Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de Masterclasses Management & Organisatie en Strategisch HRM van Karin Manuel. Ik heb haar leren kennen als een vakvrouw en deskundig spreker die uitstekend de vertaalslag weet te maken van aangedragen cases naar theoretische modellen en weer andersom naar haar eigen ervaringen in de praktijk. Op onderwerpen als employability, duurzame inzetbaarheid en flexibilisering van arbeidsverhoudingen is zij in staat geweest om de theorie behapbaar over te brengen en diepgang te geven in deze complexe materie. Met haar drive enthousiasmeert zij haar publiek en ik zou haar stijl dan ook omschrijven als hands-on en praktijkgericht. Zij kan snel schakelen tussen verschillende cases en reageert daarnaast adequaat op vragen. Tevens kan zij overtuigend haar eigen mening overbrengen en is zij in staat deze goed te onderbouwen. Dit kan zij soms wat ‘gechargeerd’ brengen waarmee zij interessante discussies uitlokt.
Sodexo Altys

Sprekers Digitalisering

HomeSpreker/IT en Innovatie/Digitalisering

De wereld digitaliseert in rap tempo. En de veranderingen lijken steeds sneller te gaan, met alle positieve en negatieve gevolgen van dien. Onze ervaren sprekers en workshopleiders belichten alle kanten van digitale transformatie.

21 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Digitalisering

De digitale revolutie is een feit. Onze wereld digitaliseert. Digitalisering raakt iedereen en iedereen kan eraan bijdragen. Elke sector heeft ermee te maken, van gezondheidszorg tot detailhandel en van landbouw tot onderwijs. In het onderwijs moet het mes zelfs aan 2 kanten snijden. Naast het digitaliseren van het lesprogramma, moet het onderwijs ook zorgen voor digitaal geletterde leerlingen. Digitale vaardigheden zijn immers onontbeerlijk om goed te kunnen functioneren in de samenleving. Digitalisering biedt grote kansen voor bijna iedereen. De digitale transformatie zal naar verwachting ook steeds sneller gaan. We zullen ons daarom in onze werk- en privéomgeving moeten blijven aanpassen. Digitale technologie is fantastisch, maar helaas is er ook een keerzijde. Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en een hormonale disbalans. Met als gevolg een forse stijging van stressgerelateerde klachten die kunnen leiden tot een burnout bij werknemers. Digitale transformatie is meer dan alleen processen digitaliseren en communiceren met andere toepassingen. Het heeft namelijk ook gevolgen voor de gehele bedrijfscultuur. Ook heeft het invloed op klantbeleving, marketing en sales, businessmodellen, IT-oplossingen en (digitaal) leiderschap. Meer weten over de gevolgen van digitalisering voor jouw onderneming? Of een kijkje in de toekomst van digitalization? Overweeg dan eens een presentatie van een spreker of trendwatcher over digitalisatie. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.