Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter heeft in één presentatie iedereen op het puntje van zijn stoel gekregen. Zijn presentatie over toekomstige veranderingen in de maatschappij hebben mensen tot nadenken gebracht. Mede door zijn presentatie merken we nu al op korte termijn veranderingen in denken binnen de organisatie. Wij raden iedereen aan, om vooral meer bezig te zijn met de toekomst en dan is Peter hierin een perfecte "aanjager", terwijl hij op een rustige en heldere manier weet te presentaren
Sentir Opleidingen/for Fashion/for Work

Sprekers Eigenaarschap

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Eigenaarschap

Eigenaarschap nemen voor wat je doet. Hoe doe je dat, zonder te wijzen naar een ander. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over eigenaarschap. Ga dieper in op de betekenis en kom te weten wat het voor jou kan betekenen!

40 Sprekers gevonden

Anouk Hoogendijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
Erwin Frunt en Hendrik Stiksma Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Chantal Heutink Bekijken
Bewaar als favoriet
Sandra Ysbrandy spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Judith Webber Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over eigenaarschap

Hoe ontwikkel je eigenaarschap en hoe kan eigenaarschap het bedrijf helpen groeien? In iedere branche komt eigenaarschap naar voren, van het onderwijs tot de financiële branche. Als je eigenaarschap hebt, dan neem je verantwoordelijkheid voor de taken die je doet. Zonder te wijzen naar een ander. Zo leer je te kijken naar jezelf en jezelf verder te ontwikkelen. De ontwikkeling van personeel en aandacht voor het personeel is belangrijk. Mensen blijven betrokken en bedrijven groeien. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over eigenaarschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.