Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Als je loslaat, heb je twee handen vrij !!" Deze simpele, maar o zo veelzeggende uitspraak van Loesje staat symbool voor de krampachtige wijze waarop veel zorgmedewerkers de touwtjes van hun drukke bestaan in eigen handen willen houden. Het was een van de thema's van de SIGRA (Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam) conferentie “ Van altijd druk naar werkgeluk". Voor de openingspresentatie hadden we Ad Bastiaanse ingehuurd. Zelf kende ik hem niet, maar hoorde in mijn omgeving al positieve dingen. Hij heeft zelf gewerkt in de gezondheidszorg en had bij ons daarom een streepje voor. En dan op de dag zelf: Wat een schot in de roos, wat een inspiratie en wat een helder betoog. Zijn presentatie duurde ongeveer een uur, maar leek wel "een minuut", want iedereen bleef aan zijn lippen hangen. Hij wist alle luisteraars tot aan het einde bij de les te houden en kreeg 160 zorgmedewerkers letterlijk aan het dansen. En niet alleen de organisatie van de conferentie was lovend, na afloop kwam menig deelnemer ons bedanken voor zijn inspirerende verhaal. Dus als je een goede spreker zoekt, hij maakt het helemaal waar. En het is niet alleen een verhaal, maar ook een goede vertaling naar het thema van jouw dag! Max Holtes - Projectleider mobiliteit SIGRA
Sigra

Sprekers Generaties

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Generaties

Het is goed om de verschillende generaties en de eigenschappen te kennen. De focus was vooral op de millennials, maar de volgende generatie staat alweer klaar. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren.

16 Sprekers gevonden

Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Jasper Scholten Bekijken
Bewaar als favoriet
Aart Bontekoning en generatietheater Bekijken
Bewaar als favoriet
Karin Manuel Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet
An Nguyen Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Brand Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop generaties

Door begrip voor de verschillende generaties te creëren, wordt het samenwerken makkelijker. Je kunt begrip voor elkaar tonen en ingaan op de wensen en behoeften. In deze tijd werken veel generaties samen, maar daar wordt niet altijd bij stil gestaan. Zonde, want iedere generatie heeft haar sterke punten. Zodra deze goed benut worden zul je zien dat er successen worden behaald. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over generaties op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.