Op zoek naar een muzikale spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Nicolaas Duin
Bewaar als favoriet

Nicolaas Duin

‘Muzikaal Spreker’ Nicolaas Duin geeft originele presentaties, ondersteund door live muziek. Zijn passie spat er vanaf. Muziek zit vol met mooie en verrassende inzichten, die ook buiten de concertzaal relevant zijn. En muziek is een prachtige metafoor voor samenwerking, communicatie en verbinding.

Gemeente Zwijndrecht

"Nicolaas heeft ons programma op een uitstekende wijze muzikaal vertolkt. Ook in de aanloop naar deze avond is alles op een hele fijne wijze verlopen. Een dikke aanrader dus."

Nicolaas Duin

Ruim 25 jaar stond Nicolaas Duin als freelance toetsenist op podia over de hele wereld. Waar hij ook kwam, overal zag hij de positieve invloed van muziek op mensen. Muziek raakt iedereen en zorgt voor verbinding op meerdere niveaus. Als ‘Muzikaal Spreker‘ geeft hij daarom keynotes, workshops en energizers. Zo stimuleert hij op een originele manier de communicatie, samenwerking en verbinding in teams en in organisaties.

Wil je betrokken werknemers die samenwerken in harmonie? Die in staat zijn je organisatie beter te laten klinken? Laat je dan inspireren en motiveren door een muzikaal perspectief!

Mogelijkheden ‘Muzikaal Spreker’ Nicolaas Duin

Van achter zijn piano laat Nicolaas zien én horen wat de problemen en de mogelijke oplossingen zijn, waar de dissonanten zitten, maar vooral ook hoe belangrijk die spanning is. Het mooie van muziek is dat het direct zorgt voor verbinding en teamspirit.

1) Keynote ‘De Kunst van het Luisteren’ (30 – 60 minuten)
Met live muziek
In deze presentatie leer je op originele wijze beter en leuker samenwerken. Dat resoneert, want muziek raakt iedereen. Hoe zet je de toon? Op welke manier stem je op elkaar af? Waarom kun je niet zonder dissonanten in je organisatie? Allemaal uitdagingen die ook buiten de concertzaal relevant zijn. En het mooie is: muziek zorgt direct voor verbinding. Met veel humor, passie en live muziek zoekt Nicolaas die verbinding op, op meerdere niveaus.

2) Keynote ‘Doe als een Muzikant!’ (30 – 45 minuten)
Inzichten uit de muziek vertaald naar de werkvloer
Muzikanten zijn leuke mensen! Ze zijn sociaal, creatief, gepassioneerd, flexibel, hebben discipline en doorzettingsvermogen. Goed luisteren is hun vak en ze zijn in staat te improviseren. Uit onderzoek blijkt dat muzikanten hun hersenen effectiever inzetten! Bovendien weten ze emotie over te brengen. Kwaliteiten die zeer welkom zijn in het (bedrijfs-)leven. Dus… haal meer uit je werkdag en doe als een muzikant! Vol energie vertelt muzikaal spreker Nicolaas Duin hoe je dat doet. En dat alles uiteraard met de nodige zelfspot. En natuurlijk met live muziek. Deze keynote kan ook uitgebreid worden tot een workshop.

3) Keynote ‘Een Muzikaal Perspectief’ (30 – 45 minuten)
Wat zouden we kunnen leren vanuit de muziek
In de maatschappij zit veel spanning, er is weinig onderling vertrouwen en er wordt slecht naar elkaar geluisterd. Hoe wordt er met die thema’s omgegaan in muziek? Muziek speelt zich af op het speelveld tussen spanning en ontspanning. Bij muziek gaat het om goed naar elkaar luisteren, om vertrouwen, om verwachtingen en onverwachte wendingen. Muziek is een mooie metafoor omdat vrijwel iedereen er affiniteit mee heeft. En het mooie is: bij alle lezingen van muzikaal spreker Nicolaas Duin valt op dat muziek direct voor veel verbinding zorgt.

4) Workshop ‘The Music Experience’ (Lengte op aanvraag)
Teambuilding aan de hand van muzieksmaak
Welke muziek past er bij je team? En wat zegt jullie muzieksmaak over de samenwerking in de organisatie? Entertainment met diepgang. Want vaak horen bij favoriete liedjes ook persoonlijke verhalen. Zo leer je je collega’s op een heel ander manier kennen.  Jullie eigen muzieksmaak is een mooi uitgangspunt om het te hebben over samenwerking, communicatie en verbinding.

Achtergrond

Als freelance muzikant stond Nicolaas Duin ruim 25 jaar op podia over de hele wereld. Van de ‘Alpha’ op Lowlands tot en met een dorpsplein in Guatemala. Niet alleen de muziek fascineerde hem, maar vooral ook de samenwerking in bands, het presteren onder druk en de wonderbaarlijke energie die vrijkomt wanneer mensen samen van muziek genieten.

Sinds Nicolaas ‘Muzikaal Spreker’ is, heeft hij gewerkt met klanten als Microsoft, KPMG, ABN AMRO, Heineken, Bam Infra, ING, NPO, inshared, Guerlain Paris, Van Lanschot Kempen, APG en vele anderen.

Interesse in een muzikale lezing of workshop van Nicolaas Duin?

Zin om aan de slag te gaan onder begeleiding van Nicolaas Duin? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ministerie van Defensie

"Nicolaas speelt in op de vraag en neemt ruimschoots de tijd om zich in te lezen en te verdiepen."

Sigrid van Alderwegen, Manager Finance & Control - Nationale Nederlanden

"“Mijn verwachtingen van de “Music Experience” waren vooraf al hoog, maar zijn gisteren overtroffen! Het was een fantastische middag waarin we elkaar beter hebben leren kennen door middel van muziek. Dit alles onder begeleiding van een erg enthousiaste, briljante muzikant. Absoluut een aanrader!”"

Jerry Boné, Brand Country Manager - Guerlain Paris

" Erg leuk om als team te verbinden met en door muziek. Een origineel, energiek, interactief en verrassend concept. Nicolaas weet de juiste snaar te raken! "

Pien Verweij - van der Vegt, Manager Bedrijfsvoering - KPMG

"“Inspirerend, enthousiast en verbindend! Knap hoe Nicolaas zijn publiek geboeid krijgt en houdt. Het was een verrassende ervaring en een mooie energizer”"

Frédérique François, Managing Director Legal - FedEx Express

"“Magnificent. Well done. Everybody is very happy. This is a true resource in these weird times. A connection which is so badly needed. Music proves once again that it can build that bridge.” "

Beschikbaarheid en informatie

Nicolaas Duin

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid