Katja Staartjes
Katja Staartjes beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest (1e Nederlandse vrouw), Manaslu, Gasherbrum 1 en Cho Oyu. Ook leidde zij verschillende expedities. Zij volbracht verder de Great Himalaya Trail, een extreme tocht van 2000 km door de Nepalese Himalaya. In 2015 was zij terplekke, toen Nepal getroffen werd door een dramatische aardbeving. Sindsdien is de bergbeklimster betrokken bij de wederopbouw van het land, en door de Nepalese overheid benoemd tot goodwill ambassadeur. Zij heeft uitgebreide management ervaring in diverse organisaties.

Met adembenemende beelden neemt Katja Staartjes je mee naar de hoogste toppen ter wereld en legt de link naar vraagstukken als: Wat vraagt leiderschap? Hoe ga je om met veiligheid en risico’s? Hoe kun je de onderlinge samenwerking bevorderen? Hoe houd je het met elkaar uit in extreme omstandigheden en stress? Hoe ga je om met constante veranderingen?

Wat zijn uiteindelijk de succesfactoren voor het behalen van het – gezamenlijke – doel ? Kortom: herkenbare vraagstukken uit het dagelijks leven en werk.

De bergbeklimster is uitstekend in staat de link te maken naar de dagelijkse praktijk in organisaties: Katja heeft jarenlange management-ervaring. Zowel in vaste als interim-management posities. Tegenwoordig wisselt zij haar expedities af met haar werk als trainer en coach. Én als inspirerend spreker. Een lezing brengen met impact, dat is haar doel als spreker. Een bijeenkomst die écht raakt en inspireert. Met de interactie die gewenst is.
De presentaties worden op maat gemaakt, variërend van 30 minuten tot 2 uur. Nadruk op bepaalde thema’s is mogelijk. In geval meer interactie gewenst is, kunnen bijeenkomsten uitlopen naar 3 of 4 uur.

Katja Staartjes schreef drie boeken: Hoog spel, Top-inspiratie en Lopen over de grens. Het eerste boek, Hoog spel, is het persoonlijke relaas van de Everest-beklimming. In Top-inspiratie, van droom tot succes, worden 60 thema’s kort en krachtig uitgewerkt in relatie tot het realiseren van persoonlijke dromen en gemeenschappelijke doelen. Elk thema is voorzien van een indrukwekkende foto. Het boek is tevens beschikbaar in het Engels onder de titel Peak Performance. Het derde boek, Lopen over de grens, betreft het reisverslag van de bergtocht door Nepal. In bijzonder vormgegeven boek vol foto’s staat het thema ‘grenzen’ centraal.

Persoonlijke missie Katja Staartjes: samen met passie onderweg zijn naar je top = inspiratie.

Katja Staartjes boeken voor een lezing?
Katja Staartjes boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Katja Staartjes SKU UPC Model

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja.De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig

Jul 11, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Public Support 

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja.
De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt de hoogste score dus dat is wel een compliment waard. Hartelijk dank voor je bijdrage alvast en we zien je op 12 november in De Meerse Hoofddorp.


Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven.Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans

Jan 05, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Zorgbalans 

Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven.
Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans


Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk e

Jan 05, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: De Boer & Ritsema van Eck 

Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk en scherp tegelijkertijd in de do’s en don’ts van teamwork. Een waardevolle opstart voor degelijke teamontwikkeling.
Erik Koenders, directeur De Boer & Ritsema van Eck


5.0 5.0 4 4 We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja.De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt Katja Staartjes
Page:
12

Public Support

We hebben op het evaluatieformulier aardig wat reacties ontvangen, na de presentatie van Katja. De deelnemers hebben je gewaardeerd met een geweldig mooi cijfer, een 8,9. Je hebt de hoogste score dus dat is wel een compliment waard. Hartelijk dank voor je bijdrage alvast en we zien je op 12 november in De Meerse Hoofddorp.

Zorgbalans

Het leek alsof de presentatie op het lijf van Zorgbalans was geschreven. Cora Kunz, bestuurssecretaris Zorgbalans

De Boer & Ritsema van Eck

Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk en scherp tegelijkertijd in de do’s en don’ts van teamwork. Een waardevolle opstart voor degelijke teamontwikkeling. Erik Koenders, directeur De Boer & Ritsema van EckBeschikbaarheid en informatie Katja Staartjes

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.