Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Kwint
Bewaar als favoriet

Jan Kwint

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Jan Kwint is Psycholoog en CEO van LTP, de marktleider in assessment. Daarnaast schrijft Jan blogs en boeken, oa, “Ik ben Erica” over de psychologie van veranderkracht en toepassingen van artificiele intelligentie. Zijn persoonlijke interesse richt zich met name op “de persoonlijkheid van de leider” en op het introduceren en implementeren van een open feedback cultuur in organisaties

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Jan Kwint

Jan Kwint is – naast zijn rol als CEO van assessment-marktleider LTP – actief als adviseur voor directies en managers. Hij is gespecialiseerd in leiderschap assessments en daarnaast de dynamiek in het MT en DT. In het bijzonder is hij begaan met het implementeren van een feedbackcultuur voor leiders, managers en medewerkers. Zo ontstaat een lerende cultuur die nodig is in het digitale tijdperk.

Veranderkrachtige mensen en teams zijn noodzakelijk in de digitale tijdperk. We werken steeds vaker in teams met verschillende disciplines en daarnaast vindt disruptie plaats en verdwijnt de hiërarchie verdwijnt meer en meer. Tijdens de lezingen van Jan Kwint staat met name de vraag centraal hoe je als manager/leider veranderkrachtige teams en een open feedbackcultuur creëert, waar iedereen van elkaar leert.

Mogelijke thema’s lezingen Jan Kwint

Onderwerpen waar Jan over spreekt zijn:

  • Feedbackcultuur – leiders creëren draagvlak door hun eigen feedback te organiseren en zich kwetsbaar op te stellen
  • De psychologie van leiderschap en veranderkracht
  • Het gebruik van artificiële intelligentie

Achtergrond

Psycholoog Jan Kwint is voormalig researcher bij KU Leuven en ging daarna aan de slag als management trainee bij Procter & Gamble,  richting van Marketing en Sales. Vervolgens ging Jan de internationale consultancy in, waardoor hij veel in het buitenland heeft gewerkt en gewoond. Verder is hij ondernemer en COO geweest. Hij is nu CEO van assessment-marktleider LTP (130 consultants), waarbij hij vooral actief is als adviseur op het gebied van de thema’s Leiderschap en Feedbackcultuur. In 2018 heeft hij samen met Marian de Joode het boek ‘Ik ben Erica – De psychologie van veranderkracht‘ geschreven.

Interesse in een lezing van Jan Kwint?

Het resultaat van de Jan Kwints lezingen is dat managers en leiders zich meer bewust zijn van hun eigen gedrag en blinde vlekken. Door leiders hun eigen feedback te laten organiseren en zich kwetsbaar op te stellen creëren zij draagvlak. Dat is nodig om tot een open feedback cultuur te komen waarin mensen snel nieuwe vaardigheden en kennis opdoen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Jan Kwint

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker