Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joseph oubelkas
Bewaar als favoriet

Joseph Oubelkas

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Joseph Oubelkas heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten in een gevangenis in Marokko. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Als spreker heeft Joseph al tienduizenden mensen met zijn verhaal mogen inspireren.

CMA CGM (Holland) B.V.

" Voor ons was het belangrijk dat Joseph een bepaalde boodschap over zou brengen, over eigen accountability en de beste versie van jezelf maken, de mogelijkheden zien in plaats van de tekorten. Dit alles en meer heeft hij zeker bereikt. Collegas waren op een hele positieve manier verrast. Joseph is een bevestiging hoe belangrijk het is hoe je met de dingen omgaat die je meemaakt/ er gebeuren. Hij heeft op een duidelijke manier laten zien waar je zelfcontrole ligt. Wat niet benoemd werd, maar hij ook liet zien, is dat humor daar ook een essentieel onderdeel van is. Een enkeling had ene kritische noot, over het zware onderwerp en de bijbehoren fotos, maar 95% was super enthousiast en vooral positief! Die hebben echt de boodschap begrepen van je eigen houding oftewel attitude. "

Joseph Oubelkas

In december 2004 gebeurt er iets wat het comfortabele leven van Joseph Oubelkas totaal op zijn kop zet. Iets dat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Van een jonge ondernemer met een succesvol eigen bedrijf verandert hij tot een gevangene in Marokko. Joseph Oubelkas heeft van 2004 tot 2009 onschuldig vast moeten zitten. Deze ervaring heeft grote impact om hem gehad, toch zorgt hij ervoor dat hij weer in zijn kracht komt te staan. Als spreker inspireert Joseph mensen met zijn verhaal.

Zijn ervaringen schreef hij op in zijn boek ‘400 brieven van mijn moeder’. Sinds de verschijning van dit boek in 2011 geeft Joseph Oubelkas lezingen en presentaties voor overheidsinstanties, scholen, universiteiten en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij al tienduizenden mensen mogen inspireren en motiveren.

Onderwerpen lezing Joseph Oubelkas

Een voorstelling van Joseph Oubelkas is verre van een gewone lezing. Het is een lezing die boeit en fascineert; een lezing die je mee moét maken. Als spreker geeft Joseph regelmatig sessies voor o.a. het bedrijfsleven, waarbij ‘inspireren’ en ‘motiveren’ de kernwoorden vormen. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Hoe ga je om met moeilijke situaties, hoe maak je er het beste van, waar leg je je focus? Thema’s als ‘Leiderschap’, ‘Omgaan met verandering’, ‘Omgaan met tegenslag’ komen daarbij aan bod. Je leert dingen te relativeren en zult concluderen dat je áltijd een keuze hebt!

Boeken van Joseph Oubelkas: 400 brieven van mijn moeder

  1. 400 brieven van mijn moeder – Dit boek is inmiddels een bestseller en een van de best beoordeelde waargebeurde boeken op Bol.com. Joseph vertelt hoe hij op 24-jarige leeftijd zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf in Marokko. Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap. Joseph bouwt tijdens het harde leven in verschillende gevangenissen toch bijzondere vriendschappen op. Hij wordt ook onvoorwaardelijk gesteund door de 400 brieven van zijn moeder.
  2. Gezondheid, Liefde, Vrijheid – Dit boek is het vervolg waarin Joseph Oubelkas de worsteling beschrijft met de vrije, maar sceptische wereld. Hij houdt zich staande ondanks alle veranderingen, tegenslagen en onzekerheden en probeert langzaam maar zeker weer een succesvol en gelukkig leven op te bouwen. In dit waargebeurde verhaal staan de thema’s gezondheid, liefde en vrijheid als de drie pijlers van de auteur centraal.

“Ik kan heel veel woorden gaan schrijven, maar denk dat met CHAPEAU voor het schrijven, het volhouden, je omgeving beïnvloeden, hoop houden, mensen steunen alles gezegd wordt. Klasse vent.” – Arjan Erkel

Joseph Oubelkas inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Doorzaam

"Het verhaal van Joseph sloot naadloos aan op ons thema het nemen van eigen regie op je duurzame inzetbaarheid. Hij is snel en vakkundig. "

Wartsila

"De samenwerking met het bureau was vlot en accuraat. Daarnaast was er snel persoonlijk contact met de spreker, hetgeen heel prettig is. De spreker was zeer boeiend en inspirerend. Goede spreker, weet uitstekend contact te maken met het publiek en speelt goed in op de situatie van de organisatie."

Vrienden van het Schepenhuis

"Goed geregeld, netjes op de hoogte gehouden, goede spreker. Top avond !"

Hogeschool de Kempel

"Innemend, inspirerend en met humor. Je wist ons publiek te boeien en te raken! Bedankt voor deze bijzondere ervaring in het zuiden van het land."

Anoniem

"“Ik had het gehoopt maar niet verwacht; 170 van mijn collega’s muisstil en allemaal zonder mobiele telefoon in de hand… Joseph pakt je in vanaf het moment dat je hem ziet. Ook al wist ik een beetje wat er zou komen, ook ik was onder de indruk en af en toe zelfs geschokt door de woorden die hij zei. Wat ik het mooiste vind is dat Joseph ieder persoon in de zaal wist te raken, het lijkt alsof hij alleen tegen jou praat ook al zit de zaal nog zo vol. Bedankt Joseph voor je woorden, het heeft mij maar alle collega’s om mij heen anders doen denken…”"

Beschikbaarheid en informatie

Joseph Oubelkas

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid