanraking met jeugdspelers is meer dan gelukt. Inmiddels weten de trainers en coaches een goede inschatting te maken of lichamelijk contact en handeling nodig en gewenst is. Ook maken de trainers en coaches veel gebruik van het boek ’Pedagogisch contact. Verbondenheid door aanraking’ van Simone Mark. De afgelopen weken ben ik samen met de trainers aan de slag gegaan met de technieken die we tijdens het webinar hebben geleerd. Kortom, het doel hoe om te gaan met aanraking, het pedagogisch motief en hierin de kennis te vergoten, is meer dan gelukt!
Gemeente Sittard-Geleen

Sprekers Digitalisering

HomeSprekers/IT en Innovatie/Digitalisering

De wereld digitaliseert in rap tempo. En de veranderingen lijken steeds sneller te gaan, met alle positieve en negatieve gevolgen van dien. Onze ervaren sprekers en workshopleiders belichten alle kanten van digitale transformatie.

41 Sprekers gevonden

Marelle van Beerschoten Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Evert Bleijenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Tony Bosma Bekijken
Bewaar als favoriet
Andries Feikema Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Ros Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Digitalisering

De digitale revolutie is een feit. Onze wereld digitaliseert. Digitalisering raakt iedereen en iedereen kan eraan bijdragen. Elke sector heeft met een digitale transformatie te maken, van gezondheidszorg tot detailhandel en van landbouw tot onderwijs. In het onderwijs moet het mes zelfs aan 2 kanten snijden. Naast het digitaliseren van het lesprogramma, moet het onderwijs ook zorgen voor digitaal geletterde leerlingen. Digitale vaardigheden zijn immers onontbeerlijk om goed te kunnen functioneren in de samenleving. Digitalisering biedt grote kansen voor bijna iedereen. De digitale transformatie zal naar verwachting ook steeds sneller gaan. We zullen ons daarom in onze werk- en privéomgeving moeten blijven aanpassen. Digitale technologie is fantastisch, maar helaas is er ook een keerzijde. Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en een hormonale disbalans. Met als gevolg een forse stijging van stressgerelateerde klachten die kunnen leiden tot een burnout bij werknemers. Digitale transformatie is meer dan alleen processen digitaliseren en communiceren met andere toepassingen. Het heeft namelijk ook gevolgen voor de gehele bedrijfscultuur. Ook heeft het invloed op klantbeleving, marketing en sales, businessmodellen, IT-oplossingen en (digitaal) leiderschap. Meer weten over de gevolgen van digitalisering voor jouw onderneming? Of een kijkje in de toekomst van digitalization? Overweeg dan eens een presentatie van een spreker of trendwatcher over digitalisatie. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.