Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

De SCANshow
Bewaar als favoriet

De grote communicatieshow

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

In deze show met veel humor, interactie en muziek nemen Jan en Rob je mee naar de belevingswereld van je collega die totaal anders blijkt te zijn dan jouw wereld. Een show waarbij het mes aan twee kanten snijdt: lachen en leren!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Euler Hermes

Wij vonden het een mooie show. Het contact met Jan Mik was ook heel goed en prettig, alles ging in goed overleg. Vanuit de medewerkers hebben wij een positieve feedback ontvangen.

HVC

Wat een geweldige ochtend heb ik gehad met mijn collega’s. De combinatie muziek en inzicht krijgen is voor mij uniek geweest. Een onvergetelijke ervaring die ogen heeft geopend. Nogmaals dank.

De grote communicatieshow

Misschien herken je het wel…. Je communiceert zo helder mogelijk je boodschap. Maar de ander begrijpt iets anders dan jij had bedoeld.

Je voelt je beiden gefrustreerd en onbegrepen. Dit is het uitgangspunt waarmee Jan Mik en Rob Zigter tijdens de grote communicatieshow aan het werk gaan.

In een interactieve show onder begeleiding van pianiste Denise, leggen ze elkaar het vuur na aan de schenen. Totaal gefrustreerd probeert Rob al zingend vanuit zijn wereld contact te krijgen met Jan, wat niet echt wil lukken. Jan zet typetjes neer die je meteen herkent van thuis: muggenziftende, drammerige, praatgrage en conflict mijdende types, die je thuis liever meteen achter het behang plakt maar waar we nu mee moeten dealen.

Langs het ABC van misverstanden gaan ze in deze show duidelijkheid scheppen in het communicatie labyrint. Met de SCANmap onder de arm, vol met tools, stap je glimlachend naar buiten, niet alleen omdat die herkenbare types nog scherp op het netvlies staan, maar ook omdat je nu wel weet hoe je op een eenvoudige manier kunt communiceren. Veel deelnemers aan de show praten nog maanden na over de verschillende communicatiestijlen: “Oh ja, nu snap ik waarom je zo reageert, want jij bent rood hé.”

De grote communicatieshow biedt een unieke combinatie van:

Entertainment.
Educatie.
Empowerment.

Veel organisaties vinden het heerlijk om geëntertaind te worden. Maar ook belangrijk om empowered de zaal te verlaten en tools mee naar huis te nemen om beter te kunnen communiceren. De grote communicatie show voldoet in die behoefte!

De entertrainers!

Jan Mik en Rob Zigter zijn samen al meer dan 15 jaar entertrainers en vinden het bij elk team weer een uitdaging om met veel creativiteit en humor het beste in het team naar boven te halen

Jan coacht al meer dan 15 jaar (management)teams. Hij geeft je tools in handen waardoor werkelijke verandering in denken kan plaatsvinden. En hij is in staat vanuit zijn observerend vermogen de vinger op de zere plek te leggen. Jan Mik raakt de kern!

Rob is zowel personal coach en teamcoach als spreker (en zanger). Op zijn unieke en enthousiaste manier geeft hij de woorden ‘verbinding’ en ‘ontwikkeling’ nieuwe inhoud en waarde. Hij heeft een brede managementervaring in zowel de profit als de non-profit sector.

Maatwerk?

In overleg kan een voorstelling worden samengesteld die qua tijdsduur en inhoud volledig aansluit bij de behoefte van jouw medewerkers. Jan en Rob vinden samen met jou een Grote communicatieshow op maat, welke branche of welk bedrijf het ook betreft.

De grote communicatieshow

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Euler Hermes

Wij vonden het een mooie show. Het contact met Jan Mik was ook heel goed en prettig, alles ging in goed overleg. Vanuit de medewerkers hebben wij een positieve feedback ontvangen.

HVC

Wat een geweldige ochtend heb ik gehad met mijn collega’s. De combinatie muziek en inzicht krijgen is voor mij uniek geweest. Een onvergetelijke ervaring die ogen heeft geopend. Nogmaals dank.Beschikbaarheid en informatie De grote communicatieshow

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker