Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

Margot van Brakel
Bewaar als favoriet

Margôt van Brakel

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Margôt inspireert en activeert haar publiek om met vertrouwen een onzekere toekomst tegemoet te gaan. In haar keynote deelt zij haar visie op de impact van technologie en kunstmatige intelligentie op ons leven en werk. Over hoe we relevant blijven en de regie terug kunnen pakken.

Crowe-Peak

"Gedurende een strategische bijeenkomst van het hogere kader was het doel om allen de laatte tech ontwikkelingen intrinsiek te laten "embracen". De door Margot van Brakel gegeven presentatie voldeed aan alle verwachtingen dienaangaande. Een boeiend betoog waarbij de menselijke kant als start (belang van leren, acceptatie) diende en vervolgens de relatie werd gelegd met technologische ontwikkelingen (AI) en hoe deze te omhelzen zonder je eigenheid te verliezen. Voor onze organisatie was dit een zeer motiverende presentatie die eventuele barrieres heeft weggenomen bezien vanuit acceptatie."

Margôt van Brakel

Margôt van Brakel is een expert in de mens-kant van transformatie. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van transformaties en het betrekken van medewerkers bij verandertrajecten, voornamelijk in corporate omgevingen. Altijd is de kernvraag ‘hoe krijg je de mensen mee?’ Ze houdt zich bezig met de impact van technologie (AI) en het vinden van de juiste balans tussen mens en machine.

Hoe bewegen we mee in een wereld waarin verandering steeds sneller gaat? Margôt deelt in haar keynote haar visie op de impact van technologie en kunstmatige intelligentie op ons leven en werk. Over de uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken. Over hoe we relevant blijven en de regie terug kunnen pakken om met vertrouwen een onzekere toekomst tegemoet te gaan.

Mogelijke thema’s lezing Margôt van Brakel

  • Toekomst van werk / Future of work
  • Balans tussen mens en machine (AI)
  • Aanpassingsvermogen / Adaptability
  • Impact van kunstmatige intelligentie (AI) op het werk en hoe we daarin relevant blijven.
  • Het menselijk potentieel
  • Het einde van het prestatie tijdperk
  • Een nieuwe blik op de mensheid
  • Homo Conexus (mens in verbinding)

Uitgelichte lezing: We Make the Future
De toekomst biedt veel kansen, maar ook uitdagingen. De grootste uitdaging is hoe we bij blijven met de snel veranderende technologie? In haar keynote laat Margôt het publiek op een ander manier naar zichzelf kijken. Om te ontdekken welke persoonlijke kwaliteiten niet alleen vandaag van waarde zijn, maar in toenemende mate voor onze toekomst. Om zo de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien en er samen een mooie toekomst van te maken. A Future Wonderland!

Uitgelichte lezing: Homo Conexus – een nieuwe kijk op de mens
In haar talk over Homo Conexus deelt Margôt haar visie op de waarde van de mensheid in een steeds verder digitaliserende wereld. Wij zijn Homo Sapiens, maar onze intelligentie maakt ons niet langer uniek. Dat is waar de Homo Conexus om de hoek komt kijken. In haar inspirerende talk deelt ze haar kijk op de unieke kwaliteiten van de mens – als Homo Conexus – en laat ze haar publiek zien hoe je deze kwaliteiten kunt inzetten.

Uitgelichte sessie: Sound experience (kom in verbinding met jezelf)
Spreken zonder woorden – dat is haar missie. Margot biedt haar publiek een sound experience om in verbinding te komen met zichzelf. “Want, zo zegt ze, als je in verbinding bent met jezelf, kun je beter verbinden met anderen en met alles wat er is.” Haar sound experience is een rustmoment in deze ‘content-heavy’ wereld. Ze heeft een unieke collectie van Alchemy klankschalen en gongs die ze inzet om haar publiek mee te nemen in de golven van sound, die je niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen.

Lezing Margôt van Brakel boeken?

Margôt brengt de uitdagingen en mogelijkheden van vandaag en morgen in beeld en schetst een toekomst waarin technologie en de mens hand in hand gaan. Haar verhaal inspireert, motiveert en activeert eenieder om de regie weer terug te nemen en met vertrouwen en nieuwsgierigheid de toekomst tegemoet gaan.

Heb je vragen over de lezing van Margôt of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Karin Kortmann-Hems

" Moe, maar voldaan kom ik net van het Speakers event 2022. Zes bevlogen sprekers die ieder vol passie hun verhaal in onze oren en harten stopten. Mijn persoonlijke favoriet: We make the future van Margot van Brakel. Ze kwam rechtsom mijn hart binnen en dreunt daar nog na. Een vurige oproep aan ons allemaal om geen prestatiemachines te worden, maar mens te zijn en te blijven. En niet de technologie aan het roer te laten staan maar de mens. All you need is all you have om zo je eigen toekomst te maken. "

Koninklijke Horeca Nederland (Dirk Beljaarts, CEO)

" Ik heb Margôt leren kennen – toen zij keynote speaker was tijdens een hospitality-evenement – als een inzichtelijke en gepassioneerde spreker. Ze maakt van het spreken een ware kunst, maar nog belangrijker, haar boodschap past perfect in de hedendaagse, onthechte wereld. Ik heb Margôt gevraagd om mijn hele team te inspireren en haar bijdrage aan de fase waarin we ons als bedrijf bevonden, was een boodschap die gehoord moest worden. Van het ene hart naar het andere heeft de toespraak van Margôt mijn team geïnspireerd en een boodschap achtergelaten die vandaag nog steeds resoneert. "

Beschikbaarheid en informatie

Margôt van Brakel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid