Jeff Gaspersz spreker over innovatie, leiderschap en kansdenken
Prof.dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker,adviseur en coach op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Zijn professionele passie ligt in het inspireren en adviseren van ondernemers, managers en professionals die door innovatie hun klanten en andere stakeholders blijvend willen enthousiasmeren en van nieuwe waarde willen voorzien. Jeff ondersteunde ruim 200 organisaties in het bedrijfsleven en de overheid met vernieuwingsprocessen. Hij schreef 28 boeken en 70 artikelen over innovatie en business creativiteit.

Jeff Gaspersz heeft als spreker over innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen met duizenden professionals zijn visie en inzichten gedeeld in conferenties, workshops, masterclasses en in-company seminars. Zijn stijl van presenteren is visueel en is gericht op een kansgerichte dialoog met de deelnemers. Voor directies, management en ondernemers organiseert hij zogenaamde kansverkenning-sessies, waar men gericht nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie ontdekt.

Persoonlijke missie Jeff Gaspersz:
“Alle mensen hebben een creatiekracht in zich die ze kunnen inzetten om hun verlangens en doelen in hun leven, werk en voor de gemeenschap te realiseren. Daarvoor is het echter belangrijk dat we die creatiekracht ontdekken, voeden, ontwikkelen en benutten.

Ik zet mij daarom in om zo veel mogelijk leiders en managers te ontmoeten en hun te wijzen op de kansen die er liggen wanneer je de gehele organisatie vraagt om mee te denken en te zoeken naar kansen voor vernieuwing en verbetering. En daarnaast medewerkers ook betrekt bij de verdere vormgeving van hun kansrijke ideeën. Dat is goed voor de organisatie, want daarmee kan ze haar doelen slimmer en sneller bereiken. Dat is ook goed voor de mensen die er werken. Ze krijgen meer vreugde in het werk en ervaren dat hun talenten echt worden ingezet en gewaardeerd. Steeds weer,op conferenties, in masterclasses en workshops merk ik dat deze inzichten veel positieve energie losmaakt bij managers en professionals.”

Jeff Gaspersz inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Jeff Gaspersz inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Prof.dr. Jeff Gaspersz SKU UPC Model

"Ik wilde je nogmaals bedanken voor je erg goede, leerzamemasterclass. Heel veel positieve reacties! In BIG Mondzorgheb je er een ambassadeur bij!

Dec 10, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Big Mondzorg 

"Ik wilde je nogmaals bedanken voor je erg goede, leerzame
masterclass. Heel veel positieve reacties! In BIG Mondzorg
heb je er een ambassadeur bij!


Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren.We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook

Nov 18, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: UtrechtZorg 

Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren.
We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel zorgspecifieke inbreng had.


Dank je wel Jeff voor de enorme inspiratieboost tijdens het gastcollege in Leuven. Ik probeer ik de vernieuwde kijk en ogenschijnlijke eenvoud van h

Jun 17, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: VierTaal 

Dank je wel Jeff voor de enorme inspiratieboost tijdens het gastcollege in Leuven. Ik probeer ik de vernieuwde kijk en ogenschijnlijke eenvoud van het vernieuwen vast te houden! Luister cd in de auto op weg naar mijn werk.... nu een boek besteld!
Wat zou mijn schoolteam geïnspireerd worden in haar missie/visietraject om naar vernieuwend onderwijs. Ik heb er van genoten en probeer het uit te dragen! Je bent welkom in ons onderwijs, innovatiecafé volgend jaar!


4.9 5.0 14 14 "Ik wilde je nogmaals bedanken voor je erg goede, leerzamemasterclass. Heel veel positieve reacties! In BIG Mondzorgheb je er een ambassadeur bij! Prof.dr. Jeff Gaspersz
Page:
12345