Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jochem Nooyen
Bewaar als favoriet

Jochem Nooyen

Met een presentatie van Jochem Nooyen maak je indruk op je publiek. Interactief, verfrissend en wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid. In combinatie met een inhoudelijke boodschap worden de illusies pakkend omgezet in een ervaring die blijft plakken.

Specsavers

"Goede samenwerking, heldere communicatie en de spreker, Jochem Nooyen, was fantastisch. Bedankt!"

Jochem Nooyen – Mindillusionist

Jochem Nooyen is acteur en mindilllusionist. Als illusionist was hij te zien in ‘De Nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Als acteur is hij vooral bekend als Barteljaap uit Rundfunk op NPO3. Jochem houdt zich bezig met mindillusieshows rond het menselijk brein. Het is een unieke combinatie van illusionisme, cabaret én inhoud. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe zijn we te verleiden en te beïnvloeden?
  • Maken we wel vrije keuzes?
  • Hoe werkt focus en afleiding?
  • Is gedachtelezen mogelijk in samenwerkingsprojecten?

Het resultaat van Jochem zijn bijdrage is dat het aan het denken zet over de menselijke mogelijkheden. Het is wonderlijk, grappig en de presentatie werkt verfrissend. In zijn presentaties gebruikt hij storytelling en showelementen zoals illusies en interactieve experimenten om zo AHA momenten te realiseren die blijven plakken.

Mogelijke shows en inhoud

De M!nd illusieshow is een onemanshow vol verhalen, interactie en humor. Wonderlijke mind-illusies en interactieve experimenten met het gehele publiek zorgen voor plezier en verwondering. Jochem Nooyen kan zijn Mindillusieshow naadloos laten aansluiten bij het thema van jouw event. Jochem is inmiddels zeer bedreven in het koppelen van de onderstaande thema’s aan zijn (online) show:

  • Privacy en infosecurity: Hoe veilig zijn jouw gedachten? Ontdek dat de mens de zwakste schakel is in infosecurity.
  • De Paradigma shift show (verandering): Verander van perspectief en de wereld verandert met je mee.
  • Integriteitshow: Ervaar hoe wij allemaal vaak onbewust informatie prijsgeven. En kan je je eigen ogen nog vertrouwen in een wereld vol fake news en filters?
  • Beïnvloeding: Maak kennis met beïnvloedingstechnieken in de marketing, supermarkt, op het web en zelfs van de overheid.
  • Andere thema’s: ‘Niets is wat het lijkt’, ‘Vertrouw je intuïtie’, ‘Verwondering’, ‘Focus en aandacht’, en ‘Creatief denken’.

Ben je op zoek naar een show die entertainend is en tegelijkertijd aan het denken zet? Die deelnemers interactief laat mee doen? Een show die voor verwondering en verbazing zorgt? Die deelnemers een nieuw perspectief biedt.

Over Jochem

Jochem Nooyen is mind illusionist en acteur. De afgelopen jaren toert Jochem met zijn theatrale illusieshows langs de Nederlandse theaters.

Jochem is sinds zijn 18e werkzaam als illusionist en goochelaar. Daarnaast is hij opgeleid als theatermaker, hij studeerde aan de toneelschool in Eindhoven. Na zijn studie is hij als acteur aan het werk gegaan bij o.a Rundfunk, korte films en in meerdere commercials. Sinds zijn opleiding combineert hij theater en illusie. Ook zoekt hij naar de combinatie van het inhoudelijke theatrale en het spektakel van illusie.

“Nu zal ik mijn pincode moeten wijzigen”. Dit zei de voormalig directeur-generaal Rob Bertholee van de AIVD na een keynote van Jochem Nooyen.

Interesse in een presentatie of (online) show van illusionist Jochem Nooyen?

Met een presentatie van Jochem Nooyen maak je indruk op je publiek. Interactief, verfrissend en bovenal wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken, maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid. In combinatie met de boodschap van jouw bedrijf worden deze illusies pakkend omgezet in een ervaring die blijft plakken.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Werkmandejong

"Jochem heeft naast de verbazingwekkende act, ook mooie boodschappen verweven in zijn show. Dit maakt hem meer dan alleen de illusionist. Met zijn humor en presentatie een prachtige invulling voor onze visieavond. "

Enexis

"Jochem Nooyen wist tijdens ons evenement met zijn show naadloos aan te sluiten op ons thema: veiligheid zichtbaar en voelbaar. Hij liet een zaal van ruim 150 gasten ervaren hoe snel je een menselijke denk/waarnemingsfout kunt maken en hoe dit kan leiden tot een onveilige situatie, hierbij werd feilloos de link naar ons werkveld gelegd. Daarnaast was het ook gewoon genieten van de trucs die hij op het podium liet zijn en de interactie die hij met zjin publiek maakte. De samenwerking met DeSpreker hebben we als positief ervaren, alles is netjes doorgesproken en begeleid. Kortom, een succes!"

Veiligheidsregio Midden en West Brabant

"Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet Jochem te verbazend en te boeien. Zijn aanpak om inhoud en entertainment op een betoverende manier te verbinden maken hem een uniek dagvoorzitter! Gerard Palma - Veiligheidsregio Midden en West Brabant - 17 september 2018"

Schiphol Group

"Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een mix van illusies, spanning en humor. Het was het perfecte entertainment voor ons evenement. Ook achter de schermen liet Jochem zien dat hij een echte professional is, waardoor wij er organisatorisch geen omkijken naar hadden. Op alle vlakken een echte aanrader! Jenneke Smit-Banting Schiphol Group - 16 april 2019"

Beschikbaarheid en informatie

Jochem Nooyen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid