Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

Bart Flos
Bewaar als favoriet

Bart Flos

Auteur, veranderspecialist en klaagcoach Bart Flos geeft lezingen en workshops over mens, groep en gedrag in relatie tot exponentiële verandering. Welke effecten heeft dit op de groei van organisaties, op ons brein en daarmee op onze keuzes en ons gedrag?

Slachtofferhulp Nederland

"Evaluatie van de midi-workshop De Kracht van Anti-klagen gecombineerd met Denktanken met Breinkracht op de personeelsdag van Slachtofferhulp Nederland in Utrecht: Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,1 (Algemeen 8,1 | Inhoud 8,0 | Docent 8,3) Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Zeer inspirerend! Verrassend. Energiek, humoristisch en leerzaam. Met humor een boodschap overgebracht Aansluitend op onze ‘zorgen’ d.m.v. humor en inhoud gezamenlijk tot concrete en leuke dingen komen. Wat vind je de sterke punten uit het programma? De balans tussen inhoud en zelf aan de slag gaan. En humor is grote pluspunt! Veel inzichten verkregen over klagen en hoe daar mee om te gaan. Het zeuren en zaniken in hele kleine dingen kan zitten en de snelheid van hoe problemen opgelost kunnen worden. […] het tweede deel, waarin we in groepjes creatieve ideeën moesten verzinnen [was] leerzaam, omdat je leert dat je met meerdere mensen in korte tijd tot creatieve oplossingen voor een probleem kunt komen."

Bart Flos

Tijdens zijn 25-jarige carrière heeft Bart Flos een originele visie ontwikkeld met betrekking tot persoonlijk leiderschap en professionele assertiviteit.

Als stand-up comedian en professioneel klaagcoach laat hij ons lachen om de beroemde klaagcultuur in Nederland, over het rare gedrag dat we vertonen als we onder druk komen te staan en over hoe we ons staande proberen te houden terwijl alles om ons heen voortdurend verandert. Hij helpt bij het vinden van eigen inzicht in de balans werk / privé, leiderschap en loopbaan. Hij laat jullie zien waar de (on)mogelijkheden liggen in jullie persoonlijke ontwikkeling en hoe de balans te herstellen: klagen wordt anti-klagen. Over dit thema heeft hij het goedverkochte managementboek ‘Het anti-klaagboek’ geschreven.

Daarnaast weet Bart als veranderadviseur, crisismanager en ervaringsdeskundige in projectmanagement als geen ander hoe belangrijk structuur, proces en communicatie zijn. Maar de mens bepaalt het succes van iedere onderneming, in die wetenschap ligt ook zijn toegevoegde waarde.

Mogelijkheden lezingen Bart Flos

Heeft u behoefte aan een frisse nieuwe blik op de klaagcultuur in Nederland en hoe die zich kan uiten in uw onderneming? Bart is een geestdriftig spreker en gewoontedoorbreker die garant staat voor levendige en humorvolle workshops en presentaties:

– Leiderschap in projecten
– Samenwerken | Ketendenken
– Veranderen voor Gevorderden
Anti-klagen
Anti-sleur
De Kenniskermis (Informatiesurvival voor gevorderden)
Managen is Mensenwerk

Achtergrond Bart Flos

Bart is auteur van:

  • Het anti-klaagboek – Eerste hulp bij zeuren en zaniken (2010)
  • Het anti-sleurboek – Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf (2012)
  • Het perfecte project – De mens als sleutel tot succes (2014)
  • De kenniskermis – Overleven in een zee van informatie (2015)
  • Vooruitkijken voor gevorderden – Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet (2016)
  • De mens als grens – Over de onbuigzame barrières van ons bestaan (2022)

Als geen ander weet hij hoe je zelfs mondiale problemen kunt omzetten in hoopvolle oplossingen. Hij schuwt daarbij de frontale confrontatie niet want er wordt flink geprikkeld en aan de stam geschud. Om nieuwe kennis blijvend te laten beklijven moeten we namelijk iets heel moeilijks doen: we moeten onze gewoonten doorbreken.

Bart Flos inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

In zijn lezingen en workshops bundelt Bart een solide theoretisch fundament met 25 jaar ervaring als project-, verander- en crisismanager. Het resultaat: een overdaad aan goed onderbouwde en zeer praktisch toepasbare eyeopeners die u al lachend aan het denken zetten.

Meer weten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML)

"Evaluatie van de Anti-klaag Workshop inclusief Denktanken met Breinkracht© voor de afdelingen Productie resp. Onderhoud & Inspectie van de Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) te Beegden (L): Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,0 Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Echte binnenkomer, daar stond een man met passie! Met verbazing je talenten bewonderd, en de snelheid waarin je tot resultaat kunt komen door de mensen zelf ! ( zonder ook maar een keer iets te vergeten) Op een leuke, soms grappige manier, zijn alle pijnpunten van de huidige manier van werken aan de orde gekomen. Zinvolle workshop, gebracht op een manier zodat de aandacht van eenieder erbij blijft. Ik vond het heel erg interessant en leerzaam Wat vind je de sterke punten uit het programma? Sterkste punt vond ik het aantonen van het feit dat de mens geneigd is om alleen de negatieve dingen te noemen en niet wat er wel goed gaat. (Voorbeeld van Bart: 'de aapjes kijken op terras') Dat het voor een ieder herkenbaar was. Ik weet zeker dat er mensen zijn die dachten dat ze in een spiegel keken. Ik hoop dat een ieder er ook iets mee gaat doen. Dat er binnen 15 minuten zoveel aandachtspunten naar voren zijn gekomen. De manier van presenteren | In kort tijdsbestek een groot aantal verbeterpunten Dat er toch oplossingen zijn voor de problemen die [bij ons] spelen De bevlogenheid van Bart, hij hield de mensen wel alert."

