Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jouw presentatie werd bijzonder gewaardeerd. Hoop leuke feedback gekregen, de mensen zijn aan het denken gezet. Dus helemaal top. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons jubileumfeest en tot ziens ergens in de mooie IT-wereld! Rik Marselis, Voorzitter vereniging TestNet.
Testnet

Sprekers Generaties

HomeSpreker/Ontwikkeling medewerkers/Generaties

Het is goed om de verschillende generaties en de eigenschappen te kennen. De focus was vooral op de millennials, maar de volgende generatie staat alweer klaar. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren.

13 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop generaties

Door begrip voor de verschillende generaties te creëren, wordt het samenwerken makkelijker. Je kunt begrip voor elkaar tonen en ingaan op de wensen en behoeften. In deze tijd werken veel generaties samen, maar daar wordt niet altijd bij stil gestaan. Zonde, want iedere generatie heeft haar sterke punten. Zodra deze goed benut worden zul je zien dat er successen worden behaald. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over generaties op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.