Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jef Staes
Bewaar als favoriet

Jef Staes

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Jef Staes is een expert op het vlak van innovatieve organisaties. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties en van het onderwijssysteem. Jef’s verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland.

V-ICT-OR

"Goede dialoog tijdens de pre-event meetings. Op het podium een origineel inspirerend exposé vol waarheid en met humor. Het post-event evaluatieformulier zegt genoeg - een score van 8,2 op 10 gegeven door 34 respondenten. Een aanrader."

Jef Staes

Jef Staes is een expert op het vlak van lerende organisaties en business innovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende inzichten schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties én managers. Deze zijn simpelweg niet ingesteld om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren. Hij biedt ook oplossingen aan om organisaties te transformeren naar innovatieve netwerkorganisaties.

Jef’s verhalen over rode apen en passieloze schapen hebben inmiddels furore gemaakt in België en Nederland. Zijn verhalen zijn gegarandeerde eye-openers en zijn mindset op het gebied van organisatieontwikkeling en onderwijs is een inspiratiebron voor velen.

Over de lezing van Jef Staes

Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren? Jef Staes biedt een antwoord op deze uitdagende vraag. Als spreker schudt hij organisaties grondig wakker en gaat niet enkel met zijn publiek in interactie, maar presenteert hij hen een unieke woordenschat om innovatie bespreekbaar te maken.

Mogelijke thema’s voor een lezing:

  • Leerprocessen
  • Lerende organisaties
  • Business innovatie: agile, continue en disruptieve innovatie
  • Cultuurinnovatie
  • Verandermanagement
  • Cultuurverandering
  • Flexibiliteit

Achtergrond Jef Staes

Als belangrijkste project richtte hij Red Monkey Company op om organisaties verder te begeleiden in de overstap naar een nieuwe organisatiecultuur. Doelstelling is steeds het verhogen van de wendbaarheid en het innovatievermogen van medewerkers, teams en processen.

Jef Staes is auteur van drie bestsellers in België. Samen vormen ze een drieluik rond Red Monkey Innovation Management:

  • Mijn organisatie is een oerwoud
  • Mijn manager is een held
  • Ik was een schaap

Jef Staes boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Avans Hogeschool

"De key-note van Jef Staes was een prikkelend en goed onderbouwd verhaal. Scherp op de inhoud, met humor en Vlaamse vriendelijkheid gebracht! Als je de aandacht van 135 docenten vast weet te houden, kun je spreken van een uitstekende key-note."

ROC Da Vinci College

"Het was fijn om Jef als start van de dag in huis te hebben. Zijn verhaal prikkelde en inspireerde. Veel dank Jef!"

Albero Scholen

"Goede opbouw, humor, wetenschappelijk onderbouwd, op ervaring gestoeld, inspirerend en duidelijke gericht op de toekomst. Mooie weergaven van groepsprocessen binnen een team en de uitdaging op gebied van nieuwe vorm van onderwijs door leerlingen gestuurd en de nieuwste technologie."

IRM UK

"Entertaining, thought provoking and challenging."

Beschikbaarheid en informatie

Jef Staes

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid