Jochem Nooyen – Mindillusionist

“Het is mijn missie om het publiek met verwondering op te frissen, en hen een onvergetelijke ervaring te bieden die hen aan het denken zet.” – Jochem Nooyen

“Nu zal ik mijn pincode moeten wijzigen”. Zei voormalig directeur-generaal Rob Bertholee van de AIVD na een keynote van Jochem Nooyen. Wat Jochem uniek maakt is zijn ontwapenende podium aanwezigheid. Maar ook zijn combinatie van illusionisme, cabaret en inhoud. Hij verbindt grappige verhalen uit zijn eigen leven aan illusies en vertelt met deze vorm zijn inhoudelijke verhaal.
In de kern houdt Jochem zich bezig met mindillusieshows rond het menselijk brein. Hoe zijn we te verleiden en te beïnvloeden? Hoe werkt focus en afleiding? Is gedachtelezen mogelijk in samenwerkingsprojecten? Het resultaat van Jochem zijn bijdrage is dat het aan het denken zet over de menselijke mogelijkheden. Het is wonderlijk en grappig, er ontstaat lucht en de presentatie werkt verfrissend.

Onderwerpen

Illusionist Jochem Nooyen heeft kant en klare presentaties over ‘beïnvloeding’, en over ‘privacy‘. Daarnaast is zijn Mindillusieshow flexibel in te zetten. Deze show sluit mooi aan bij thema’s als ‘Niets is wat het lijkt’, ‘Een frisse nieuwe blik’ en ‘Creatieve denkprocessen’.

  • Beïnvloeding
  • Privacy / veiligheid; Hoe veilig zijn jouw gedachten?
  • Niets is wat het lijkt
  • Focus en afleiding

Achtergrond

Jochem Nooyen is mind illusionist en acteur. Als goochelaar was hij te zien in ‘De Nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Als acteur is hij vooral bekend als Barteljaap uit Rundfunk op NPO3. De afgelopen jaren toert Jochem met zijn theatrale illusieshows langs de Nederlandse theaters.

Jochem is sinds zijn 18e werkzaam als illusionist en goochelaar. Daarnaast is hij opgeleid als theatermaker, hij studeerde aan de toneelschool in Eindhoven. Na zijn studie is hij als acteur aan het werk gegaan bij o.a Rundfunk, korte films en in meerdere commercials. Sinds zijn opleiding combineert hij theater en illusie. Ook zoekt hij naar de combinatie van het inhoudelijke theatrale en het spektakel van illusie.

Interesse in een presentatie of show van illusionist Jochem Nooyen?

Met een presentatie van Jochem Nooyen maak je indruk op je publiek. Interactief, verfrissend en bovenal wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid. In combinatie met de boodschap van jouw bedrijf worden deze illusies pakkend omgezet in een ervaring die blijft plakken.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jochem Nooyen SKU UPC Model

Jochem Nooyen wist tijdens ons evenement met zijn show naadloos aan te sluiten op ons thema: veiligheid zichtbaar en voelbaar. Hij liet een zaal van r

Jan 10, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Enexis 

Jochem Nooyen wist tijdens ons evenement met zijn show naadloos aan te sluiten op ons thema: veiligheid zichtbaar en voelbaar. Hij liet een zaal van ruim 150 gasten ervaren hoe snel je een menselijke denk/waarnemingsfout kunt maken en hoe dit kan leiden tot een onveilige situatie, hierbij werd feilloos de link naar ons werkveld gelegd. Daarnaast was het ook gewoon genieten van de trucs die hij op het podium liet zijn en de interactie die hij met zjin publiek maakte. De samenwerking met DeSpreker hebben we als positief ervaren, alles is netjes doorgesproken en begeleid. Kortom, een succes!


Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet

May 20, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Veiligheidsregio Midden en West Brabant 

Jochem verzorgde op 17 september 2018 het dagvoorzitterschap van een seminar bij de Veiligheidsregio Midden West Brabant. Op een speelse manier weet Jochem te verbazend en te boeien. Zijn aanpak om inhoud en entertainment op een betoverende manier te verbinden maken hem een uniek dagvoorzitter!

Gerard Palma - Veiligheidsregio Midden en West Brabant - 17 september 2018


Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een

May 20, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Schiphol Group 

Voor een groot evenement op Schiphol heeft Jochem een fantastische voorstelling gegeven. Met zijn acts heeft Jochem de zaal weten te betoveren met een mix van illusies, spanning en humor. Het was het perfecte entertainment voor ons evenement. Ook achter de schermen liet Jochem zien dat hij een echte professional is, waardoor wij er organisatorisch geen omkijken naar hadden. Op alle vlakken een echte aanrader!
Jenneke Smit-Banting Schiphol Group - 16 april 2019


5.0 5.0 3 3 Jochem Nooyen wist tijdens ons evenement met zijn show naadloos aan te sluiten op ons thema: veiligheid zichtbaar en voelbaar. Hij liet een zaal van ruim 150 gasten ervaren hoe sne Jochem Nooyen

Gerelateerde sprekers