Op zoek naar een muzikale spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Nicolaas Duin
Bewaar als favoriet

Nicolaas Duin

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De lezingen van Nicolaas Duin zitten boordevol live muziek en entertainment, met een flinke dosis diepgang. Hij zorgt voor betere samenwerking en communicatie en voor meer verbondenheid. Wat zegt je muzieksmaak over je persoonlijkheid? Hoe komt het dat muziek je emotioneel kan raken en waarom is timing zo belangrijk? Na zijn verhaal zul je bovendien de dissonanten in je team omarmen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Nicolaas Duin

Sommige mensen werken van nature direct goed samen, anderen botsen. Hoe zit dat in de muziek? Hoe wordt daar met botsende frequenties (dissonanten) omgegaan? Nicolaas Duin komt met verrassende oplossingen. Hij toont het belang van dissonanten aan, met behulp van de favoriete muziek van de mensen in de zaal.

Het verhaal van Nicolaas gaat over luisteren, over samenwerking en over effectieve communicatie. Muziek is een perfecte metafoor om complexe problemen vanuit een ander perspectief inzichtelijk te maken. Van achter zijn piano laat Nicolaas zien én horen wat de problemen en de mogelijke oplossingen zijn, waar de dissonanten zitten, maar vooral ook hoe belangrijk die spanning is. Het mooie van muziek is dat het direct zorgt voor verbinding en teamspirit.

De ‘Music Experience’ gaat over de beste muziek ter wereld: jullie muziek!

Nicolaas Duin is te boeken als (online) spreker, maar hij geeft ook interactieve, op maat gemaakte teamworkshops. Welke collega brengt welk nummer is? En wat zegt dat over die persoon? Met live muziek en veel humor. Entertainment met diepgang, want jullie eigen muzieksmaak is een mooie metafoor om het te hebben over samenwerking, communicatie en verbinding. Dus neem vandaag nog contact op en verbeter de ‘groove’ van je team!

Onderwerpen die in de sessies van Nicolaas Duin naar voren komen:

 • Samenwerking
 • Communicatie
 • Luisteren
 • Leiderschap
 • Verbinding
 • Beter presteren door middel van muziek
 • Muziek als kickstarter

Of kies voor een mini-cursus ‘Luisteren’
Een originele start van een congres, vergadering of seminar. Op zo’n dag ben je veel aan het luisteren, maar hoeveel informatie blijft er nou uiteindelijk hangen? Iedereen weet hoe belangrijk luisteren is, maar ook hoe moeilijk dat kan zijn. Terwijl luisteren naar muziek juist helemaal niet moeilijk is. Dat is leuk, ontspannen en ook nog gezond. Start daarom je congres met een mini cursus luisteren. Lees meer >>

Achtergrond

Als freelance muzikant stond Nicolaas Duin ruim 20 jaar op podia over de hele wereld. Van de ‘Alpha’ op Lowlands tot en met een dorpsplein in Guatemala. Niet alleen de muziek fascineerde hem, maar vooral ook de samenwerking in bands, het presteren onder druk en de wonderbaarlijke energie die vrijkomt wanneer mensen samen van muziek genieten.

Tot maart 2020 had hij een goed gevulde agenda. Corona bracht daar verandering in, want optreden voor een groot publiek was niet meer mogelijk. Dit was het moment waarop Nicolaas overschakelde van muzikant naar ‘muzikaal spreker’. Een stap die hij allang van plan was om te maken, maar waar hij nooit tijd voor had. Binnen een jaar was zijn agenda wederom geheel gevuld. Onder andere met klanten zoals Microsoft, ING, FedEx, Cargail, KPMG en Van Lanschot.

Interesse in een muzikale lezing van Nicolaas Duin?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Nicolaas Duin

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker