Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Erwin en Hendrik hebben ter ere van ons 30-jarig bestaan een lezing gehouden over het thema van hun boek Ondernemers v.s. managers. Dit onderwerp paste uitstekend bij de toehoorders; veel ondernemers en managers die ondernemend zijn of zich afvragen wat ondernemen betekent. Binnen het bedrijf waar ze nu werken of er buiten in een MKB onderneming? Met een vleug humor zetten ze scherp de verschillen tussen beide neer; waar vullen ze aan en kunnen ze leren van elkaar. Aan het eind van de sessie wordt duidelijk wie in welke fase van een organisatie bepalend moet zijn. De toehoorders reageerden enthousiast gezien het grote aantal vragen na afloop. Een aanrader!
Dutch Dream Group

Sprekers voor en door het onderwijs

HomeSprekers/Onderwijs

Tijden veranderen snel, dat voel je ook in het onderwijs. Van voortgezet onderwijs tot aan speciaal onderwijs. Wil je meer te weten komen over o.a. verandering, innovatie, werkdruk en de toekomst. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over verschillende ontwikkelingen in het onderwijs.

79 Sprekers gevonden

Steven Pont Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Simone Mark Bekijken
Bewaar als favoriet
Gino Camp Bekijken
Bewaar als favoriet
Dirk Megens meneer Megens Bekijken
Bewaar als favoriet
Willemijn Zwart (Jellien Tichelaar, Komvoor) 2 Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter van der Wel Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop van sprekers in categorie onderwijs

Er is veel te doen om het onderwijs. De werkdruk is hoog. Leerkrachten hebben te maken met collega’s, kinderen en ouders. Het is snel schakelen en het vraagt veel veerkracht. Wat is passend onderwijs en waar gaat het onderwijs heen? Er wordt veel over gesproken in het algemeen, maar besteden jullie er ook tijd aan? Blijf op de hoogte van nieuwe trends en leer ze toe te passen binnen jullie school. Ervaringsdeskundigen kunnen aan de hand van voorbeelden veel overbrengen. Je krijgt er zo een beeld en een gevoel bij. Door middel van verschillende oefeningen kun je aan de slag gaan met elkaar. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over onderwijs op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van deSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.