Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Beste Peter, Langs deze weg wil ik je bedanken voor de inspirerende wijze waarop je, mei 2011, een workshop hebt verzorgd voor de adviseurs van Stade Advies BV. Belangrijk element in je workshop was het voor ons verrassende gegeven van de geaggregeerde inzichten in ons denken en doen. Stade Advies is een adviesbureau dat voortdurend in haar praktijk wordt geconfronteerd met samenwerkingsvraagstukken in organisaties. De wijze waarop jij het begrip van de aggregatiemens introduceerde en de speelse en uiterst activerende manier waarop je dit concept hebt toegelicht en toegepast in concrete situaties van alledag in organisaties was bijzonder verhelderend. Ons brein is leidend in de wijze waarop naar samenwerking kunnen kijken. Anders gezegd, de hersenen van een samenwerkende groep mensen werkt niet zoveel anders dan onze eigen hersenen. De kern van je gedachtegoed is daarbij samen te vatten met de zin die je vele malen gebruikte, namelijk dat wie scherp naar zich zelf durft te kijken in staat is de samenwerking in een groep, tussen denkers en doeners, te bevorderen. Ik kan het iedere professional die zelf actief is in samenwerkingsverbanden dan wel zelf adviserend professioneel actief is in organisaties waar samenwerkingsvraagstukken aan de orde zijn (en waar speelt dat niet) aanbevelen, via een workshop of een voordracht, al dan niet met muzikale begeleiding en toelichting, kennis te nemen van de inzichten en methoden van Peter Schuttevaar van Vitha. Johan Kruithof, Bestuurder en vennoot Stade Advies BV
Stade advies

Op zoek naar een spreker over hybride werken?

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Hybride werken

Hybride werken wordt steeds gebruikelijker .Op deze pagina vind je een overzicht van sprekers over hybride werken. Ze geven antwoord op de vraag hoe je nieuwe manieren van werken nu zo goed mogelijk kan organiseren?

21 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Slimmer hybride werken zonder stress Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Spinder Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Hybride werken? Zorg dan voor 'GAAT' Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Tony Bosma Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet

Naar een hybride organisatie

Hoe kun je hybride werken nu zo goed mogelijk organiseren? En hoe kom je nu tot een hybride organisatie? waar ga je we werken? Mensen willen meer thuis werken. Dat is voor de organisatie niet altijd verstandig. Voor innovatie of het oplossen van ingewikkelde vragen is het bijvoorbeeld veel beter als je elkaar in het echt ziet. Dus het is de vraag hoe je mensen wel de ruimte geeft om tijd- en plaats-onafhankelijk te werken en zorg je toch dat de belangen van de organisatie niet in het gedrang komen? En: wat doen we eigenlijk nog met het kantoor? Boek nu een sessie met een van onze experts om op deze en andere vragen in te gaan. Dit kan in de vorm van een lezing, een workshop, maar zelfs ook met on demand masterclass.