Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jeff Gaspersz
Bewaar als favoriet

Jeff Gaspersz

Prof. dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

Big Mondzorg

""Ik wilde je nogmaals bedanken voor je erg goede, leerzame masterclass. Heel veel positieve reacties! In BIG Mondzorg heb je er een ambassadeur bij!"

Jeff Gaspersz

Het is mijn missie om organisaties te ondersteunen in de versterking van hun creatiekracht, zodat zij hun doelen kunnen realiseren. - Jeff Gaspersz

Prof. dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar Innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en een veelgevraagde adviseur op het gebied van innovatiemanagement, business creativiteit, leiderschap en kansdenken. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

Jeff vindt dat we pas kansen kunnen zien en deze benutten als we innovatief blijven denken en doen. Het zal de nummer één competentie worden van de toekomst.

Jeff Gaspersz richt zich tijdens zijn lezingen op het geven van concrete, gemakkelijk te realiseren adviezen waarmee u de innovatiekracht van uw organisatie of team kunt vergroten. Dat is vooral belangrijk wanneer een organisatie of team voor grote uitdagingen of veranderingen staat of hoge ambities heeft.

Mogelijke onderwerpen voor zijn lezingen:

 • Versterken van innovatiekracht
 • Innovatiemanagement
 • Creativiteit
 • Leiderschap
 • Kansdenken
 • Design thinking voor innovatie
 • Innovatie en leiderschap in de gezondheidszorg
 • Innovatie in de overheid
 • HR en innovatie
 • Strategische innovatie
 • Kansverkenningsessie voor directies, management en ondernemers.
  Ontdek nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie

Uitgelicht: Keynote ‘Innovatiekracht’ + connected thinking-sessie
Uit onderzoek blijkt dat 90% van het topmanagement in ondernemingen zegt dat innovatie zeer belangrijk voor hen is. Echter minder dan een kwart daarvan vindt dat ze ook goed zijn in innoveren. De belangrijkste tegenkrachten zijn: het gebrek aan een innovatiegerichte cultuur en mindset en een te geringe betrokkenheid van medewerkers met de innovatiedoelen. Om in een organisatie permanent te kunnen innoveren zullen medewerkers en managers daarom gericht aandacht moeten geven aan deze gebieden.

In deze keynote geeft Jeff víer wegen aan om als professional de persoonlijke innovatiekracht te versterken en zo te kunnen bijdragen aan de uitdagingen van het team. Hij deelt ook praktisch direct benutbare adviezen voor het team zelf.  In de laatste 10 minuten van zijn presentatie organiseert hij met de deelnemers een connected thinking-sessie . Dit zal leiden tot vele ideeën en acties over de versterking van de persoonlijke innovatiekracht.

Persoonlijke missie Jeff Gaspersz:
Jeff Gasperz: “Alle mensen hebben een creatiekracht in zich die ze kunnen inzetten om hun doelen te kunnen realiseren. Daarvoor is het echter belangrijk dat we deze creatiekracht ontdekken, voeden, ontwikkelen én natuurlijk ook benutten.

Ik zet mij daarom in om zo veel mogelijk leiders, managers en professionals te wijzen op de kansen wanneer je de gehele organisatie vraagt om mee te denken over vernieuwing en verbetering.”

Achtergrond Jeff Gaspersz

Jeff is als hoogleraar Innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Zijn professionele passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan waardengedreven, vitale ondernemingen, die erin slagen door innovatie hun klanten, medewerkers en andere stakeholders blijvend te enthousiasmeren

Hij heeft als spreker en adviseur inmiddels ruim 300 organisaties en duizenden professionals geholpen met het vinden en benutten van nieuwe kansen. Hij schreef 28 boeken en 70 artikelen over innovatie en business creativiteit.

Jeff Gaspersz boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

UtrechtZorg

"Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren. We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel zorgspecifieke inbreng had."

VierTaal

"Dank je wel Jeff voor de enorme inspiratieboost tijdens het gastcollege in Leuven. Ik probeer ik de vernieuwde kijk en ogenschijnlijke eenvoud van het vernieuwen vast te houden! Luister cd in de auto op weg naar mijn werk.... nu een boek besteld! Wat zou mijn schoolteam geïnspireerd worden in haar missie/visietraject om naar vernieuwend onderwijs. Ik heb er van genoten en probeer het uit te dragen! Je bent welkom in ons onderwijs, innovatiecafé volgend jaar!"

Cono kaasmakers

"Beste Jeff Helaas moest ik gisteren de bijeenkomst door omstandigheden eerder verlaten maar wat een geweldige middag heb ik gehad. Hier gaan we zeker binnen ons bedrijf gebruik van maken. Hartelijk dank voor de inspiratie. Gerard de Zeeuw- Beemsterkaas"

Enrichment Technology

"Nogmaals veel dank voor een inspirerende middag, donderdag 4 april j.l. in Groningen, over stimuleren van kansgericht denken in organisaties. Dit opent nieuwe deuren naar creativiteit. Jeroen Bos, LEAN Expert at Enrichment Technology"

Belastingdienst

"Geïnspireerd, enthousiast, geboeid en uitgedaagd ben ik na een lezing van Jeff op mijn werk gekomen. En met de overtuiging dat mijn collega's ook door Jeff geïnspireerd zullen worden. Reden genoeg om Jeff binnenkort een keer in ons mooie zuiden uit te nodigen. Ik kijk er al naar uit ! Desy Mercks, Handhavingsregisseur at Belastingdienst"

Blogs van Jeff Gaspersz

Lees meer
Innovatie door co-creatie
Innoveren is volgens Jeff Gaspersz een uitdagend en vaak complex proces. Tegelijkertijd is de druk om te innoveren, en zich daarmee te onderscheiden, hoog.

Beschikbaarheid en informatie

Jeff Gaspersz

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid