Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

We waren met het hele personeel van Baken Stad College met elkaar aan de gang gegaan met het thema 'betrokkenheid/samenwerking' vanuit het gezichtspunt dat je alleen in goede samenwerking met elkaar en betrokkenheid bij elkaar en uiteraard onze leerlingen en hun ouders een hele goede school kunt zijn waar het prettig is om te leren. Na een inhoudelijk programma in de ochtend sloot het middagprogramma dat werd ingevuld door Joep Everts van Klanklichaam hier prachtig op aan. Joep Everts liet ons, door samen muziek te maken, ervaren wat samenwerking in een orkest betekent. Je moet heel goed met elkaar kunnen samenspelen maar ook kunnen inspelen op elkaar. Maar ook de dirigent speelt een hele belangrijke rol oftewel degene die de leiding heeft bepaalt welke muziek er gemaakt wordt. Naast dat we de theorie heel mooi konden linken aan de praktijk van het orkest was het ook een moment van ontspanning en heel veel plezier. Er is heel veel met elkaar gelachen en sommige collega's bleken over onvermoede talenten te beschikken!
Baken Stad College

Sprekers Generaties

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Generaties

Het is goed om de verschillende generaties en de eigenschappen te kennen. De focus was vooral op de millennials, maar de volgende generatie staat alweer klaar. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren.

16 Sprekers gevonden

Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jasper Scholten Bekijken
Bewaar als favoriet
Aart Bontekoning en generatietheater Bekijken
Bewaar als favoriet
Karin Manuel Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet
An Nguyen Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Brand Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop generaties

Door begrip voor de verschillende generaties te creëren, wordt het samenwerken makkelijker. Je kunt begrip voor elkaar tonen en ingaan op de wensen en behoeften. In deze tijd werken veel generaties samen, maar daar wordt niet altijd bij stil gestaan. Zonde, want iedere generatie heeft haar sterke punten. Zodra deze goed benut worden zul je zien dat er successen worden behaald. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over generaties op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.