Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers voor en door het onderwijs

HomeSprekers/Onderwijs

Tijden veranderen snel, dat voel je ook in het onderwijs. Van voortgezet onderwijs tot aan speciaal onderwijs. Wil je meer te weten komen over o.a. verandering, innovatie, werkdruk en de toekomst. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over verschillende ontwikkelingen in het onderwijs.

80 Sprekers gevonden

Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Marije Arentze Bekijken
Bewaar als favoriet
Willemijn Zwart Bekijken
Bewaar als favoriet
Tony Bosma Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Schouten presentator Bekijken
Bewaar als favoriet
Ilse jacob- Gebraad Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop van sprekers in categorie onderwijs

Er is veel te doen om het onderwijs. De werkdruk is hoog. Leerkrachten hebben te maken met collega’s, kinderen en ouders. Het is snel schakelen en het vraagt veel veerkracht. Wat is passend onderwijs en waar gaat het onderwijs heen? Er wordt veel over gesproken in het algemeen, maar besteden jullie er ook tijd aan? Blijf op de hoogte van nieuwe trends en leer ze toe te passen binnen jullie school. Ervaringsdeskundigen kunnen aan de hand van voorbeelden veel overbrengen. Je krijgt er zo een beeld en een gevoel bij. Door middel van verschillende oefeningen kun je aan de slag gaan met elkaar. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over onderwijs op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van deSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.