Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Carlijn Hermes Slimmer hybride werken zonder stress
Bewaar als favoriet

Slimmer Hybride Werken zonder stress

Hybride werken kan best ingewikkeld zijn. Heel wat mensen ervaren hierdoor werkdruk en stress. In deze lezing leer je hoe je op een gezonde wijze hybride kunt werken én jezelf ontspannen én hoe je met focus en efficiëntie je werk kunt doen.

Vattenfal

"De samenwerking met Carlijn verliep erg prettig, goede voorbereidingen en ruim de tijd genomen om het programma op onze deelnemers af te stemmen. Tijdens de sessie was er veel ruimte voor interactiviteit waarbij Carlijn en Leontine heel fijn met de deelnemers omgingen. De onderwerpen die opkwamen tijdens de workshop waren erg waardevol en werden door de deelnemers enthousiast ontvangen. "

Slimmer Hybride Werken zonder stress

Hybride werken kan best ingewikkeld zijn. Er komt heel wat bij kijken, oude routines passen niet meer bij wat er van ons verwacht wordt en het kan behoorlijk wat energie kosten om een weg te vinden in deze nieuwe manier van werken. Heel wat mensen ervaren hierdoor werkdruk en stress. In deze lezing leer je hoe je Slim Hybride kunt werken, werk en privé gescheiden houdt, met focus en efficiëntie je werk kunt doen én energie overhoudt voor andere leuke dingen.

Carlijn verzorgt deze sessie samen met Leontine Verboon, die als trainer verbonden is aan SmartLife Academy. Samen zorgen ze voor een spetterend, humoristisch en inspirerende keynote (live, hybride of digitaal) waar nog lang over nagepraat gaat worden tijdens de conference calls.

Over Carlijn Hermes
Carlijn Hermes heeft na een carrière in de reïntegratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht.

Interesse in de lezing ‘Slimmer hybride werken zonder stress’?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Radius

"Super snel kunnen schakelen, erg fijn."

Beschikbaarheid en informatie

Slimmer Hybride Werken zonder stress

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid