Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Alf Smolders heeft voor ons een zeer succesvol Webinar over Trust Unravelled verzorgd. Alf wist de meer dan honderd deelnemers goed te informeren en te enthousiasmeren voor het onderwerp. We kregen dan ook vele positieve reacties.
NEVI

Sprekers Ontwikkeling medewerkers

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers

Wil je personeel de kans geven om meer uit zichzelf te halen? Willen jullie groeien als team en bedrijf? Organiseer een lezing of workshop, zo kun je medewerkers motiveren om zichzelf verder te ontwikkelen en vervolgens betere resultaten te behalen.

301 Sprekers gevonden

Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Mieke Roovers Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over ontwikkeling personeel

Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk, ook op de werkvloer. Het motiveert medewerkers en helpt teams en bedrijven groeien. Zijn jullie er klaar voor om meer te leren over jezelf? En misschien wel over elkaar? Boek dan nu een lezing over of workshop over de ontwikkeling van personeel en ontdek meer over de talenten van medewerkers. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over de ontwikkeling van personeel op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.