De grote communicatieshow

Misschien herken je het wel…. Je communiceert zo helder mogelijk je boodschap. Maar de ander begrijpt iets anders dan jij had bedoeld.
Je voelt je beiden gefrustreerd en onbegrepen. Dit is het uitgangspunt waarmee Jan Mik en Rob Zigter tijdens de grote communicatieshow aan het werk gaan.

In een interactieve show onder begeleiding van pianiste Denise, leggen ze elkaar het vuur na aan de schenen. Vanuit de nuloptie van opperste frustratie klimt Rob al zingend bij iemand op schoot om te voelen of deze communicatie misschien wel werkt. Jan zet typetjes neer die je meteen herkent van thuis: muggenziftende, drammerige, praatgrage en conflict mijdende types, die je thuis liever meteen achter het behang plakt maar waar we nu mee moeten dealen.

Langs het ABC van misverstanden gaan ze in een ander halfuur durende show duidelijkheid scheppen in het communicatie labyrint. Met de SCANmap onder de arm, vol met tools, stap je glimlachend naar buiten, niet alleen omdat die herkenbare types nog scherp op het netvlies staan, maar ook omdat je nu wel weet hoe je op een eenvoudige manier kunt communiceren. Veel deelnemers aan de show praten nog maanden na over de verschillende communicatiestijlen: “O, Ja, nu snap ik waarom je zo reageert, want jij bent rood hé.”

De SCANshow biedt een unieke combinatie van:

Entertainment.
Educatie.
Empowerment.

Veel organisaties vinden het heerlijk om geëntertaind te worden. Maar ook belangrijk om empowered de zaal te verlaten en tools mee naar huis te nemen om beter te kunnen communiceren. De SCANshow voldoet in die behoefte!

De entertrainers!

Jan Mik en Rob Zigter zijn samen al meer dan 15 jaar entertrainers en vinden het bij elk team weer een uitdaging om met veel creativiteit en humor het beste in het team naar boven te halen

Jan geniet naast passie om teamleden optimaal te laten samenwerken, van biografieën, theatersport, hardlopen (marathon New York). Wandelen (Santiago de Compostella) en fietsen (Rome). Rob is zowel personal coach en teamcoach als spreker (en zanger). Op zijn unieke en enthousiaste manier geeft hij de woorden ‘verbinding’ en ‘ontwikkeling’ nieuwe inhoud en waarde. Hij heeft een brede managementervaring in zowel de profit als de non-profit sector.

Maatwerk?

In overleg kan een voorstelling worden samengesteld die qua tijdsduur en inhoud volledig aansluit bij de behoefte van jouw medewerkers. Jan en Rob vinden samen met jou een SCANshow op maat, welke branche of welk bedrijf het ook betreft.

“Humoristisch, realistisch en leerzaam.”
– Margriet Dijkstra

“Interessant en humoristisch. Het was een eyeopener.”
– Roy Brüggenmann

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

De grote communicatieshow SKU UPC Model

Wij vonden het een mooie show. Het contact met Jan Mik was ook heel goed en prettig, alles ging in goed overleg. Vanuit de medewerkers hebben wij een

Feb 03, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Euler Hermes 

Wij vonden het een mooie show. Het contact met Jan Mik was ook heel goed en prettig, alles ging in goed overleg. Vanuit de medewerkers hebben wij een positieve feedback ontvangen.


Wat een geweldige ochtend heb ik gehad met mijn collega’s.De combinatie muziek en inzicht krijgen is voor mij uniek geweest.Een onvergetelijke e

Oct 31, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: HVC 

Wat een geweldige ochtend heb ik gehad met mijn collega’s.
De combinatie muziek en inzicht krijgen is voor mij uniek geweest.
Een onvergetelijke ervaring die ogen heeft geopend.
Nogmaals dank.


5.0 5.0 2 2 Wij vonden het een mooie show. Het contact met Jan Mik was ook heel goed en prettig, alles ging in goed overleg. Vanuit de medewerkers hebben wij een positieve feedback ontvangen. De grote communicatieshow