Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De Noorderlinkdagen 2014, een congres georganiseerd voor zo’n 1000 deelnemers uit het hr-vak en leidinggevenden, droeg de titel ‘tenminste houdbaar tot’. Melvin was één van de sprekers en een groot succes. Hij heeft twee verhalen laten horen. Beide lezingen zijn met veel enthousiasme door het publiek ontvangen en bij de evaluatie positief beoordeeld. Melvin, het Noorderlinkteam wil je danken voor je prachtige bijdrage.” Helen ten Bhomer, deelprojectleider congres Noorderlink
Noorderlink congres

Sprekers Beinvloeden

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Beinvloeden

We worden allemaal beïnvloed, misschien door elkaar of door de omgeving. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over beïnvloeden en de betekenis daarvan.

25 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Nooyen Bekijken
Bewaar als favoriet
Marije Arentze Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Leenman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over beïnvloeden

Teams bestaan uit verschillende personen, verschillende normen en waarden en misschien wel verschillende culturen. Hoe beinvloed dit het team en de communicatie? Er zijn beïnvloedingstechnieken waar veel over te vertellen is. Ga dieper in op de theorie en leer meer over de praktijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over beïnvloeden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.