Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Katja Staartjes

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Katja Staartjes beklom een aantal bergen hoger dan 8000 meter, waaronder Mount Everest als 1e Nederlandse vrouw. Met adembenemende beelden neemt zij je mee op avontuur en legt de link naar thema’s als risico’s nemen, leiderschap, vertrouwen, samenwerken en wendbaarheid. Een verhaal met impact en interactie!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Public Support

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja. De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt de hoogste score dus dat is wel een compliment waard. Hartelijk dank voor je bijdrage alvast en we zien je op 12 november in De Meerse Hoofddorp.

Zorgbalans

Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven. Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans

De Boer & Ritsema van Eck

Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk en scherp tegelijkertijd in de do’s en don’ts van teamwork. Een waardevolle opstart voor degelijke teamontwikkeling. Erik Koenders, directeur De Boer & Ritsema van Eck

Katja Staartjes

Bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes neemt het publiek met adembenemende beelden en een spannend verhaal mee naar grote hoogten. Zij beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest (8848 m) als eerste Nederlandse vrouw. Een expeditie naar 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle lessen op gebied van leiderschap, teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag.
Zelf deed Katja ruime management-ervaring op en is in staat haar expeditie-belevenissen uitstekend te vertalen naar de uitdagingen binnen organisaties.

Lezing Katja Staartjes: Samen bergen verzetten

Laat je door bergbeklimmer Katja Staartjes met indrukwekkende beelden meenemen naar de hoogste bergtoppen ter wereld, de Mount Everest en de Gasherbrum 1 (8068 m) in Pakistan, een Nederlandse primeur. Onder extreme omstandigheden word je als team tot het uiterste getest op je persoonlijke leiderschap en de onderlinge samenwerking. Het komt dan aan op vertrouwen, veerkracht en commitment. De top bereiken is de kroon op het teamwerk, maar succes is er pas als allen weer veilig terug zijn.

Tijdens haar lezing legt Katja de link met vraagstukken als:

  • Wat vraagt leiderschap?
  • Hoe ga je om met veiligheid en risico’s?
  • Hoe kun je de onderlinge samenwerking bevorderen?
  • Hoe houd je het met elkaar uit in extreme omstandigheden en stress?
  • Hoe ga je om met constante veranderingen?
  • Wat zijn uiteindelijk de succesfactoren voor het behalen van het – gezamenlijke – doel?

De bergbeklimster is uitstekend in staat de link te maken naar de dagelijkse praktijk in organisaties: Katja heeft jarenlange management-ervaring. Zowel in vaste als interim-management posities.

Achtergrond Katja Staartjes

Katja Staartjes beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest (1e Nederlandse vrouw), Manaslu, Gasherbrum 1 en Cho Oyu. Ook leidde zij verschillende expedities. Zij volbracht verder de Great Himalaya Trail, een extreme tocht van 2000 km door de Nepalese Himalaya.
In 2015 was zij ter plekke, toen Nepal getroffen werd door een dramatische aardbeving. Sindsdien is de bergbeklimster betrokken bij de wederopbouw van het land, en door de Nepalese overheid benoemd tot goodwill ambassadeur. Zij heeft uitgebreide management ervaring in diverse organisaties.

Auteur

1) Hoog spel: het persoonlijke relaas van de Everest-beklimming.
2) Top-inspiratie: 60 thema’s in relatie tot het realiseren van persoonlijke dromen en gemeenschappelijke doelen.
3) Lopen over de grens: het reisverslag van de bergtocht door Nepal.
4) Topteams – Samen bergen verzetten: dit boek stond op de Shortlist voor de nominatie Managementboek van het jaar 2020.

Katja Staartjes boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Katja Staartjes SKU UPC Model

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja.De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig

Jul 11, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Public Support 

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja.
De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt de hoogste score dus dat is wel een compliment waard. Hartelijk dank voor je bijdrage alvast en we zien je op 12 november in De Meerse Hoofddorp.


Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven.Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans

Jan 05, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Zorgbalans 

Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven.
Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans


Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk e

Jan 05, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: De Boer & Ritsema van Eck 

Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk en scherp tegelijkertijd in de do’s en don’ts van teamwork. Een waardevolle opstart voor degelijke teamontwikkeling.
Erik Koenders, directeur De Boer & Ritsema van Eck


5.0 5.0 4 4 We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja.De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt Katja Staartjes
Page:
12

Public Support

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja. De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt de hoogste score dus dat is wel een compliment waard. Hartelijk dank voor je bijdrage alvast en we zien je op 12 november in De Meerse Hoofddorp.

Zorgbalans

Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven. Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans

De Boer & Ritsema van Eck

Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk en scherp tegelijkertijd in de do’s en don’ts van teamwork. Een waardevolle opstart voor degelijke teamontwikkeling. Erik Koenders, directeur De Boer & Ritsema van EckBeschikbaarheid en informatie Katja Staartjes

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker