Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Kwint
Bewaar als favoriet

Jan Kwint

Jan Kwint is voormalig CEO van LTP en mede-oprichter van Cubiks Group (London), hij pleit voor ’teamschap’ als leiderschapsmodel. Met zijn Teamschapgerichte Leiderschap Coaching (TLC) betrekt hij teamleden bij leiderschapsontwikkeling en benadrukt het belang van teamfeedback om toxic gedrag te voorkomen.

Jan Kwint

Jan Kwint is voormalig CEO van LTP en mede-oprichter van Cubiks Group (London). Hij is de ontwikkelaar van ‘Teamschap’, over de evolutie van leiderschap en volgerschap naar teamschap (m.b.v. Feedback en Artificiele Intelligentie).

Jan gelooft in een teamschapgerichte benadering bij het ontwikkelen van leiders en teams: de door hem ontwikkelde Teamschapgerichte Leiderschap Coaching (TLC). TLC betrekt teamleden altijd in de ontwikkeling van leiders. Waarom? Omdat de perceptie en feedback van het team de (enige) werkelijkheid voor de leider is. Een leider wordt afgerekend op de teamprestatie. No escape. Maar dat geldt ook voor het team: een teamlid is mede-verantwoordelijk voor het resultaat, voor eerlijke feedback en voor het signaleren van eventuele misstanden en misdragingen.

Mogelijke thema’s lezingen Jan Kwint

  • De impact van Feedback (ook m.b.v. AI) op Teamschap
  • De evolutie van Leiderschap en Volgerschap naar Teamschap
  • Teamschapgerichte Leiderschaps Coaching (TLC methode)

Het resultaat van de Jan Kwints lezingen is dat managers en leiders zich meer bewust zijn van hun eigen gedrag en blinde vlekken. Door leiders en teams hun eigen feedback te laten organiseren en zich kwetsbaar op te stellen, voorkomen zij toxic gedrag en creëren zij draagvlak. Dat is nodig om tot een open feedback cultuur te komen waarin mensen snel nieuwe vaardigheden en kennis opdoen.

Achtergrond

Jan Kwint is A&O psycholoog, opgeleid in Tilburg en Leuven. Als bestuurder/ondernemer/consultant is hij ruim 30 jaar actief geweest in de wereld van talent assessment & development. Hij was mede oprichter van het internationale assessment bureau Cubiks in Londen. Zijn laatste functie was die van CEO van LTP. Als ondernemer is hij actief in AI toepassingen in Assessment (o.a. FairTalk.ai).

Daarnaast is hij samen met Marian de Joode auteur van het boek ‘Ik ben Erica – De psychologie van veranderkracht’ (2018). Een boek dat door vele bibliotheken en hogescholen is aangeschaft. Ook schreef hij het boek ‘Teamschap voor leiders: Hoe voorkom ik Toxic gedrag’ (2023).

Interesse in een lezing van Jan Kwint?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jan Kwint

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid