Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jeff Gaspersz
Bewaar als favoriet

Jeff Gaspersz

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Prof. dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Big Mondzorg

"Ik wilde je nogmaals bedanken voor je erg goede, leerzame masterclass. Heel veel positieve reacties! In BIG Mondzorg heb je er een ambassadeur bij!

UtrechtZorg

Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren. We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel zorgspecifieke inbreng had.

VierTaal

Dank je wel Jeff voor de enorme inspiratieboost tijdens het gastcollege in Leuven. Ik probeer ik de vernieuwde kijk en ogenschijnlijke eenvoud van het vernieuwen vast te houden! Luister cd in de auto op weg naar mijn werk.... nu een boek besteld! Wat zou mijn schoolteam geïnspireerd worden in haar missie/visietraject om naar vernieuwend onderwijs. Ik heb er van genoten en probeer het uit te dragen! Je bent welkom in ons onderwijs, innovatiecafé volgend jaar!

Jeff Gaspersz

Prof. dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar Innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en een veelgevraagde adviseur op het gebied van innovatiemanagement, business creativiteit, leiderschap en kansdenken. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

Jeff vindt dat we pas kansen kunnen zien en deze benutten als we innovatief blijven denken en doen. Het zal de nummer één competentie worden van de toekomst.

Jeff Gaspersz richt zich tijdens zijn lezingen op het geven van concrete, gemakkelijk te realiseren adviezen waarmee u de innovatiekracht van uw organisatie of team kunt vergroten. Dat is vooral belangrijk wanneer een organisatie of team voor grote uitdagingen of veranderingen staat of hoge ambities heeft.

Mogelijke onderwerpen voor zijn lezingen:

 • Versterken van innovatiekracht
 • Innovatiemanagement
 • Creativiteit
 • Leiderschap
 • Kansdenken
 • Design thinking voor innovatie
 • Innovatie en leiderschap in de gezondheidszorg
 • Innovatie in de overheid
 • HR en innovatie
 • Strategische innovatie

Zijn stijl van presenteren is visueel en is gericht op een kansgerichte dialoog met de deelnemers. Voor directies, management en ondernemers organiseert hij zogenaamde kansverkenning-sessies, waar men gericht nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie ontdekt.

Persoonlijke missie Jeff Gaspersz:
Jeff Gasperz: “Alle mensen hebben een creatiekracht in zich die ze kunnen inzetten om hun doelen te kunnen realiseren. Daarvoor is het echter belangrijk dat we deze creatiekracht ontdekken, voeden, ontwikkelen én natuurlijk ook benutten.

Ik zet mij daarom in om zo veel mogelijk leiders, managers en professionals te wijzen op de kansen wanneer je de gehele organisatie vraagt om mee te denken over vernieuwing en verbetering. Het is hierbij belangrijk dat alle lagen binnen de organisatie betrekt. Dat is goed voor de organisatie, want daarmee kan ze haar doelen slimmer en sneller bereiken. Dat is ook goed voor de mensen die er werken. Ze krijgen meer vreugde in het werk en ervaren dat hun talenten echt worden ingezet en gewaardeerd.”

Achtergrond Jeff Gaspersz

Jeff is als hoogleraar Innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Zijn professionele passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan waardengedreven, vitale ondernemingen, die erin slagen door innovatie hun klanten, medewerkers en andere stakeholders blijvend te enthousiasmeren

Hij heeft als spreker en adviseur inmiddels ruim 300 organisaties en duizenden professionals geholpen met het vinden en benutten van nieuwe kansen. Hij schreef 28 boeken en 70 artikelen over innovatie en business creativiteit.

Jeff Gaspersz boeken voor een lezing of workshop?
Jeff Gaspersz inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Big Mondzorg

"Ik wilde je nogmaals bedanken voor je erg goede, leerzame masterclass. Heel veel positieve reacties! In BIG Mondzorg heb je er een ambassadeur bij!

UtrechtZorg

Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren. We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel zorgspecifieke inbreng had.

VierTaal

Dank je wel Jeff voor de enorme inspiratieboost tijdens het gastcollege in Leuven. Ik probeer ik de vernieuwde kijk en ogenschijnlijke eenvoud van het vernieuwen vast te houden! Luister cd in de auto op weg naar mijn werk.... nu een boek besteld! Wat zou mijn schoolteam geïnspireerd worden in haar missie/visietraject om naar vernieuwend onderwijs. Ik heb er van genoten en probeer het uit te dragen! Je bent welkom in ons onderwijs, innovatiecafé volgend jaar!Beschikbaarheid en informatie Jeff Gaspersz

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker