Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een aanrader, dit webinar, waarin Jarno Duursma op zijn typerende, aanstekelijke wijze je meeneemt in de (on)mogelijkheden die techniek biedt in deze corona tijd. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date en een aantal verrassende inzichten rijker!
Rijksuniversiteit Groningen (Digital Business Centre)

Sprekers Inspiratie en motivatie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie

Een betrokken en gemotiveerd team is wat iedereen wilt. Het is daarom belangrijk om hier aandacht aan te geven. Niet alleen door inspirerende quotes aan de muur. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en motiveren door hun verhaal.

244 Sprekers gevonden

Steven Coutinho Bekijken
Bewaar als favoriet
Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Yvo Kouwenhoven Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Inspiratie en motivatie

Er zijn veel sprekers op het gebied van inspiratie en motivatie. Het ligt helemaal aan het thema en het type bedrijf. Zoeken jullie inspiratie in doorzettingsvermogen, omdenken of.. Inspiratiesessie geeft reden tot gespreksvoering. Hierdoor ontstaat verbinding. Door samen in gesprek te gaan, kun je elkaar motiveren en stimuleren. Het is dus goed voor jezelf en het team! Onze sprekers en trainers maken hun lezing over inspiratie en motivatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.