Op zoek naar een verbindende spreker voor jouw event?

Georges Hilaul de connectionist
Bewaar als favoriet

Georges Hilaul

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Georges Hilaul laat het publiek ervaren hoe echte, pure, verbinding wordt gecreëerd én hoe zij deze zelf tot stand kunnen brengen. Hij leest, beïnvloedt en stuurt gedachten. Men zal zich afvragen: “Is dit écht? Is dit mentalisme of zelfs iets paranormaals?” Het antwoord van Georges: “Het is niets van dat alles, het is de magie van verbinding.”

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Georges Hilaul

Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges Hilaul, als ‘connectionist’ zijnde, échte verbinding te maken met jouw publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten, zonder dat zij dat in de gaten hebben. Hij creëert zelfs verbindingen die niemand zich had kunnen voorstellen. Georges gaat daarbij geen uitdaging uit de weg en tilt hij zijn experimenten naar een nóg hoger niveau. Dit doet hij door zelfs verbinding te maken met de toekomst, waar hij exact kan vertellen wat er staat gebeuren; van wedstrijdresultaten tot loterijwinnaars en alles daartussenin…

Drie interactieve demonstraties

De onderstaande interactieve demonstraties zijn ontwikkeld rondom ‘de magie van verbinding’.

 • De Warming-up (10 minuten)
  Een spraakmakende, interactieve opening van een congres, bijeenkomst of keynote – of juist als intermezzo. Samen met het hele publiek creëert Georges een rechtstreekse verbinding tussen ieders gedachten en keuzes, met een totaal onbegrijpelijk en onverwacht eindresultaat. Het ijs is gebroken en de toon is gezet voor de rest van het evenement.
 • De Experimenten (30 minuten)
  De befaamde experimenten van Georges tonen aan wat er mogelijk is wanneer wij openstaan voor de meest pure vorm van verbinding met onszelf, elkaar en met de rest van de wereld. Hij weet verbinding te maken met de gedachten van het publiek, maar creëert ook rechtstreekse verbindingen tussen toeschouwers en zelfs met compleet onbekenden buiten de zaal. Georges brengt zijn experimenten vervolgens naar een nog hoger level en demonstreert hoe zelfs ogenschijnlijk onmogelijke verbindingen gemaakt kunnen worden met de toekomst…
 • De Masterclass (60 minuten)
  Tijdens De Masterclass van Georges draait alles om connectie, want uiteindelijk is dat waar het in de wereld om draait. De Masterclass bestaat uit op wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken, persoonlijke anekdotes, interactieve demonstraties en spraakmakende experimenten. De deelnemers ontvangen concrete tips, tools en handvatten voor het maken, krijgen en houden van een sterke verbinding. Met collega’s, klanten, je geliefden en, niet in de laatste plaats, met jezelf.

Over Georges Hilaul

Op vijfjarige leeftijd kwam Georges er al achter dat hij graag op het podium wilde staan. Tien jaar later werd hij de jongste professionele illusionist van Nederland en startte vervolgens verschillende evenementen en showproductiebedrijven. Hij was te zien in duizenden shows in theaters, tv-shows, pretparken en tijdens bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland. Hij trad in de voetsporen van Hans Klok op het grootste podium van Nederland, waar hij wekelijks te zien was in de sensationele dinnershow van RTL in Studio21.

Na jarenlang op het podium te hebben gestaan besloot Georges te verhuizen naar Indonesië en richtte daar zijn eigen stichting op. Hij zette zich in voor kansarme straat- en weeskinderen door middel van het opzetten van inspirerende, educatieve projecten. Mijn zijn motto ‘leren inspireren en inspireren om te leren’ gaf Georges ‘zijn’ kinderen een zetje richting een betere toekomst en daarbij de kennis en gereedschappen om de armoedecirkel te kunnen doorbreken.

Tien jaar na zijn eerste project verhuisde Georges terug naar Nederland, terug de spotlights in, ditmaal met een enorme dosis kennis en ervaring die hij had opgedaan in de sloppenwijken van Indonesië, waar het maken van echte, pure verbinding met de inwoners de sleutel was om een verschil te kunnen maken. Vandaag de dag is de stichting nog steeds actief en worden duizenden kinderen onderwezen en geïnspireerd met behulp van honderden vrijwilligers, terwijl Georges zijn vaardigheden, kennis en ervaringen deelt tijdens tal van bijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Georges Hilaul boeken voor een lezing?

Heb je vragen over de demonstraties van Georges of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Georges Hilaul

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker