Op zoek naar een verbindende spreker voor jouw event?

Georges Hilaul
Bewaar als favoriet

Georges Hilaul

Georges Hilaul laat het publiek ervaren hoe echte, pure, verbinding wordt gecreëerd én hoe zij deze zelf tot stand kunnen brengen. Hij leest, beïnvloedt en stuurt gedachten. Men zal zich afvragen: “Is dit écht? Is dit mentalisme of zelfs iets paranormaals?” Het antwoord van Georges: “Het is niets van dat alles, het is de magie van verbinding.”

Horedo BV

"Ik heb enorm genoten van de masterclass en blijf er met veel plezier over praten tegen anderen! De truc met de borden op volgorde is me het meeste bijgebleven, maar ook de laatste truc waarbij Georges precies wist dat ik aan mijn zus dacht, zit dicht in de buurt. Vooral het moeten nadenken, aan de hand van de kritische vragen die werden gesteld, over met wie in mijn omgeving ik graag weer zou willen verbinden, heeft me inzichten gegeven. Georges combineert illusionisme met verbinding op een hele persoonlijke manier. De hele masterclass door blijf je gepakt door de opbouw en uitvoering. Deze masterclass van Georges zou ik iedereen willen aanraden."

Georges Hilaul

Onbegrijpelijk, ongelofelijk en niet te bevatten… Dat zijn de eerste reacties die volgen na het zien van het onnavolgbare, charismatische, Indische multi-talent, en ‘Master Connectionist‘: Georges Hilaul.

Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges Hilaul échte verbinding te maken met jouw publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten, zonder dat zij dat zelf in de gaten hebben. Hij creëert zelfs verbindingen die niemand zich zou kunnen voorstellen. Georges gaat daarbij geen uitdaging uit de weg en tilt hij zijn experimenten naar een nóg hoger niveau door zelfs verbinding te maken met de toekomst, waar hij exact kan vertellen wat er staat gebeuren; van wedstrijdresultaten tot loterijwinnaars en nog veel meer…

De afgelopen jaren was Georges in honderden shows te zien in theaters, pretparken, televisieshows en congressen en trad hij uiteindelijk in de voetsporen van Hans Klok op het grootste podium van Nederland, waar hij wekelijks te zien was in de sensationele dinnershow van RTL in Studio21.

Drie interactieve demonstraties

De onderstaande interactieve demonstraties zijn ontwikkeld rondom ‘de magie van verbinding’.

 • De Warming-up (10 minuten)
  Een spraakmakende, interactieve opening van een congres, bijeenkomst of keynote – of juist als intermezzo. Samen met het hele publiek creëert Georges een rechtstreekse verbinding tussen ieders gedachten en keuzes, met een totaal onbegrijpelijk en onverwacht eindresultaat. Na afloop kent het hele publiek elkaar én zichzelf nóg beter. Het ijs is gebroken en de toon is gezet voor de rest van het evenement.
 • De Experimenten (30 minuten)
  De befaamde experimenten van Georges tonen aan wat er mogelijk is wanneer wij openstaan voor de meest pure vorm van verbinding met onszelf, elkaar en met de rest van de wereld. Hij weet verbinding te maken met de gedachten van het publiek, maar creëert ook rechtstreekse verbindingen tussen toeschouwers en zelfs met compleet onbekenden buiten de zaal. Georges brengt zijn experimenten vervolgens naar een nog hoger level en demonstreert hoe zelfs ogenschijnlijk onmogelijke verbindingen gemaakt kunnen worden met de toekomst…
 • De Masterclass (60 minuten)
  Tijdens de Masterclass van Georges draait alles om connectie, want uiteindelijk is dat waar het in de wereld om draait. De Masterclass bestaat uit op wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken, persoonlijke anekdotes, interactieve demonstraties en spraakmakende experimenten. De deelnemers ontvangen concrete tips, tools en handvatten voor het maken, krijgen en houden van een sterke verbinding; met collega’s, klanten, je geliefden en, niet in de laatste plaats, met jezelf.

De warming-ups, demonstraties en masterclasses kunnen in het teken staan van de volgende onderwerpen:

 • De magie van verbinding
 • Meer in verbinding staan met: je dierbaren, je collega’s, de wereld, met jezelf als persoon of als ondernemer
 • Verbinding maken met de toekomst

Over Georges Hilaul

Op vijfjarige leeftijd kwam Georges (1985) er al achter dat hij graag op het podium wilde staan. Tien jaar later werd hij de jongste professionele illusionist van Nederland en startte vervolgens verschillende entertainmentbedrijven. Na jarenlang op het podium te hebben gestaan besloot Georges te verhuizen naar Indonesië en zich in te zetten voor kansarme straat- en weeskinderen, door middel van het opzetten van inspirerende, educatieve projecten. Met zijn motto ‘leren inspireren en inspireren om te leren’ gaf Georges ‘zijn’ kinderen een zetje richting een betere toekomst en daarbij de kennis en gereedschappen om de armoedecirkel te kunnen doorbreken.

Zeven jaar en twaalf projectlocaties, met honderdenden kinderen verder, keert Georges terug naar Nederland, terug de spotlights in, ditmaal met een enorme dosis kennis en ervaring rijker, die hij heeft opgedaan in de sloppenwijken, waar het maken van echte, pure verbinding met de inwoners de sleutel was om een verschil te kunnen maken. Vandaag de dag zijn de projecten nog steeds actief en worden inmiddels duizenden kinderen onderwezen en geïnspireerd met behulp van honderden vrijwilligers. Georges deelt zijn vaardigheden, kennis en ervaringen en combineert deze met onbegrijpelijke demonstraties, tijdens tal van bijeenkomsten, waar het maken van verbinding met jezelf, je omgeving en de rest van de wereld centraal staat.

Georges Hilaul boeken voor een lezing?

Na afloop is het publiek een onvergetelijke ervaring rijker en hebben zij concrete handvatten ontvangen om iedere vorm van verbinding te versterken. Heb je vragen over de demonstraties van Georges of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Horedo Doetinchem B.V.

"De Masterclass van Georges was heel erg leuk, bizar en indrukwekkend tegelijkertijd. Het experiment waarbij wij met 6 mensen een willekeurig getal samenstellen die vervolgens volledig overeenkwam met een cijfer uit een envelop is mij het meest bijgebleven. Ik heb vooral geleerd dat er meer diepgang nodig is om mensen daadwerkelijk echt te leren kennen en ben naar aanleiding van Georges' tips voornemens om veel persoonlijker gesprekken te hebben met goede kennissen, vrienden en familie."

Beschikbaarheid en informatie

Georges Hilaul

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt