Jan Kwint

“Het is mijn missie om binnen organisaties een open feedbackcultuur te introduceren én te verankeren. Hiermee begin je bij de top.” – Jan Kwint

Jan Kwint is – naast zijn rol als CEO van assessment-marktleider LTP – actief als adviseur voor directies en managers. Hij is gespecialiseerd in leiderschap assessments en daarnaast de dynamiek in het MT en DT. In het bijzonder is hij begaan met het implementeren van een feedbackcultuur voor leiders, managers en medewerkers. Zo ontstaat een lerende cultuur die nodig is in het digitale tijdperk.

Veranderkrachtige mensen en teams zijn noodzakelijk in de digitale tijdperk. We werken steeds vaker in teams met verschillende disciplines en daarnaast vindt disruptie plaats en verdwijnt de hiërarchie verdwijnt meer en meer. Tijdens de lezingen van Jan Kwint staat met name de vraag centraal hoe je als manager/leider veranderkrachtige teams en een open feedbackcultuur creëert, waar iedereen van elkaar leert.

Onderwerpen 

Onderwerpen waar Jan zoal over spreekt zijn:

  • De psychologie van leiderschap en veranderkracht
  • Het gebruik van artificiële intelligentie
  • Feedbackcultuur – leiders creëren draagvlak door hun eigen feedback te organiseren en zich kwetsbaar op te stellen

Achtergrond

Psycholoog Jan Kwint is voormalig researcher bij KU Leuven en ging daarna aan de slag als management trainee bij Procter & Gamble,  richting van Marketing en Sales. Vervolgens ging Jan de internationale consultancy in, waardoor hij veel in het buitenland heeft gewerkt en gewoond. Verder is hij ondernemer en COO geweest. Hij is nu CEO van assessment-marktleider LTP (130 consultants), waarbij hij vooral actief is als adviseur op het gebied van de thema’s Leiderschap en Feedbackcultuur. In 2018 heeft hij samen met Marian de Joode het boek ‘Ik ben Erica – De psychologie van veranderkracht‘ geschreven.

Interesse in een lezing van Jan Kwint?

Het resultaat van de Jan Kwints lezingen is dat managers en leiders zich meer bewust zijn van hun eigen gedrag en blinde vlekken. Door leiders hun eigen feedback te laten organiseren en zich kwetsbaar op te stellen creëren zij draagvlak. Dat is nodig om tot een open feedback cultuur te komen waarin mensen snel nieuwe vaardigheden en kennis opdoen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Jan Kwint

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.