Service Centrum MER te Heel

"Evaluatie van de Anti-klaag Workshop en de Workshop Het Perfecte Project gecombineerd met Samenwerken-Ketendenken inclusief Denktanken met Breinkracht© voor het voltallige personeel resp. de aankomende projectleiders van Service Centrum MER te Heel (L): Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,1 Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Verrassend door de energieke presentator die met z'n humor en enthousiasme zijn publiek weet te boeien. Eén zin? dan zet ik gewoon geen puntjes ertussen in: ik vond het vanaf het begin, toen je zomaar wat begon rond te kijken, "pakkend", met humor typetjes neergezet, vaart, energiek Boeiend en duidelijk gebracht. De presentatie is op een ludieke manier gebracht zodat de aandacht geen seconde weggegleden is. Wat vind je de sterke punten uit het programma? Herkenbare onderwerpen en voorbeelden. Tips die meteen toe te passen zijn op de werkvloer. Ideeën en verbeterpunten van de medewerkers zelf als streefdoelen. Ook dat we allemaal het boek mee naar huis kregen was erg leuk. Het programma zat goed in elkaar. Was zodanig boeiend dat ik er de gehele tijd met mijn aandacht bij bleef. Er werd regelmatig een "praktijkvoorbeeld" gegeven; De wijze van presenteren zorgt ervoor dat je aandacht niet afdwaalt. De voorbeelden en de dosis humor"

Janssen Biologics Leiden

"Evaluatie van de Anti-klaag Workshop inclusief Denktanken met Breinkracht© bij Facilities, Maintenance & Engineering (FM&E) van Janssen Biologics in Leiden: Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,2 Een greep uit de reacties: Super! | Hilarisch en ook leerzaam | Geweldig | Biedt je nieuwe inzichten | Inspirerend | Zeer geslaagd Gij hebt den nagel op 't hooft geslaegen. Leuk, weer eens wat anders en zeker van toepassing op ons Leuk en vooral toepasbaar en herkenbaar in je naaste omgeving. Zowel tijdens werk en thuis Leerzaam om even weer de spiegel voor je zelf te houden Het was een leuke sessie om ons te realiseren dat we beter met andere mentaliteit kunnen werken. Het is een luchtige manier om een serieus onderwerp ter sprake te brengen. Door de luchtige aanpak is het ook aan de lunchtafel een dankbaar onderwerp van gesprek. Ik denk dat het heel erg nuttig was; er wordt veel te veel geklaagd zonder dat mensen bewust zijn van de gevolgen. Goede interactieve sessie waarbij je als medewerker de mogelijkheid werd geboden om input te leveren voor het verbeteren van de situatie. Leuke om een gastspreker in te zetten. Zeer hoge betrokkenheid van het publiek. Fantastische presentatie met mogelijkheid tot zelf-reflectie. Leerzaam en zo gepresenteerd dat de aandacht werd vastgehouden."

ISense ICT Professionals Gouda

"Evaluatie van de Workshop Het Perfecte Project inclusief Denktanken met Breinkracht© bij iSense ICT Professionals in Gouda: Deze workshop werd als geheel beoordeeld met een 8,2 Wat vond je het meest waardevol aan de workshop? Ideeën die je filtert om in de praktijk te brengen, voornamelijk prikkelen van anderen. Het blijven nadenken over groepswerking, aansporen tot creativiteit. Uitleg en bevlogenheid [van] Bart, inhoudelijk goed vatbaar. Kleine tips om in de dagelijkse werkzaamheden te gebruiken. Energie, humor en twee eye-openers, geeft weer [een] ander gezichtspunt. Wat vond je van de spreker? Top! Prima combinatie van informatie en humor. Inhoudelijk, inspirerend, sprankelend, stimulerend, bevlogen. Top, energiek, No Bullshit! Lekker dynamisch, boeiend en bindend, duidelijk, snel en humoristisch. Geweldig, één bonk energie, snel schakelen."

Johnson & Johnson / Janssen-Cilag Tilburg

"Evaluatie van de Anti-klaag Workshop gecombineerd met SamenWerken/Ketendenken (inclusief de DebuutMinuut© en Denktanken met Breinkracht© ) op het Campus Event van Johnson & Johnson bij Janssen-Cilag in Tilburg: Deze middagworkshop werd als geheel beoordeeld met een 8,1 (Algemeen 8,0 | Inhoud 8,1 | Docent 8,3) Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Zeer inspirerend, enthousiasmerend en praktisch Interactief, ik zat helemaal ‘in’ de training Bijzonder inspirerend gebracht op een ongedwongen manier Nuttig om positieve sfeer te scheppen Verfrissend en geeft energie | Ontspannend en vernieuwend Plezierige presentatie, belangrijke thema Ik heb het als zeer stimulerend ervaren; geen hoogdravende theorieën maar basisaspecten Energiek, de snelheid bleef er tot het einde goed in Wat vond je de sterke punten uit het programma? Het simpel vertalen en communiceren van complexe zaken helpt het doel Vlotte en goede boodschap, concreet bruikbaar, leuk. De praktische uitwerking van de ideeën Enthousiasme, humor, praktijkvoorbeelden Terugbrengen naar de kern Leerzaam en herkenbaar: klagen is besmettelijk Actief en interactief | Korte boodschap, helder De activerende, toepasbare opdrachten | Goede interactie met de zaal Boeiend, to the point, meeslepend Doeltreffend, de voorbeelden gebruikt zijn aansprekend, direct in de praktijk toepasbaar"

Beschikbaarheid en informatie

Bart Flos

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid