Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Heel veel positieve reacties van de aanwezigen. Ook hadden een aantal Guido al eerder gezien. Zijn presentatie blijft een eye-opener. Wat wij als bedrijf van hem verwachtte, is er zeker uit gekomen! Een mooie mix van serieus en een lach.
Witlox

Sprekers Digitalisering

HomeSprekers/IT en Innovatie/Digitalisering

De wereld digitaliseert in rap tempo. En de veranderingen lijken steeds sneller te gaan, met alle positieve en negatieve gevolgen van dien. Onze ervaren sprekers en workshopleiders belichten alle kanten van digitale transformatie.

28 Sprekers gevonden

Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Igor-Beuker-spreker-website Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Overweg Bekijken
Bewaar als favoriet
Marelle van Beerschoten Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans Hoornstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Fountainheads Bekijken
Bewaar als favoriet
Christian Kromme Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Digitalisering

De digitale revolutie is een feit. Onze wereld digitaliseert. Digitalisering raakt iedereen en iedereen kan eraan bijdragen. Elke sector heeft ermee te maken, van gezondheidszorg tot detailhandel en van landbouw tot onderwijs. In het onderwijs moet het mes zelfs aan 2 kanten snijden. Naast het digitaliseren van het lesprogramma, moet het onderwijs ook zorgen voor digitaal geletterde leerlingen. Digitale vaardigheden zijn immers onontbeerlijk om goed te kunnen functioneren in de samenleving. Digitalisering biedt grote kansen voor bijna iedereen. De digitale transformatie zal naar verwachting ook steeds sneller gaan. We zullen ons daarom in onze werk- en privéomgeving moeten blijven aanpassen. Digitale technologie is fantastisch, maar helaas is er ook een keerzijde. Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en een hormonale disbalans. Met als gevolg een forse stijging van stressgerelateerde klachten die kunnen leiden tot een burnout bij werknemers. Digitale transformatie is meer dan alleen processen digitaliseren en communiceren met andere toepassingen. Het heeft namelijk ook gevolgen voor de gehele bedrijfscultuur. Ook heeft het invloed op klantbeleving, marketing en sales, businessmodellen, IT-oplossingen en (digitaal) leiderschap. Meer weten over de gevolgen van digitalisering voor jouw onderneming? Of een kijkje in de toekomst van digitalization? Overweeg dan eens een presentatie van een spreker of trendwatcher over digitalisatie. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.