Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Ontwikkeling medewerkers

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers

Wil je personeel de kans geven om meer uit zichzelf te halen? Willen jullie groeien als team en bedrijf? Organiseer een lezing of workshop, zo kun je medewerkers motiveren om zichzelf verder te ontwikkelen en vervolgens betere resultaten te behalen.

284 Sprekers gevonden

Ymkje Leijstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Margot van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
Giedo van garde Mark Koense Bekijken
Bewaar als favoriet
Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick Stoof Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over ontwikkeling personeel

Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk, ook op de werkvloer. Het motiveert medewerkers en helpt teams en bedrijven groeien. Zijn jullie er klaar voor om meer te leren over jezelf? En misschien wel over elkaar? Boek dan nu een lezing over of workshop over de ontwikkeling van personeel en ontdek meer over de talenten van medewerkers. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over de ontwikkeling van personeel op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.