Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Kwint
Bewaar als favoriet

Jan Kwint

Jan Kwint is onder andere voormalig CEO van LTP en COO van Cubiks Group (Londen). Als Psycholoog/Ondernemer is hij onder andere actief in Leiderschap en Team coaching. Daarnaast schrijft Jan blogs en boeken: ‘ik ben Erica’ over de psychologie van veranderkracht en ‘Teamschap voor Leiders’ over de essentie van feedback en het voorkomen van toxic gedrag. Zijn persoonlijke interesse richt zich met name op “de persoonlijkheid van de leider en van het team” en op “het introduceren en implementeren van een open feedback cultuur in organisaties”.

Jan Kwint

Jan Kwint is actief als psycholoog/adviseur voor directies en leiders en als ondernemer/investeerder in Assessment (mn AI toepassingen). Hij is gespecialiseerd in leiderschap en teams. In het bijzonder is hij begaan met het implementeren van een feedbackcultuur om zo toxic gedrag te voorkomen. Zo ontstaat tevens een lerende cultuur die nodig is in het digitale tijdperk.

Veranderkrachtige mensen en teams zijn noodzakelijk in de digitale tijdperk. We werken steeds vaker in teams met verschillende disciplines. Daarnaast vindt disruptie plaats en verdwijnt de hiërarchie verdwijnt meer en meer. Tijdens de lezingen van Jan Kwint staat met name de vraag centraal hoe je als manager/leider veranderkrachtige teams, toxic gedrag kunt vermijden en een open feedbackcultuur creëert, waar iedereen van elkaar leert.

Mogelijke thema’s lezingen Jan Kwint

Onderwerpen waar Jan over spreekt zijn:

  • Feedbackcultuur, om leren in teams te versnellen en toxic gedrag te voorkomen
  • De psychologie van leiderschap en veranderkracht
  • Het gebruik van artificiële intelligentie in assessment

Achtergrond

Psycholoog Jan Kwint is voormalig researcher bij KU Leuven en ging daarna aan de slag als management trainee bij Procter & Gamble, richting van Marketing en Sales. Vervolgens ging Jan de internationale consultancy in, waardoor hij veel in het buitenland heeft gewerkt en gewoond. Verder is hij Partner (PA Consulting Group), mede-oprichter en COO (Cubiks) en CEO (LTP) geweest. Zijn laatste functie was die van CEO van assessment-marktleider LTP (150 medewerkers).

Daarnaast is hij samen met Marian de Joode auteur van het boek ‘Ik ben Erica – De psychologie van veranderkracht’ (2018). Een boek dat door vele bibliotheken en hogescholen is aangeschaft. Ook schreef hij het boek ‘Teamschap voor leiders: Hoe voorkom ik Toxic gedrag’ (2023)

Interesse in een lezing van Jan Kwint?

Het resultaat van de Jan Kwints lezingen is dat managers en leiders zich meer bewust zijn van hun eigen gedrag en blinde vlekken. Door leiders en teams hun eigen feedback te laten organiseren en zich kwetsbaar op te stellen, voorkomen zij toxic gedrag en creëren zij draagvlak. Dat is nodig om tot een open feedback cultuur te komen waarin mensen snel nieuwe vaardigheden en kennis opdoen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jan Kwint

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt