Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Onlangs hebben we een CFO event georganiseerd met als thema ‘Big Data & Finance - hoe zorgen we voor een betrouwbaar huwelijk?’. Nart was daarbij onze eerste gastspreker en hij heeft erg inspirerend verteld over de impact van Big Data op de samenleving. Daarbij heeft hij heldere praktijkvoorbeelden gebruikt en een boeiende presentatie gegeven. Leontine Schonen – Vertegaal, - YER
YER

Sprekers Eigenaarschap

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Eigenaarschap

Eigenaarschap nemen voor wat je doet. Hoe doe je dat, zonder te wijzen naar een ander. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over eigenaarschap. Ga dieper in op de betekenis en kom te weten wat het voor jou kan betekenen!

20 Sprekers gevonden

Inge Nuijten Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Arjen Banach Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin Schaap Bekijken
Bewaar als favoriet
Arko van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Boogert Bekijken
Bewaar als favoriet
Bron van succes Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald van der Molen Bekijken
Bewaar als favoriet
Frans Wijngaarden Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over eigenaarschap

Hoe ontwikkel je eigenaarschap en hoe kan eigenaarschap het bedrijf helpen groeien? In iedere branche komt eigenaarschap naar voren, van het onderwijs tot de financiële branche. Als je eigenaarschap hebt, dan neem je verantwoordelijkheid voor de taken die je doet. Zonder te wijzen naar een ander. Zo leer je te kijken naar jezelf en jezelf verder te ontwikkelen. De ontwikkeling van personeel en aandacht voor het personeel is belangrijk. Mensen blijven betrokken en bedrijven groeien. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over eigenaarschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.