Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wat een geweldige start van deze dag op het BVE congres over de toekomst van het onderwijs! Een inspirerend verhaal van Ruud Veltenaar, dat me heeft geprikkeld, enthousiast heeft gemaakt maar ook een stuk bewustwording dat de weg die wij ingeslagen zijn met de de ontwikkeling van een digitaal onderwijsprogramma voor de zorgsector pas een heel klein begin is en dat we nog veel meer buiten de kaders moeten denken om niet alleen zorginstellingen op maat te kunnen bedienen maar ook onze deelnemers! Dankjewel Ruud en ik zie je presentatie graag tegemoet. Ruth Bartstra VanDoen Academie
VanDoen Academie

Sprekers Generaties

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Generaties

Het is goed om de verschillende generaties en de eigenschappen te kennen. De focus was vooral op de millennials, maar de volgende generatie staat alweer klaar. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren.

14 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop generaties

Door begrip voor de verschillende generaties te creëren, wordt het samenwerken makkelijker. Je kunt begrip voor elkaar tonen en ingaan op de wensen en behoeften. In deze tijd werken veel generaties samen, maar daar wordt niet altijd bij stil gestaan. Zonde, want iedere generatie heeft haar sterke punten. Zodra deze goed benut worden zul je zien dat er successen worden behaald. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over generaties op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.