Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Na de enthousiaste workshop ‘Storytelling met je smartphone’ van Daan van Bergen zijn mijn collega’s en ik direct aan de slag gegaan met een gedegen videostrategie. Naast dat Daan haarfijn uit legt hoe je een verhaal goed in beeld brengt, leer je ook hoe je het videomateriaal om te zetten naar een pakkende video. Tijdens de workshop werd er goed ingespeeld op onze praktijk, wist Daan met zijn creatieve ideeën ons te inspireren verder te denken en kwamen al onze vragen ruim aan bod. Het was een intensieve, maar vooral leerzame en inspirerende dag!
Diabetesfonds

Sprekers Beinvloeden

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Beinvloeden

We worden allemaal beïnvloed, misschien door elkaar of door de omgeving. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over beïnvloeden en de betekenis daarvan.

24 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Nooyen Bekijken
Bewaar als favoriet
Marije Arentze Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over beïnvloeden

Teams bestaan uit verschillende personen, verschillende normen en waarden en misschien wel verschillende culturen. Hoe beinvloed dit het team en de communicatie? Er zijn beïnvloedingstechnieken waar veel over te vertellen is. Ga dieper in op de theorie en leer meer over de praktijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over beïnvloeden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.